Axelines väg 209

Bilder

Utgångspris

645 000 kr

Bevaka slutpriset

Axelines väg 209 , Skutberget , Karlstad

Välkommen till ett riktigt sommarparadis beläget nära Skutberget i Karlstad! Här erbjuds en lättskött arrendetomt med skogsparti som närmsta granne vilket skapar en lugn och fridfull atmosfär. På tomten finns två mysiga stugor och ett fantastiskt trädäck med sol större delen av dagen och en härlig utsikt med glimt av Vänern. Detta ställe står för avkoppling, lugn och ro och har närhet till allt du behöver. I närheten finns ett campingområde med lekplats, restaurang, badstrand, dusch och WC. I området finns också motionsspår, beachvolleyboll, frisbeegolf m.m. Vad med kan du begära? Välkommen till ditt alldeles egna smultronställe!

25 kvm, 1 rok

Arrende/år:
5 664 kr
Typ:
Fritidshus
Boarea:
25 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
1 000 kvm
Byggår:
1930
Driftskostnad:
475 kr/månad
Utgångspris:
645 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

25 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkommen till detta underbara smultronställe!
Här finner du en storstuga om ca 25 kvadratmeter och en sovstuga om ca 15 kvadratmeter. Stugorna disponeras på följande sätt:

STORSTUGA
Du välkomnas in i huvudbyggnaden av en ljus, inglasad farstu och redan här känner du dig som hemma. Farstun har en praktisk plastmatta på golvet i träimitation och väggarna bär en ljus grå tapet som bryts av på ena sidan med vitmålad träpanel. Ljusinsläppet i detta rum är fantastiskt tack vare ett flertal fönster som också bidrar med en fin utsikt. början av farstun ges utrymme för avhängning av ytterkläder och längre in finns plats för matbord intill fönstren och här finns även en charmig, platsbyggd soffa.

Vidare in i stugan är allrummet placerat med den praktiska kokvrån precis intill. Även här ligger en plastmatta i träimitation på golvet och väggarna bär tapet. Kokvrån är utrustad med stekugn (ny) och kyl/frys (ny) och här finns bra förvaringsmöjligheter i flera skåp, hyllor och lådor. Snickerierna i kokvrån är vita och det finns både en rostfri bänk vid diskhon samt träbänkskiva.

Hela storstugan har en trivsam, social och öppen planlösning med rikligt insläpp av dagsljus från fönster i tre väderstreck. Här kan ni samlas och ha mysiga, trevliga stunder om kvällarna eller när vädret inte tillåter att vara utomhus.

SOVSTUGA
Ovanför storstugan, högre upp på tomten med ett lugnt läge mot skogen, ligger sovstugan med plastmatta på golvet, tapetserade väggar och ljusinsläpp från fönster åt två håll. Här finns plats för flera sängar och i dagsläget står här en dubbelsäng samt en enkelsäng vilket bidrar till totalt tre stycken sovplatser. Det skulle gå att sätta in våningssängar vilket skulle ge ytterligare några sovplatser.

Byggnad

Byggnadstyp

Fritidshus

Byggnadsår

1930

Uppvärmning

Direktverkande el

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Grundläggning: Plintar
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas + 1-glas
Tak: Papp

Övrigt

Stugorna på tomten må vara väldigt charmiga och mysiga men det absolut bästa med detta sommarställe är utan tvekan det stora soldäcket med den härliga utsikten! Här skiner solen från tidig morgon till sen eftermiddag och tack vare den generösa ytan finns möjlighet att sitta många personer på denna trevliga altan. Varför inte bjuda hit dina vänner till en trevlig eftermiddag med god dryck och något gott från grillen?

På baksidan storstugan finns en utedusch med solvarmt vatten.

Det finns också en jordkällare där du kan förvara dryck, sylt eller annat.

I köpet ingår också de flesta möbler och inventarier.

Arrende

Axelines Väg 209 , inom fastighet Fintatorp 2:1

Övriga byggnader

Förutom storstugan och sovstugan finns det även en förrådsbyggnad på tomten som inrymmer ett utedass samt ett förråd. Utedasset är utrustat med en mulltoa och har plastmatta på golv och bröstpanel/tapet på väggarna. Förrådet är praktiskt och ger plats för alla redskap du behöver för att hålla tomten i fint och gott skick.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 701 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 364 kr
VA: 420 kr
Renhållning: 347 kr
Väg, samf: 275 kr
Försäkring: 795 kr
Övrigt: 1500

Kommentar

Övrigt: Vassröjning i Vänerviken för att bevara utsikten. Driftskostaderna är baserade på tidigare ägares uppgifter.

Tomt

Areal: 1 000 kvm
Tomttyp: Arrende

Tomtbeskrivning

Trevlig tomt belägen vid skogsparti med berg i dagen och en vacker utsikt med glimt av Vänern. På tomten finns det rododendron, syrénbuskar, gullris och fyra körsbärsträd.

Vatten/avlopp

Kommunalt sommarvatten.

Servitut etc

Vägsamfällighet samt vassförening, "Vassens ovänner", där grannarna gemensamt lägger till vassrensning i viken varje år. Brukar ligga runt 1 500 kr/år per hushåll.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Skutberget

Skutberget ligger 7 kilometer väster om Karlstad centrum. Badplatsen är mycket populär och välbesökt. Här finns fina klippor, sandstränder och stora gräsytor för solbad, spel och lek. Det är en stor badplats med alla bekvämligheter såsom omklädningshytter, toaletter, kiosk och restaurang. En del av Skutberget är tillgänglighetsanpassad med ramp ner till vattnet, stig och grillplats.

På Skutberget finns möjlighet till många aktiviteter. I området finns en camping och stuguthyrning. Det finns lekplatser, gym, naturstig och motionsspår. Från Skutberget utgår också en fin vandringsled till Kil.

(text från karlstad.se)

I närheten

Livsmedelsbutiker
Konsum Värmland Ekonomisk Förening
1,1 km
Feskhandlar'n Bergvik Köpcentrum
1,1 km
Köpcentrum & Gallerior
Bergvik Köpcenter
1,1 km
Bergvik Köpcenter HB
1,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Hultsberg Förskola
1,7 km
Henstads Förskola
1,7 km
Kollektivtrafik
Karlstad, Skutberget Camping
770 m
IKEA, Bergviksvägen
860 m
Grundskolor
Hultsbergsskolan
1,7 km
Simhallar & Utomhusbad
Vänern Skutberget
1,1 km
Vänern Bomstad
3,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Fia Johannesson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte