Kungsgatan 4

Bilder

Utgångspris

4 595 000 kr

Bevaka slutpriset

Kungsgatan 4 , Centrum , Karlstad

Vi kan stolt presentera en exklusiv sekelskifteslägenhet i ett av Karlstads mest attraktiva kvarter endast ett stenkast från Stora Torget. Våningen är verkligen något utöver det vanliga och erbjuder en fantastisk takhöjd och unika panoramafönster som ger generöst ljusinsläpp och utsikt mot parken utanför. Rejäla vackra salar kombineras med rymliga sovrum och kök med plats för stora sällskap. Lägenheten är i nyskick och har vitmålade väggar, trägolv, rymligt badrum samt WC med tvättmöjligheter. Hiss från gatuplanet direkt till våningens entré. Som köpare av lägenheten är du garanterad en parkeringsplats på föreningens innergård. En lägenhet du måste uppleva på plats!

195 kvm, 6 rok

Månadsavgift:
8 507 kr inkl. värme, VA & kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
195 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
23
Byggår:
1908
Driftskostnad:
1 000 kr/månad
Utgångspris:
4 595 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum

Boarea

195 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till en lägenhet som vi vågar lova inte liknar någon annan! Våningen har nyligen gått igenom en stor förvandling från kontor till lägenhet och erbjuder en unik planlösning tillsammans med gigantiska panoramafönster och en generös takhöjd med anor från 1900-talets början. I hela lägenheten ligger ett ekparkettgolv (dock ej i kök & hall) och alla väggar är vitmålade vilket skapar ett fint enhetligt intryck.

Hall
Via en vacker dubbeldörr välkomnas du in i lägenhetens rymliga hall. Redan här får du en aning om den rymd och det ljus denna våning erbjuder. I direkt anslutning till hallen finner du lägenhetens badrum och salong 1.

Salong 1
Detta är det första rum du når när du kliver in i lägenheten från hallen. Ett stort fönsterparti som vetter mot söder skänker fantastiskt ljus och rummet passar utmärkt som bibliotek eller allrum.

Badrum
Detta våtutrymme renoverades smakfullt år 2010 med mörkbrunt klinkergolv och vita kaklade väggar. Badrummet är utrustat med dusch med skjutbara dörrar, WC, handfat med underskåp och varmvattenberedare.

Sovrum 1
I anslutning till salong 1 finner du lägenhetens första sovrum. Rummets ena kortsida pryds av ett avlångt fönster som sträcker sig från golv till tak, lamellgardiner finns monterade.

Salong 2/matsal
Denna salong är en central del av lägenheten och passar perfekt som matsal med sin anslutning till köket. Även här kan du njuta av ett gigantiskt fönsterparti som ger dig en magisk utsikt mot den lummiga parken och dess trädkronor direkt utanför. Detta är verkligen ett utrymme för stora sällskap tillsammans med vänner och familj att samlas i.

Kontor/sovrum 2
Detta inglasade rum tycker vi lämpar sig bra som kontor. Du kan stänga dörren om dig men samtidigt se vad som händer i rummet utanför.

WC/tvätt
I passagen mellan salong 2 och kök finner du detta hygienutrymme som renoverades år 2016. Kommer kompletteras med kombinerat tvättmaskin innan tillträdesdagen.

Kök
Detta enorma kök som renoverades år 2010 erbjuder allt du behöver! Rikligt med skåpsförvaring innanför de vita skåpluckorna tack vara att man tagit tillvara på takhöjden på bästa sätt. De vita snickerierna kombineras med svarta vitvaror och maskinparken består av kyl, frys, diskmaskin, 2 mikrovågsugnar, spis med häll samt spisfläkt. En extra lyxig detalj är att kolsyrat vatten kan tappas upp direkt från kökskranen. På golvet ligger ett mörkbetsat plankgolv som kombineras med vitmålade väggar. Från köket kan du blicka ut mot föreningens innergård genom tre stora fönster längs med rummets långsida.

Salong 3/vardagsrum
Även detta rum är rejält tilltaget i storlek och här finna plats för den riktigt stora soffgruppen. Ytterligare ett panoramafönster ger dig en storslagen utsikt mot parken och skänker fantastiskt ljus till rummet. Vill du avskärma dig från utsidan en stund finns lamellgardiner monterade, precis som i alla övriga rum som vetter mot söder. Härifrån når du sedan våningens största sovrum via en dubbeldörr.

Sovrum 3
Detta sovrum är placerat med fönster mot den lugna innergården och försäkrar dig därmed om en god natts sömn. Rummets yta ger plats för större garderobsmöbel om så önskas. Bostadsrättsföreningen, som är säljare av lägenheten, kommer erbjuda köparen 10.000kr att införskaffa en garderobsmöbel för. Detta sovrum når du både från salong 3 och från köket.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns

Pris

4 595 000 kr Utgångspris

Avgift

8 507 kr inkl. värme, VA & kabel-tv

Andel i föreningen

7,247074%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1908

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Fastighetsbeteckning

Gruvan 9

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

12 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 10 000 kr
Försäkring: 2 000 kr

Kommentar

Driftskostnaderna är endast uppskattade då ingen tidigare bott i lägenheten. Lägenhetsinnehavaren betalar själv för uppvärmningen av vatten.

Övrigt

En parkeringsplats (250 kr/mån) på föreningens innergård tillfaller köparen.

Tillgång till balkong i trapphuset. Denna är placerad en halv trappa upp från markplan och vetter mot innergården.

Lamellgardiner finns monterade på alla fönster som vetter mot söder.

I lägenheten finns tre stycken AC-anläggningar med fjärrkontroll installerade för bästa komfort, en i varje salong.

Köparen till lägenheten kommer få 10.000 kr från säljaren (föreningen) att nyttja till en garderobsmöbel att placera i förslagsvis sovrum 3.

Varje lägenhet har sin egen varmvattenberedare. Ägaren av lägenheten betalar själv för uppvärmningen av sitt vattnet (föreningen ansvarar dock för varmvattenberedaren).

Förening

Namn

Brf Zarah:4

Om föreningen

Brf Zarah:4 bildades år 2008 och består av 24 st. bostadsrättslägenheter belägna på adress Kungsgatan 4, 4A, 4B och 4C.

Ekonomisk förvaltning genom SBC och teknisk förvaltning via Värmlands fastighetsservice.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom Länsförsäkringar där kollektiv bostadsrättstillägg för medlemmarna ingår.

I föreningen finns otroligt fina gemensamma lokaler för fest och konferens med kök utrustat för 42 personer (300 kr/tillfälle). Även tillgång till övernattningsrum med badrum (100 kr/natt) samt stor terrass på innergårdens. Alla dessa utrymmen kan nyttjas av föreningens medlemmar vilket är en fantastisk förmån.

TV och Bredband

ComHem

Parkering

Parkeringar finns att hyra på innergården innanför låsta grindar (250 kr/mån).

Renoveringar

Inga större planerade renoveringar de närmsta åren.
Inga planerade avgiftsändringar.

Övrigt

Varje lägenhet har sin egen vattenberedare. Ägaren av lägenheten betalar själv för uppvärmningen av sitt vattnet (föreningen ansvarar dock för varmvattenberedaren).

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Asia Grönt & Gott
270 m
ICA Supermarket Hagahallen
290 m
Köpcentrum & Gallerior
15-Huset
420 m
Mitt i City-Gallerian
530 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Slussvaktens Förskola
120 m
Vasalunden Förskola
430 m
Kollektivtrafik
Pråmkanalen
40 m
Hagatorget
170 m
Grundskolor
Herrhagsskolan
590 m
Gundega Balettskola
1,3 km
Gymnasium
Thoren Business School
580 m
Praktiska Karlstad
790 m
Universitet & Högskolor
Kmm Education
430 m
Affärshögskolan
930 m
Banker
Swedbank
230 m
SBAB Bank
290 m
Sport- & Idrottsanläggningar
SATS City
390 m
Karlstad Racketcenter
1,5 km
Simhallar & Utomhusbad
Sundstatjärn
970 m
Vänern Orrleken
1,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Linda Nirs eller Fia Johannesson för mer information!

Linda Nirs

Linda Nirs

Karlstad

Reg.Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0706-190135

054-190129

linda.nirs@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte