Stadsparken 6, 7 tr - Tyresö View

Bilder

  • Fasad
  • Vackert parkområde utanför huset
  • Vackert parkområde utanför huset
  • Stor inglasad balkong med milsvid utsikt
  • Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum

Utgångspris

2 995 000 kr

Bevaka slutpriset

Stadsparken 6, 7 tr - Tyresö View , Tyresö Centrum , Tyresö

Nyproducerad (2014), modernt utrustad 2:a i populära Tyresö View med inglasad balkong! Genomgående fin lägenhet med bl.a. helkaklat badrum. Huset ligger fint beläget i hjärtat av Tyresö centrum nära bussar och natur. Vid husets entré finns en trevlig restaurang.

59 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 068 kr Inkl värme, vatten och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
59 kvm
Våning:
7, hiss finns
Lägenhetsnummer:
7104
Byggår:
2014
Driftskostnad:
363 kr/månad
Utgångspris:
2 995 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

59 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen att flytta in! Nyproducerad och välplanerad 2:a i toppskick, mitt i hjärtat av Tyresö centrum!

Lägenheten är verkligen i nyskick med vitmålade väggar och genomgående ekparkett, samt klinkergolv i hall och badrum. Alla fönster i lägenheten har djupa fönsternischer med stenskiva.

Myresjökök med öppen planlösning mot vardagsrum och gott om förvaring och bra arbetsyta. Köket har finesser såsom mjuk stängning på alla skåp och lådor, spotlightbelysning som tänds på vanliga väggströmbrytare och extra tjock bänkskiva. Nya vitvaror från Bosch med kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn samt induktionshäll. Härifrån har man även access till lägenhetens förråd som kan användas som en s.k. "walk-in closet" och ett separat städskåp.

Vardagsrum med öppen planlösning mot kök och utgång till inglasad balkong. Vardagsrummet har gott om plats för soffgrupp och tv-möblemang. Milsvid utsikt över Tyresö.

Den inglasade balkongen är mycket väl tilltagen, och här får du med lätthet plats med sittplatser för 4-6 personer. Inglasning som helt eller delvis kan öppnas upp och skjutas åt sidan. Milsvid utsikt mot Nacka och över Tyresö.

Från vardagsrummet tar man sig in i det rymliga sovrummet. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng, garderober och en rymlig klädkammare som är en s.k. "walk in-closet".

Helkaklat badrum med mörkgrå/svart klinkergolv med underliggande komfortvärme och exklusiva detaljer såsom infälld spotlightbelysning i tak. Badrummet är utrustat med vit kommod med tvättställ, extra högt spegelskåp med infälld belysning, inglasad duschhörna med vikbara väggar, vägghängd toalett och handdukstork. I badrummet finns även en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan samt väggskåp med gott om förvaringsutrymme.

Samtliga lägenheter i Stadsparken 6 - Tyresö View har direktaccess till Tyresö Centrum och ligger endast ett stenkast från busstorget. Framför huset finns en stor fin park med lekplats och vid husets entré ligger ett underbart café/restaurang med uteservering på sommarhalvåre.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7 av 23, hiss finns

Pris

2 995 000 kr Utgångspris

Avgift

3 068 kr Inkl värme, vatten och bredband

Andel i föreningen

0,606%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

23-våningshus

Byggnadsår

2014

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tyresö Forellen 2D, 3-D-f

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 356 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 880 kr
VA: 1 476 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Säljaren har hemförsäkring genom IF Försäkringar. Kostnad: 2103 kr/år med ett lösöre på upp till 1.500.000 kr. Säljaren betalar 240 kr/mån till föreningen för elkostnad. Säljaren betalar 123 kr/mån till föreningen för varmvattenkostnad.

Övrigt

Lägenhetsförråd finns i lägenheten. Inglasad balkong med milsvid utsikt.

Förening

Namn

Brf Tyresö View 1

Om föreningen

Tyresö View är den nya tidens bostadsrätter. Ett nytt spännande boende med hög livskvalitet. Ett fantastiskt läge med utsikt mot både Globen och Erstaviken. Beläget direkt ovanpå det nya, tillbyggda handelscentrumet i Tyresö Centrum med dess bekvämligheter och service.

Brf Tyresö View 1 blev inflyttningsklart under våren 2014 och består av totalt 125 bostadsrättslägenheter i varierande storlekar (2-5 rok). I bottenplan på huset en Bistro/cafe. Utanför huset ligger den vackra stadsparken belägen, som har fina utemiljöer med mycket grönska. Huset byggdes 2012-2014, byggherre Strabag Projektutveckling AB.

Föreningen nyttjar 82 garageplatser i varmgarage under huset. Dessa hyrs ut till medlemmarna för ca: 1238 kr/mån. Separat kö.

Alla lägenheter har ett tillhörande lägenhetsförråd inne i lägenheten eller i källarvåning. Utrymme för källsortering och hushållssopor finns i anslutning till huset. Cykelförråd finns anslutning till husets entré.

Huset är utrustat med en två hissar som går hela vägen från källare/garage till alla våningsplan. Från våning 1 har du direktaccess till Tyresö Centrum.

Föreningen har uppvärmning genom fjärrvärme.

I avgiften ingår bl.a. basutbud för kabel-tv från ComHem. Föreningen har bredband från ComHem. För att hålla nere driftskostnaderna och spara på miljön så har föreningen installerat varmvattenmätare för alla lägenheter och de boende betalar för sin faktiska förbrukning.

Föreningen förvaltas av BoVera Konsult AB, Box 7397 187 15 Täby.

Om området

Tyresö Centrum

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebygelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Cityterminalen, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, polis, bank arbetsförmedling och postservice.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Extra
40 m
Pim Cayenne AB
80 m
Köpcentrum & Gallerior
Tyresö Centrum
240 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Öppen Förskola Familjecenter
170 m
Förskolan Solskenet AB
700 m
Kollektivtrafik
Tyresö centrum
60 m
Bollmoraberg
300 m
Grundskolor
Total Athlete Development Sthlm
290 m
Nyboda skola
330 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Tyresö
720 m
Tyresö Gymnasium
930 m
Universitet & Högskolor
Becker Growth Consulting AB
4,1 km
Banker
Swedbank
240 m
Handelsbanken Tyresö
660 m
Golfbanor & Golfklubbar
Bertlin & Co i Handen AB
860 m
Stockholms Golfskolor AB
2,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Bollmorahallen
220 m
Skatepark 135
270 m
Simhallar & Utomhusbad
Tyresö Nya Badanläggning AB
570 m
Medley Tyresö Aquarena
570 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till David Hedenström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte