Kvartsvägen 14

Bilder

Utgångspris

2 300 000 kr

Bevaka slutpriset

Kvartsvägen 14 , Skåreberget , Karlstad

På eftertraktade Skåreberget ges nu tillfälle att förvärva en rymlig sutterängvilla i två plan! Här finns stor potential för dig som vill sätta din egna prägel på hemmet. En generös balkong med kvällssol, uteplats på baksidan med förmiddagssol, garage och fyra sovrum är bara några av de plus som finns med huset. Detta är ett hem där du kan njuta av väl tilltagna ytor för hela familjen. Bra läge i området med närhet till skola, förskola, affär och motionsspår. Goda bussförbindelser in till stan och vill du hellre cykla in finns en mycket vacker bana längs med Klarälven. Varmt välkommen till ditt nya hem!

140 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
140 kvm
Biarea:
66 kvm
Tomtarea:
1 172 kvm
Byggår:
1971
Driftskostnad:
3 754 kr/månad
Utgångspris:
2 300 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Budgivning pågår

Bud Budgivare Tidpunkt
2 300 000:- 1 2016-09-26 19:19

* = Annullerat bud

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

140 kvm

Biarea

66 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkommen till Kvartsvägen 14!
På populära Skåreberget hittar du nu denna rymliga Sutterängvilla om 140 kvm som disponeras på följande sätt:

Entréplan

Entréhall
Husets entré är i bottenplan och du kliver in i en rymlig entréhall med plats för avhängning på din vänstra sida där det också finns en garderob för extra förvaringsmöjligheter. På golvet ligger en korkmatta och väggarna bär ljusa tapeter.

Sovrum 1
Direkt till höger i hallen finner du bostadens första sovrum med plastmatta på golvet och ljus tapet på väggarna. Här finns förvaringsmöjligheter i en garderob och ljusinsläpp sker från ett fönster som vetter ut mot entrén.

Tvättstuga
En praktisk tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torkskåp samt ho ligger längre fram till höger i hallen. Plastmatta på golv och våtrumstapet på väggen vid tvättmaskinen.

Duschrum med bastu
Rakt fram i entrén är duschrummet placerat och det inrymmer även en härlig bastu där du kan värma dig efter en kylig dag. Här finns wc, tvättställ med överskåp samt en dusch. Plastmatta på golv och väggar.

Sovrum 2
Villans andra sovrum är lite större till ytan än sovrum 1 och här finns förvaringsmöjligheter i två garderober. Även detta sovrum har ett fönster som vetter mot entrén, plastmatta på golvet och tapetserade väggar.

Förråd och garage
Innanför sovrum 2 finns flera förrådsutrymmen, en matkällare samt ett garage.

Övre plan

Hall
När du kommer upp till övre plan möts du först av en hall med utgång till uteplatsen på baksidan huset. I anslutning till hallen finns också en praktisk klädkammare samt en lucka till vinden. Plastmatta på golvet och tapet på väggarna.

Duschrum
Duschrummet på övre plan är utrustat med en duschkabin (möjlighet finns att sätta in badkar som finns nere i garaget), tvättställ och WC. Ett större fönster släpper in rikligt med dagsljus och bidrar också till vädringsmöjligheter. Plastmatta på golv och våtrumstapet på väggarna.

Sovrum 3
Bredvid duschrummet hittar du husets tredje sovrum som har plastmatta på golvet i träimitation. Väggarna kläs av en vacker, välvårdad, äldre tapet med ett blommigt mönster och de tre garderoberna i rummet bär även de samma tapet.

Sovrum 4
Det sista sovrummet är också det största och ligger precis intill sovrum 3. Även här ligger en plastmatta på golvet i träimitation och från detta rum finns en utgång till den härliga balkongen. Tapeterna är äldre, välbevarade och har ett blommigt mönster och smyckar såväl väggarna som de sex garderoberna som finns längs med ena väggen.

Kök
Köket är uppdelat i två avdelningar varav den ena utgör arbetskök med många skåp och goda arbetsytor och den andra delen blir en naturlig matplats. Snickerierna i köket är målade i en ljus blå färg och kaklet ovanför diskbänken är rostrött. Den maskinella utrustningen består av spis, spisfläkt samt kyl/frys och det finns plats för att sätta in en diskmaskin. Skafferi, städskåp och många andra skåp och lådor bidrar till gott om förvaring. Från arbetsköket finns utgång till balkongen och vid matplatsen finns ett stort fönster som släpper in mycket ljus.

Vardagsrum
Det generösa och sociala vardagsrummet har fönster i två väderstreck och utgång till balkongen. Du når vardagsrummet från både kök och hall och tack vare den stora ytan får du plats med såväl matbord som soffmöbel och ändå finns det gott om utrymme kvar. Parkettgolv i original samt tapetserade väggar.

Byggnad

Byggnadstyp

Sutterängvilla

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Elpanna från 2009

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 7 september 2016
Energiklass: E
Energiprestanda: 133 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Sutteräng
Fasad: Kalksandsten och träpanel
Fönster: 2-glas
Tak: Papp

Övrigt

På framsidan huset finns en stor balkong som följer hela långsidan och nås från tre rum i övre plan. Denna balkong är något av det bästa med huset och ger dig många härliga stunder att njuta i kvällssolen.

På baksidan finns en uteplats som tack vare ett förråd i vinkel med huset blir skyddat från vind. Denna uteplats ligger med ett sydöstligt läge och är ett perfekt ställe att sitta och dricka förmiddagskaffet på. På denna sida byttes träpanelen 2011.

Ett garage finns i huset så du kan köra in bilen och slippa skrapa rutorna på vintern.

Fastighetsbeteckning

Skåre 1:78

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

45 054 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 33 182 kr
VA: 4 926 kr
Renhållning: 1 852 kr
Försäkring: 5 094 kr

Kommentar

Då uppvärmning sker via elpanna ingår uppvärmning i kostnaden för el.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 672 000 kr

Summa pantbrev

370 000 kr

Tomt

Areal: 1 172 kvm
Tomttyp: Friköpt

Tomtbeskrivning

Möjlighet finns att gå med i bevattningsföreningen och då får du tillgång till sommarvatten via en kran som sitter vid tomtgränsen mot skogen. Perfekt för trädgårdsbevattning.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Tryggad

Tryggadmärkningen på en bostadsrätt innebär att bostaden är besiktigad. Tryggadmärkningen på en villa innebär att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Tryggad på husmanhagberg.se/tryggad eller prata med din mäklare.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket Skåre
450 m
Tilab International AB
1,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Skåre Herrgårds Förskola
450 m
Tuggelite Förskola
490 m
Kollektivtrafik
Gråstensvägen
320 m
Renvallsvägen
360 m
Grundskolor
Tuggeliteskolan
600 m
Skåreskolan
650 m
Golfbanor & Golfklubbar
Bryngfjorden Golf AB
1,6 km
Simhallar & Utomhusbad
Ilandatjärn
1,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Fia Johannesson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte