Gamla Vägen 26

Bilder

Utgångspris

550 000 kr

Bevaka slutpriset

Gamla Vägen 26 , , Grums

Trevlig 1½-plansvilla med lättskött trädgård och direktanslutning till härligt skogsparti. Promenadavstånd till skola, Vänervik och centrum. Två altaner vilket ger dig möjligheten att njuta båda för- och eftermiddagssol. Garage och rejäl uppfart. Trivsamt boende på omtyckt gata och område. Varmt välkomna på visning!

107 kvm, 4 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
107 kvm
Biarea:
70 kvm
Tomtarea:
823 kvm
Byggår:
1934
Driftskostnad:
3 814 kr/månad
Utgångspris:
550 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

107 kvm

Biarea

70 kvm

Rumsbeskrivning

1½-plansvilla med källare på trevlig gata med lättskött tomt i direktanslutning till skogsparti. Här bor man med promenadavstånd till skola, Vänervik och centrum. Trevliga promenad- och skogsstråk alldeles intill. Lättskött trädgård med två äppelträd, två plommonträd samt ett körsbärsträd. Här kan man njuta alla dagens soltimmar med en kaffekopp på någon av de två altanerna. Den ena altanen finner man i direktanslutning till entréhallen medan altan nummer två nås från vardagsrummet.

Huset disponeras enligt följande:

ENTRÈHALL
Vi välkomnas till huset genom trevlig altan i öster-läge med plats för mindre sällskapsgrupp. Entréhallen har klickgolv och tapetserade väggar. Här finns en garderob och anslutning till kök, vardagsrum samt trapp till nedre- och övre plan.

KÖK
Till vänster finner vi husets hjärta, köket. Ett charmigt kök med bra bänkytor och skåpförvaring. I taket sitter träpanel, på golvet finner vi nytt klickgolv och på väggarna sitter tapet. Köket är utrustat med kyl, diskmaskin, spis och spisfläkt. Frys finner vi i källaren. Här finns plats för matgrupp om man önskar.

SOVRUM
Vidare från köket har vi husets första, och största, sovrum. Ett sovrum med hela sex garderober vilket skapar goda förvaringsmöjligheter. I taket har man målat träpanelen vit vilket ger trevligt ljus till detta rum. På väggarna sitter tapet och på golvet finner vi klickgolv.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med parkettgolv och tapetserade väggar. Har har vi anslutning till husets större altan där man njuter eftermiddagssolen och har anslutning till trädgården. Vardagsrummet har plats för rejäl soffgrupp vilket ger möjligheten att umgås i stora sällskap.

HYGIENRUM
På nedre plan finner vi även hygienrum med plastmatta på golv och vägg samt träpanel i tak. Hygienrummet är utrustat med dusch, WC, tvättställ samt en garderob.

ÖVRE PLAN
På övre plan möts vi av övre hall med anslutning till två sovrum. Övre hallen har plastmatta på golv och tapet på väggarna.

SOVRUM
Husets andra sovrum har klickgolv och tapet på väggarna. I taket sitter målad träpanel. Även detta sovrum har rejäl förvaringsmöjlighet genom skjutdörrar längst ena långsidan där man skapat garderob av kattvinden. En smart lösning som ger rummet mer användbar yta.

SOVRUM
Det sista av de tre sovrummen har klickgolv, träpanel i tak och tapet på väggarna.

KÄLLARE
I källaren finner vi flera bra rum vilka idag används till förråd. Dessa rum har målat betonggolv och målade väggar. Vi finner även rymlig tvättstuga med bra upphängningsmöjligheter av tvätten. I källaren sitter pelletspanna från år 2008 med veckoförvaring. Från källaren har vi anslutning upp till garaget.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla med källare

Byggnadsår

1934 ombyggt 1972

Uppvärmning

Vattenburen pellets/el

Energideklaration

Beställd.

Byggnadssätt

Grundläggning: Källare
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

Altaner i två väderstreck, öst och väst vilket ger de bästa möjligheterna att njuta solen. En altan ligger i anslutning till entréhall medan den andra nås från vardagsrummet och har utsikt mot skogsparti.

Fastighetsbeteckning

Gamla Slottsbron 1:700

Övriga byggnader

Garage med plats för en bil. Garaget nås från utsidan och från insidan via källaren.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

45 773 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 28 411 kr
VA: 3 728 kr
Renhållning: 1 078 kr
Sotning: 1 060 kr
Försäkring: 11 496 kr

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

346 000 kr

Summa pantbrev

457 000 kr

Tomt

Areal: 823 kvm
Tomttyp: Friköpt

Tomtbeskrivning

Trevlig och lättskött tomt med direktanslutning till skogsparti. Lugn baksida med begränsad insyn från grannar. Altaner i två väderstreck vilket ger möjligheten att njuta både för- och eftermiddagssol. Gedigen uppfart med plats för flera bilar samt garage med plats för en bil. I trädgården finner vi två äppelträd, två plommonträd samt ett körsbärsträd.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tryggad

Tryggadmärkningen på en bostadsrätt innebär att bostaden är besiktigad. Tryggadmärkningen på en villa innebär att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Tryggad på husmanhagberg.se/tryggad eller prata med din mäklare.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket Orrby
1,2 km
ICA Supermarket Klingan
1,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Järpens Förskola
500 m
Mossens förskola
1 km
Kollektivtrafik
Gamla Slottsbron
120 m
Edsholmsgatan
290 m
Grundskolor
Södra skolan
400 m
Slottsbrons Skola
1,3 km
Banker
Nordea Bank AB
1,9 km
Swedbank
2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Grums Ik Hockey
1,5 km
Grums Simhall Badhus Sporthall
2 km
Simhallar & Utomhusbad
Trulsen Grumsfjorden
1,3 km
Mickelsön Grumsfjorden
1,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Sara Avdic för mer information!

Sara Avdic

Sara Avdic

Karlstad

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

072-2509200

sara.avdic@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte