Myggdalsvägen 100, 5 tr.

Bilder

  • Såld!
  • Välkomna till Myggdalsvägen 100, 5 tr
  • Utsikt från balkong
  • Kök och matplats invid fönsterparti
  • Nyrenoverat badrum från 2015
  • Vardagsrummet

Myggdalsvägen 100, 5 tr. , Centrala Tyresö , Tyresö

Ljus och trivsam 2 :a 74 kvm som har gjorts om på ett genomtänkt sätt till en 4:a. Går lätt att återskapa till en 2:a. Ligger i hus med hiss på våning 5, med inglasad rymlig balkong i syd/väst. Ljust vardagsrum och kök med stor plats för matgrupp. Nyrenoverat helkaklat badrum med våtrumsintyg. Visas i augusti

74 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 992 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
74 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
552
Byggår:
1966-68
Driftskostnad:
356 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

74 kvm

Rumsbeskrivning

Med ett fördelaktigt läge i lugnt område med alla bekvämligheter i närheten erbjuds nu en välplanerad 2:a med inglasad balkong i bästa syd/västläge! Här har man valt att bygga om lägenheten till en fyra på ett smakfullt sätt. Detta går enkelt att återskapa till en 2:a om man så vill. Genomgående bra planerad lägenhet med stilfullt nyrenoverat helkaklat badrum. Mysig innergård med nyanlagd grillplats. I området finns lekplats samt bra skolor och förskolor precis intill - välkomna till ett trivsamt boende!

Hall:
Välkomnande rymlig hall med plats för kappavhängning och förvaringsmöbler, öppnar upp fint in mot resten av lägenheten med vitmålade väggar och golvet är ett ljust laminatgolv. Från hallen når man sovrum, badrum, samt kök och vardagsrum. Här finns garderober i vitt med bra förvaring.

Praktiskt och smakfullt kök med plats för stort matbord invid tilltagna fönsterpartier som tillför fint ljus i köket. Skåpsluckor i vitt samspelar fint med mörkare arbetsbänk och där öppenheten ut mot matplatsen bidrar ytterligare till kökets trivsamma känsla. Köket är utrustat med kyl/frys, spisfläkt, spis, smidigt framdraget för att installera diskmaskin. Golvet ljust laminatgolv och väggarna är målade i beige.

Vardagsrum:
Vardagsrummet välkomnar dig med en öppen ljus yta och fint ljusflöde från stora fönsterpartier med utgång till trivsam inglasad balkong i syd/väst med eftermiddags och kvällssol. I vardagsrummet har man valt att dela av till ett extra sovrum. Detta går att ta bort utan att förstöra golvet under. Plats för stor soffgrupp och tv-möbel. Golvet är en ekparkett och väggarna är vitmålade.

Badrum
Rymligt helkaklat badrum renoverat 2014 i stilfulla färgval. Badrummet är utrustat med WC, kommod i vit, belyst spegelskåp, tvättmaskin och badkar. Klinkers i vitt med en förvaringsdel där man brytit av med rödmosaik, klinkers i svart med golvvärme.

Sovrum 1
Rogivande sovrum med plats för säng samt sängmöblemang. Ljust med fönster utan insyn. Ljusa väggar med en fondvägg i palmmotiv golvet är en ekparkett.

Sovrum 2
Sovrum med plats för säng och sängmöblemang. Sovrummet är avdelat med en vägg som enkelt går att ta bort utan att förstöra det golv som ligger under. Väggarna är ljust målade och en av väggarna är tapetserad och golvet är samma ekparkett som i sovrum 1.

Sovrum 3
Sovrum alternativ arbetsrum, plats för säng och byrå eller arbetsbord och bokhyllor. Detta rum är avdelat i vardagsrummet och går att ta bort utan att förstöra ekparketten.

Balkong
Balkong med heltäckande matta i svart, ligger i bästa sydväst-läge i ett ogenerat läge utan insyn från grannar. Här kan man avnjuta många sommardagar och kvällar!

Till lägenheten hör ett förråd och lägenheten har en säkerhetsdörr.

Varmt välkomna på visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 6, hiss finns

Avgift

3 992 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV

Andel i föreningen

0,14529%

Andel av årsavgiften

0,14529%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1966-68

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tyresö-Bollmora 2:401

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 280 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 300 kr
Försäkring: 980 kr
Beräknat antal personer: 3

Övrigt

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.

BALKONG
Stor inglasad balkong i syd/västläge med eftermiddags- och kvällssol.

Förening

Namn

HSB Brf Sjötungan

Om föreningen

Föreningen bildades 1970 och består av 608 lägenheter varav 53 stycken är lokaler. Lägenheterna är fördelade på 1:or-5:or. Föreningen har även 265 garageplatser, 15 MC-platser, 283 parkeringsplatser samt 38 avgiftsbelagda besöksparkeringsplatser.

Stambyte genomfördes 1989-90 vad gäller bad- och duschrum. Trapphusen och hissarna renoverade under 2004-2005. Passersystem med tvättstugebokning och inpassering till gemensamma utrymmen med kod eller nyckelbricka. Föreningen har genomfört omfattande renoveringsarbeten senaste åren. Fasaderna är nymålade och alla balkonger har bytts ut till större rundade balkonger. Föreningen har uppvärmning genom fjärrvärme.

Föreningen har tecknat en gemensam bostadsrättsförsäkring så medlemmarna behöver inte teckna ett eget tillägg.

Det finns gym i M110, bordtennislokal och bastu i M90, möteslokal/festlokal i M102 i föreningen och en gästlägenhet i M28 som kan hyras för 400:-/natt och har plats för 6st sovande. Bastuavg 20:-/mån, (max 100:-/familj). Gymavg 30:-/mån. Dessutom finns fotbollsplan och boulebana. Förutom de befintliga tvättstugorna finns tre stycken fristående tvättstugor uppförda 2005-2006. Till lägenheterna hör ett separat lägenhetsförråd.

Det finns tvättstugor i M18, 38, 54, 64 och 98.
Grovtvättstuga finns i M20, 54, 64, och 98.
Snabbtvättstuga finns i M20, 38 och 98.
Fristående tvättstugor, 3 stycken, finns på gården vid M26, vid M52 och på gården vid M74.

Medlemmarna har även tillgång till miljöhus och grovsoprum.

Cykelförråd finns i M60 och M110.
Bredbandstjänster via Comhem och Bredbandsbolaget. Grundutbudet för analog kabel-TV via Comhem ingår i månadsavgiften. Föreningens hemsida har adress www.sjotungan.se, där bilder och mycket information går att finna.

Avgifter för bilplatser och garage:
Bilplats 150kr/mån
Garage 260kr/mån inkl motorvärmareuttag. (Garaget bevakat av Securitas)
Garage med låst grind 300kr/mån
Garage med 2 låsta grindar 350kr/mån

Medlemskap i HSB Stockholm krävs inte längre för att förvärva lägenheten. Om man ändå vill bli medlem i HSB kostar detta 500 kr i engångsavgift (som återfås vid utträde) och 200 kr i årsavgift. Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande (år 2013 = ca 445 kr) och säljaren debiteras 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift (år 2013 = ca 1113 kr).

Kontakt: Bengt Rapp, 0736-543804

Uppgifter om föreningen hämtad från föreningens information.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Piasten AB
200 m
Coop Extra
480 m
Köpcentrum & Gallerior
Tyresö Centrum
650 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Solskenet AB
620 m
Öppen Förskola Familjecenter
630 m
Kollektivtrafik
Fårdala skola
250 m
Tyresö centrum
560 m
Grundskolor
Total Athlete Development Sthlm
230 m
Fårdala skola
270 m
Gymnasium
Tyresö Gymnasium
620 m
Internationella Engelska Skolan Tyresö
1,2 km
Banker
Nordea Bank AB
700 m
Swedbank
750 m
Golfbanor & Golfklubbar
Bertlin & Co i Handen AB
1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Skatepark 135
520 m
Tyresö Bowlingpalatz
520 m
Simhallar & Utomhusbad
Tyresö Nya Badanläggning AB
990 m
Vattenhuset AB
1,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Nohagen för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte