Myggdalsvägen 36, markplan

Bilder

  • Såld!

Myggdalsvägen 36, markplan , Tyresö Centrum , TYRESÖ

Välkommen till en toppenfin 2:a i populära HSB Brf Sjötungan, med stor inglasad balkong, helkaklat badrum och modernt kök! Lägenheten ligger fint belägen nära Tyresö centrum, kommunikationer och promenadvägar ut i naturen.

79,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 872 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
79,5 kvm
Våning:
BV
Lägenhetsnummer:
57
Byggår:
1966-67
Driftskostnad:
783 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

79,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till en stor, toppenfin 2:a i populära Brf Sjötungan i Tyresö med bl.a. elegant helkaklat badrum, modernt kök och inglasad balkong!

Lägenheten är genomgående renoverad och ligger fint beläget i öppet sydvästläge, nära bl.a. Tyresö centrum, promenadvägar ut i naturen och kommunikationer.

Modernt kök från IKEA med skåpluckor med ram och ett fint vitrinskåp. Köket har gott om arbetsyta och förvaring, samt LED-belysning under väggskåp. Stilrent kakel i vitt och bänkskiva i svart laminat. Moderna rostfria vitvaror med kyl/frys, diskmaskin, rostfri spis med spishäll i glaskeramik och varmluftsugn, samt rostfri spisfläkt. Köket har en rymlig matplats vid fönstret med plats för 4-6 personer.

Helkaklat badrum med mörkgrå klinkergolv och vitt kakel på vägg. Badrummet har golvvärme, takbelysning med dimmerfunktion och tvättavdelning med tvättmaskin med arbetsbänk ovan och väggskåp med gott om förvaringsutrymme. Badrummet är även utrustat med kommod med handfat, spegelskåp med inbyggd spotlightbelysning, wc och dusch, samt inbyggt torkskåp.

Stort vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar. Här finns gott om plats för soffgrupp och tv-möblemang. Mellan kök och vardagsrum finns en stor dörröppning som låter ljuset flöda mellan rummen. Från vardagsrummet finns även utgång till lägenhetens inglasade balkong. Takbelysning med dimmerfunktion.

Mycket stor inglasad balkong i sydvästläge med utsikt mot grönskande innergård. Balkongens inglasning går att öppna upp under varma dagar, och ger möjlighet att sitta ute under stora delar av säsongen. På golvet ligger en vackert, slitstarkt golvtrall och det finns gott om plats för möblemang.

Lägenheten har ett stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och bra förvaring i flertalet garderober. På golvet ligger laminatgolv i ek och väggarna är ljusa, delvis målat och delvis tapetserade. Alla golvlister är nya och sovrummet har ingång till klädkammaren med genomgång till hall.

Hall med laminatgolv i ek och ljusa väggar. I hallen finns flertalet garderober och plats för avhängning. I anslutning till hallen finn två rymliga klädkammare, varav en klädkammare i dagsläget används som extra rum/kontor och den andra klädkammaren har genomgång in till sovrummet och bra förvaringsutrymme.

I hallen finns även lägenhetens rymliga förråd beläget.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

BV av 3, hiss finns ej

Avgift

3 872 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV

Andel i föreningen

0,14044%

Andel av årsavgiften

0,14044%

Reparationsfond

846 kr

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus

Byggnadsår

1966-67

Uppvärmning

Centralvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 december 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 129 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Bollmora 2:388

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

9 396 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 6 792 kr
Försäkring: 2 604 kr
Beräknat antal personer: 2

Övrigt

Lägenheten har lägenhetsförråd inne i lägenheten. Inglasad balkong i sydvästläge.

Förening

Namn

HSB Brf Sjötungan

Om föreningen

Föreningen bildades 1970 och består av 608 lägenheter varav 53 stycken är lokaler. Lägenheterna är fördelade på 1:or-5:or. Föreningen har även 265 garageplatser, 15 MC-platser, 283 parkeringsplatser samt 38 avgiftsbelagda besöksparkeringsplatser.

Stambyte genomfördes 1989-90 vad gäller bad- och duschrum. Trapphusen och hissarna renoverade under 2004-2005. Passersystem med tvättstugebokning och inpassering till gemensamma utrymmen med kod eller nyckelbricka. Föreningen har genomfört omfattande renoveringsarbeten senaste åren. Fasaderna är nymålade och alla balkonger har bytts ut till större rundade balkonger. Föreningen har uppvärmning genom fjärrvärme.

Föreningen har tecknat en gemensam bostadsrättsförsäkring så medlemmarna behöver inte teckna ett eget tillägg.

Det finns gym i M110, bordtennislokal och bastu i M90, möteslokal/festlokal i M102 i föreningen och en gästlägenhet i M28 som kan hyras för 400:-/natt och har plats för 6st sovande. Bastuavg 50:-/mån och hushåll. Gymavgift 100 kr/mån och person. Dessutom finns fotbollsplan och boulebana. Förutom de befintliga tvättstugorna finns tre stycken fristående tvättstugor uppförda 2005-2006. Till lägenheterna hör ett separat lägenhetsförråd.

Det finns tvättstugor i M18, 38, 54, 64 och 98.
Grovtvättstuga finns i M20, 54, 64, och 98.
Snabbtvättstuga finns i M20, 38 och 98.
Fristående tvättstugor, 3 stycken, finns på gården vid M26, vid M52 och på gården vid M74.

Medlemmarna har även tillgång till miljöhus och grovsoprum.

Cykelförråd finns i M60 och M110.
Bredbandstjänster via Comhem och Bredbandsbolaget. Grundutbudet för analog kabel-TV via Comhem ingår i månadsavgiften. Föreningens hemsida har adress www.sjotungan.se, där bilder och mycket information går att finna.

Avgifter för bilplatser och garage:
Bilplats 250kr/mån
Garage med motorvärmareuttag 500kr/mån + elkostnad

Medlemskap i HSB Stockholm krävs inte längre för att förvärva lägenheten. Om man ändå vill bli medlem i HSB kostar detta 500 kr i engångsavgift (som återfås vid utträde) och 200 kr i årsavgift. Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande (455 kr) och säljaren debiteras 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift (1137,5 kr).

Uppgifter om föreningen hämtad från föreningens hemsida: www.sjotungan.se

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Tyresö Centrum

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Piasten AB
190 m
Coop Extra
230 m
Köpcentrum & Gallerior
Tyresö Centrum
400 m
Saltsjöbaden Centrum
5,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Öppen Förskola Familjecenter
380 m
Förskolan Solskenet AB
580 m
Kollektivtrafik
Tyresö centrum
310 m
Fårdala skola
450 m
Grundskolor
Total Athlete Development Sthlm
30 m
Stimmet Skola/Särskola
400 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Tyresö
970 m
Östra Gymnasiet
5,2 km
Universitet & Högskolor
Becker Growth Consulting AB
4 km
Martin H Ström AB
4,7 km
Banker
Nordea Bank AB
450 m
Swedbank
500 m
Golfbanor & Golfklubbar
Bertlin & Co i Handen AB
870 m
Stockholms Golfskolor AB
2,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Skatepark 135
360 m
Tyresö Bowlingpalatz
410 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Tyresö Aquarena
750 m
Tyresö Nya Badanläggning AB
750 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till David Hedenström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte