Lövskogsvägen 7, 1 tr

Bilder

  • Såld!
  • Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök
  • Rymligt vardagsrum med stora ljusinsläpp
  • Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök
  • Stor balkong i öppet västerläge
  • Utsikt från balkong

Lövskogsvägen 7, 1 tr , Tyresö Centrum , TYRESÖ

Elegant, nyproducerad 3:a från 2015, i populära Brf Skogslunden! Lägenheten är i genomgående toppskick och huset ligger fint beläget längst upp i området med skogen runt knuten. Rymlig balkong i härligt västerläge. Närhet till bra kommunikationer, skola och förskola.

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 627 kr Inkl värme och kallvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2014-2015
Driftskostnad:
659 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Lövskogsvägen 7, en nyproducerad gavellägenhet om 3 rum och kök, med fina materialval och hög inredningsstandard!

Här kommer verkligen termen "Bara att flytta in" väl till hands. Nyproduktion från 2015 med väl genomtänkt funktion och planering för det moderna hemmet. Gavelläget med flertalet fönster i två vädersträck tillsammans med den öppna planlösningen bidrar till en härlig känsla av ljus och rymd. Större balkong i västerläge ger möjlighet att sitta ute i solnedgången under sena sommarkvällar och njuta i goda vänners lag. Lägenheten har genomgående parkettgolv i ek, vitmålade väggar i samtliga rum och erbjuder helkaklat duschrum med en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare.

Elegant kök med öppen planlösning mot vardagsrum, gott om arbetsyta och rymlig matplats i anslutning, som erbjuder rum för festmiddagar med många vänner och familj. Köket har vita skåpluckor och lådfronter, med rostfria handtag samt stänkskydd i stora naturstensliknande kakelplattor. Moderna vitvaror vilka inkluderar inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll, spisfläkt, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.

Trevligt vardagsrum med plats för både soffgrupp, tv-möblemang och matplats i anslutning till kök. Vardagsrummet har öppen planlösning mot kök och stora fönster åt två väderstreck som ger ett rikligt ljusinsläpp. Vacker ekparkett och vitmålade väggar. Från vardagsrummet finns det utgång till lägenhetens balkong.

Rymlig balkong belägen i västerläge med gott om plats för balkongmöblemang. Hit kommer solen på eftermiddagen och stannar kvar en längre stund. Balkongen har vacker trätrall på golv och det finns belysning och eluttag för inkoppling av t.ex. infravärme för mysiga kvällar ute på balkongen långt in på säsongen.

Helkaklat duschrum med väggar i stilrent vitt kakel och ljusgrått klinkergolv med underliggande komfortvärme. Badrummets utrustning består av duschhörna med glasvägg, wc, kommod med handfat och spegel. Här i badrummet finns det plats för badkar för den som önskar och det finns dessutom en rymlig tvättavdelning med modern tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Ovanför maskinerna finns en praktisk arbetsbänk monterad för att lätt kunna vika tvätt och den ger bra avlastning vid arbete i badrummet. På väggen ovanför arbetsbänken sitter väggskåp med gott om plats för förvaring.

Lägenheten har två rymliga sovrum, varav ett större med gott om plats för dubbelsäng, belägna i varsin del av lägenheten. Sovrummen med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp, parkettgolv i ek och vitmålade väggar. I båda sovrummen finns rymliga skjutdörrsgarderober med smarta hyllsystem.

Entréhall i vinkel med plats för avhängning och skjutdörrsgarderob. På golvet ligger en vacker ekparkett och väggarna är målade i vitt.

Lägenheten har säkerhetsdörr och förråd som ligger beläget i anslutning till lägenheten.

Sammanfattningsvis ett modernt boende med närhet till natur, kommunikationer, centrum, skola och förskola. Bara att flytta in!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

4 627 kr Inkl värme och kallvatten

Andel i föreningen

1,50989%

Andel av årsavgiften

1,50992%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2014-2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tyresö Skogslunden 1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

7 908 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 392 kr
VA: 876 kr
Övrigt: 2 640 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Fiberkabel med Triple Play-funktion: digital-TV paket Lagom (27 kanaler), telefoni (samtalskostnader tillkommer) och bredband 100/10 Mbits från Telia. Kostnad: 220 kr/mån (står under övrigt i driftskostnader). Säljaren har hemförsäkring genom If Försäkringar. Kostnad: 2592 kr/år. Säljaren har haft en genomsnittlig elkostnad på ca: 366 kr/mån. Säljaren har haft en genomsnittlig varmvattenkostnad på ca: 73 kr/mån.

Övrigt

Lägenheten har förråd som ligger beläget i anslutning till lägenheten samt balkong i västerläge.

Förening

Namn

Brf Skogslunden

Om föreningen

Brf Skogslunden blev inflyttningsklart sista kvartalet 2014 - första kvartalet 2015, och består av 64 lägenheter, 2-4 rok, fördelade på fyra hus byggda av JM. Naturen i omgivningen har bevarats, och husen byggs runt en bergknalle där det växer tall, ljung och blåbärsris. Kullen ligger i sikte från lokalgatan i området och runt omkring finns ytor för lek och spel samt fina gångvägar.

Varje lägenhet har ett förråd som angränsar till lägenheten och i varje hus finns förråd på entrévåningen för barnvagnar och rullstolar.

Husens postfack är belägna på entréplanet och vid varje tamburdörr finns en tidningshållare.

Hiss och trappor till alla våningsplan.

I föreningen finns en större lekplats med bl.a. gungor och rutschkana samt en mindre lekplats med sandlåda.

I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. I efterhand regleras varmvatten (per kvartal) och el som betalas per månad. Det är fritt för köparen att teckna avtal med önskad elleverantör för förbrukningselen. Avläsning görs centralt och nätavgiften tas ut av Vattenfall.

Fiberkabel med Triple Play-funktion: digital-TV paket Lagom (27 kanaler), telefoni (samtalskostnader tillkommer) och bredband 100/10 Mbits från Telia. Mediecentral ska lämnas vidare till köparen av lägenheten. Kostnad: 220 kr/mån.

Vid försäljning faktureras köparen en överlåtelseavgift på 1120 kr, enligt Brf:s stadgar. Vid pantsättning utgår en pantsättningsavgift om 448 kr om faktureras låntagaren.

Föreningen står inte för bostadsrättstillägget i hemförsäkringen.

Föreningens ekonomiska förvaltning handhas av SBC förvaltning. Parkering hanteras av Mobil Park.

Mer information hittar du på föreningens hemsida: www.brfskogslunden.bostadsratterna.se

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

64

TV och Bredband

Fiberkabel med Triple Play-funktion: digital-TV paket Lagom (27 kanaler), telefoni (ingår abonnemangsavgift i avgift och tillkommer samtalskostnader för vardera bostadsrättshavare) och bredband 100/10 Mbits från Telia. Mediecentral ska lämnas vidare till köparen av lägenheten. Kostnad: 220 kr/mån.

Parkering

62 p-platser utomhus, varav 28 är med motorvärmare.
300 kr/mån för p-plats.
400 kr/mån för p-plats med motorvärmare.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

E-post

styrelsen@brfskogslunden.se

Övrigt

Cykel- och soprum samt rum för källsortering finns i fristående byggnader i området.

Om området

Tyresö Centrum

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, polis, bank, arbetsförmedling och postservice.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Granit Livs
540 m
Wintas Livs KB
660 m
Köpcentrum & Gallerior
Tyresö Centrum
1,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Kids Connection AB
810 m
Skrindan Förskola
990 m
Kollektivtrafik
Bergfotens skola
180 m
Granitvägen
430 m
Grundskolor
Bergfotens skola
200 m
Hanvikens skola
420 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Tyresö
1,1 km
Universitet & Högskolor
Martin H Ström AB
3,6 km
Banker
Swedbank
920 m
Handelsbanken Tyresö
970 m
Golfbanor & Golfklubbar
Bertlin & Co i Handen AB
1,8 km
Stockholms Golfskolor AB
2,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tyresö Bowlingpalatz
700 m
Tyresöhallen
700 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
880 m
Tyresö Nya Badanläggning AB
1,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till David Hedenström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte