Mjödvägen 15

Bilder

Mjödvägen 15 , Lövnäs , Hammarö

Vi har äntligen nöjet att få presentera ett tillfälle som sällan kommer åter! Nu ges möjlighet att förvärva denna välplanerade enplansvilla i etage med utsikt mot Vänern. Med sitt fina läge och vackra, lummiga trädgård är detta en fastighet som är unik i sitt slag. Huset är beläget på en lugn återvändsgata på populära Lövnäs och väntar nu på nya ägare. Huset inrymmer bland annat två sällskapsrum, ett stort socialt kök, flera sovrum och tvättstuga med grovingång. Det finns också ett rymligt garage med inrett gästrum som kan användas som tonårsrum. Behöver upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

134 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
134 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
778 kvm
Byggår:
1985
Driftskostnad:
3 040 kr/månad
Pris:
3 875 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Budgivning pågår

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

134 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkommen till Mjödvägen 15!
Här finner du en välplanerad enplansvilla i etage och 134 kvadratmeter som disponeras på följande sätt:

Entréhall
Du välkomnas in i huset av en ljus och rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob med stora spegeldörrar. Väggarna bär en ljus tapet och på golvet ligger parkett. Till vänster i entréhallen finns en trapp ner till allrum, badrum och de tre sovrummen. Rakt fram i hallen har du duschrum, tvättstuga, vardagsrum och kök.

Duschrum
Rakt fram till vänster ligger ett ljust och fräscht duschrum som är utrustat med duschkabin, toalett och tvättställ med tillhörande spegel. På golvet ligger en ljus plastmatta i grå nyans och på väggarna sitter en ljus våtrumstapet.

Tvättstuga med grovingång
Efter duschrummet ligger tvättstugan där det även finns en grovingång som tar dig ut till andra sidan av huset. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin (2016), torktumlare (2016), ho och bra arbetsbänkar. Här finns även goda möjligheter till förvaring i fyra garderober. På golvet ligger en praktisk plastmatta och väggarna bär en ljus tapet.

Vardagsrum
Rakt fram i entréhallen är vardagsrummet placerat och det är ett rymligt och socialt rum där du får plats med många gäster. Ljusinsläppet är mycket gott tack vare fönster i två väderstreck. På golvet ligger parkett och på väggarna sitter en ljus tapet. Vid ena kortsidan finns en altandörr som leder dig ut till framsidan av huset och en uteplats i söder där du kan sitta och njuta av solen stora delar av dagen.

Kök
Köket nås från både hall och vardagsrum, är generöst till ytan och bjuder in till såväl matlagning som umgänge. Det finns många bra arbetsytor så detta är ett perfekt kök för den som gillar att laga mat och baka. Ett burspråk med flera fönster bidrar till ett naturligt ljus och vid detta burspråk får du plats med ett rejält matsalsbord, nuvarande ägare har haft långbord för 14 personer här. Det finns gott om förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, mikro (2016), diskmaskin, spisfläkt (2016), ugn och spisplattor. Snickerier i ek, ljus bänkskiva och vitt kakel ovanför arbetsbänkarna. Väggarna bär vit strukturtapet och på golvet ligger parkett.

Allrum
Allrummet ligger i det andra etaget i huset, till vänster i entréhallen och här finns möjlighet att sätta upp en vägg för den som vill ha ytterligare ett sovrum. Här finns en härlig kamin som förutom att bidra till extra mysfaktor också ger lite extra värme. Golvet i allrummet är parkett och väggarna är ljusa. Vid ena sidan av kaminen finns det två garderober och på andra sidan ett utrymme som passar bra till skrivbordsarbete. Här finns även utgång till en härlig altan i västerläge.

Sovrum 1
Direkt till höger i allrummet finns bostadens första sovrum som har plastmatta på golvet och ljusa tapeter i en grön nyans. Förvaringsmöjligheter i två garderober.

Badrum
Efter sovrum 1 ligger badrummet som är rymligt och utrustat med både badkar och duschkabin. Badrummet är ljust och har ett fönster som ger naturligt ljusinsläpp samtidigt som det är ett bra vädringsfönster. Det ligger en ljus plastmatta i aprikosnyans på golvet och på väggarna sitter våtrumstapet med ett diskret mönster. Här finns även toalett och dubbelhandfat med tillhörande förvaringsskåp.

Sovrum 2
Längst ner till höger i det andra etaget är bostadens största sovrum placerat. Här finns goda förvaringsmöjligheter i tre garderober och det finns plats för att sätta in ytterligare garderober om så önskas. I detta rum ges utrymme för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Trägolv och ljusa tapetserade väggar.

Sovrum 3
Husets tredje sovrum ligger intill sovrum två och har plastmatta på golvet och vävtapet på väggarna som är målade i en ljus, jordnära ton. Förvaringsmöjligheter i två garderober.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla i etage

Byggnadsår

1985

Uppvärmning

Luftburen värme och kamin

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 19 juni 2017
Energiklass: D
Energiprestanda: 93 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Betongpannor

Övrigt

Rymlig altan som sträcker sig från entrédörren i väster och runt huset till gaveln i norr.

Utanför garaget har nuvarande ägare byggt till ett cykelförråd där du kan ställa in dina cyklar under tak.

Centraldammsugare med två uttag finns.

Taket rengjort 2015 av LA takvård.

Vinden är rymlig och ger gott om plats till förvaring.

Krypgrunden är något utöver det vanliga, det är ståhöjd i stora delar av den och här finns bra ventilation.

Larm finns.

Fastighetsbeteckning

Lövnäs 1:271

Övriga byggnader

Vid entrén finns ett rymligt garage där du får plats med både bil och förvaring. Längs ena väggen sitter ett hyllsystem där du får plats med många saker. I anslutning till garaget finns också ett inrett gästrum om ca 10 kvm som är isolerat och kan användas som ett extra rum för tonåringen. Här finns även vatten och avlopp framdraget så för den som önskar finns möjligheten att förändra gästrummet till uthyrningsdel.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

36 485 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 22 842 kr
VA: 4 653 kr
Renhållning: 1 850 kr
Sotning: 200 kr
Försäkring: 6 940 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Uppvärmningskostnaden inkluderas i kostnaden för el.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 942 000 kr

Summa pantbrev

1 310 100 kr

Tomt

Areal: 778 kvm
Tomttyp: Friköpt

Tomtbeskrivning

Mycket vacker trädgårdstomt som har skötts om med stor kärlek under åren. Här finns många fina buskar och växter, bland annat rhododendron som blommar vackert på försommaren. Trädgården ligger i etage och från flera ställen ser du Vänern.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Tryggad

Tryggadmärkningen på en bostadsrätt innebär att bostaden är besiktigad. Tryggadmärkningen på en villa innebär att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Tryggad på husmanhagberg.se/tryggad eller prata med din mäklare.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Stora Coop Hammarö
2,2 km
ICA Kvantum Hammarö
2,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Skogsdungens förskola
120 m
Personalkooperativet Skattkammaren i Hammarö Ek förening
340 m
Kollektivtrafik
Skoghall Bryggerivägen
350 m
Bärstad
380 m
Grundskolor
Hammarlundens Skola
350 m
Bärstadsskolan
690 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Hammarhallen Idrottshall
350 m
Simhallar & Utomhusbad
Lövnäs Vänern
290 m
Tynäsudden Vänern
2,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Fia Johannesson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte