Bilder

  • Kommande®


Norrtälje

Unikt tillfälle att förvärva fantastisk hästgård, vackert belägen i hjärtat av Roslagen endast 7,5 km utanför Norrtälje. Samlad gårdsbild med representativ mangårdsbyggnad anno 1881 om ca 340 kvm fördelade på 10 rum. Två flygelbyggnader om 75 kvm vardera i bottenplan samt kallvind. Fint stall med hög standard och fyra boxar, höloft, upplyst ridvolt, vagnslider, garage samt vacker gårdslänga i falurött som bidrar till den vackra gårdsmiljön. Fastigheten om ca 19,7 ha består av vacker hag- och skogsmark.

Mangårdsbyggnaden har renoverats med varsam och kunnig hand och man har här lyckats bibehålla själ och detaljer samtidigt som huset möter dagens krav på funktion och komfort.
Här möts man av stora sällskapsytor, ljusinsläpp från vackert spröjsade fönster, spegeldörrar, eldstäder och vackra trägolv. På entréplan finns kök med platsbyggd inredning i vitt och bänkskivor i svart granit, tre rum i fil med enorma sällskapsytor, gästrum, gästtoalett, tvättstuga samt entrén med pigtrappan upp till övervåningen bevarad. Från den ståtliga hallen leder den vackra trappan med trappräcke i smide upp till den övre hallen. På övre plan finns även två sällskapsrum och tre sovrum varav ett med en suite badrum och walk in closet. Då det finns två trappor i huset kan man med enkelhet dela av övervåningen och få en ungdomsdel/ generationsboende.

Uppvuxen trädgård där stenläggningar, planteringar och nivåskillnader skapar en levande miljö med olika rum och många fina uteplatser. Vackra omgivningar för rekreation, fina ridvägar och bra jaktmarker.

Ett exklusivt boende med mycket historia nära naturen.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Olivia Hansen eller William Rodriguez för mer information!

Olivia Hansen

Olivia Hansen

Norrtälje

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

076-062 15 91

olivia.hansen@husmanhagberg.se

William Rodriguez

William Rodriguez

Norrtälje

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Extra kontaktperson

073-622 55 79

william.rodriguez@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!