Pastellgränd 8, 1tr

Bilder

  • Såld!
  • Matplats i öppen planlösning
  • Kök med fria arbetsytor och plats för socialt umgånge
  • Sovrum med plats för dubbelsäng och arbetsyta
  • WC/dusch
  • Bardel mellan kök och matplats

Pastellgränd 8, 1tr , Tyresö strand , Tyresö

Pastellgränds finaste 2:a? Välkommen till en mycket smakfullt renoverad lgh vid Strandtorget. Modernt kök från -14 i svart med svarta vitvaror och köksö. Öppen planlösning mot vardagsrum med fransk balkong. WC/duschrum med klinkergolv och kaklade väggar. Närhet till affär, bussar, Tyresö slott och natur.

56 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 834 kr Inkl värme, vatten, kabel-Tv och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
56 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
2003
Driftskostnad:
425 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

56 kvm

Rumsbeskrivning

Öppen hall med klinkergolv och väggar målade i vitt. Här finns plats för klädhängare samt en garderob. Del av väggen målad med griffeltavelfärg.

Modernt och stilrent kök från -14 med svarta luckor och svarta vitvaror. Induktionshäll Gorenje, inbyggd ugn, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin - allt från Siemens, fläkt Franke samt kyl/frys från Cylinda. Alla maskiner från -14. En köksö fungerar både som extra förvaring och som matbord. I köket finns även ett städskåp.

Öppen planlösning mot vardagsrummet. Rummet har ett mörkt trägolv och väggarna är målade i vitt samt en fondtapet. Här finns plats för både soffa och mediamöbel. Del av väggen är målad med griffeltavelfärg och går alltså att rita på. Stort fönster samt fransk balkong ger fint ljusinsläpp i hela lägenheten.

Stort sovrum med heltäckningsmatta och matchande grå väggar. Här finns plats för både dubbelsäng, förvaring och arbetsyta. 2 fasta garderober samt hyllor ger bra förvaringsmöjlighet.

WC/dusch med svart klinkergolv och vitt kakel. Här finns WC, massagedusch, handfat med kommod, handduksvärmare, spegel med belysning samt väggfast skåp. Tvättpelare i form av tvättmaskin från Electrolux och torktumlare från ElectroHelios. Ett fönster ger ett fint ljusinsläpp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1, hiss finns

Avgift

3 834 kr Inkl värme, vatten, kabel-Tv och bredband

Driftskostnad

5 100 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 2 100 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,03015%

Andel av årsavgiften

1,03015%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2003

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 8 juni 2010
Energiprestanda: 157 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Pastellen 1

Övrigt

Ett vindsförråd tillhör lägenheten.

Förening

Namn

HSB Brf Pastellen

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten pastellen 1 och 2 i Tyresö kommun. Föreningen har 72 st lägenheter belägna vid Tyresö strand, där de låga husen är byggda runt små, mysiga gårdar. De flesta husen är två till tre våningar höga och innehåller fyra lägenheter. Post- och brevlåda finns i trapphusen. Föreningen bildades 2001, inflyttningsklart 2003. Föreningen har 29 parkering/garageplatser. Garage finns att hyra för 500 kronor/månad. Parkeringsplats finns att hyra för 300 kronor/månad. Tvättstuga finns i området. Fint läge intill Strandtorget med butiker och lokaler såsom café, livsmedelsbutik, restauranger, frisörer, klädaffärer och bibliotek. Medlemskap i HSB Stockholm krävs för att förvärva lägenheten. Detta kostar 500 kr i deposition samt 300 kr i årsavgift. Om köparen upptar nya lån tillkommer en pantförskrivningsavgift kr 448 per lån. Köparen betalar en administrativ överlåtelseavgift på kr 1120.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

72

Antal lokaler i föreningen

7

Renoveringar

Planerat underhåll under våren 2017 är att fortsätta med målning av balkong och byte av balkongräcken samt tvätt av fasad i norrlägen. Det kan även tillkomma målning av fasader. Arbetet görs utefter den digitala underhållsplanen. Åtgärder enlig OVK besiktningen är till
stora delar genomförd 2016.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Tyresö strand

Tyresö Strand är ett attraktivt och växande villaområde med närhet till havet - Erstaviken gränsande i norr. Mycket grönområden och med omgivningar i kulturhistrisk miljö med bl.a.Tyresö kyrka och Tyresö slott med sin vackra slottspark.

Kommunikation

För den som vill åka kollektivt till och från Tyresö så är det enklast att ta bussen till eller från Gullmarsplan, Cityterminalen, Haninge eller Nacka. Buss 814 går ifrån Tyresö strand till och från Gullmarsplan samt buss 824 som går till och från handenterminalen till Tyresö strand. Linje 805 till Tyresö Centrum och linje 815 till Gullmarsplan. För den som åker bil så är det väg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar som går ut i Skärgården och även in till centrala Stockholm.

Närservice

Strandtorget är närmaste lilla centrum med en bl.a. en bra livsmedelsbutik, kafé, restaurang, frisörsalong och spelbutik med postservice. I närbelägna Tyresö Centrum finns i princip tillgång allt ett modernt centrum kan erbjuda. Närmaste skola är Tyresö skola med förskola och klass 1 - 9. och närmaste förskola är Slottsvillan ( 1 km ).

I närheten

Livsmedelsbutiker
Svensk Kyla i Stockholm AB
50 m
Coop Konsum Tyresö Strands Livs
50 m
Köpcentrum & Gallerior
Tyresö Centrum
3,1 km
Saltsjöbaden Centrum
4,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Strandpärlan Förskola
160 m
Hästhagens Förskola
170 m
Grundskolor
Strandpärlan Förskola
160 m
Tyresö förskola o skola
530 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Tyresö
3,7 km
Banker
Nordea Bank AB
3,3 km
Swedbank
3,4 km
Golfbanor & Golfklubbar
Ncf Nordic Corporate Finance AB
1,9 km
Saltsjöbadens Golfklubb AB
4,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Strandhallen Idrottshall och Sporthall
80 m
Slottshallen
610 m
Simhallar & Utomhusbad
Tyresö Nya Badanläggning AB
3,3 km
Medley Tyresö Aquarena
3,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Heléne Jernestrand för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte