Rubingången 43

Bilder

  • Såld!

Rubingången 43 , Öringe , Tyresö

Välplanerat 2-plansradhus i lugna och barnvänliga Öringe, med fyra sovrum och fin tomt med stor altan/terrass i öppet sydvästläge! Tillhörande garageplats. Närhet till grönområden, bad, skola & förskola.

128 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
128 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
136 kvm
Byggår:
1980
Driftskostnad:
3 316 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

128 kvm

Rumsbeskrivning

Välplanerat 2-plansradhus i lugna och barnvänliga Öringe med stor uteplats i öppet och insynsfritt sydvästläge med både gräsytor och trädäckad altan!

Radhuset har mycket välplanerade våningsplan med öppen planlösning på nedre plan samt fyra sovrum. Vardagsrum/matsal kan med fördel delas av för att skapa fem sovrum.

Entréplan:

Entréhall med klinkergolv och ljusa, målade väggar. Här finns plats för avhängning och en rymlig klädkammare/garderob.

Helkaklad wc/dusch med ljusa kaklade väggar och klinkergolv. Duschrummet är utrustat med duschhörna med duschkabin, handfat, spegel och wc.

På entrévåning finns även en tvättstuga med tvättmaskin. Ovan tvättmaskinen finns arbetsbänk med tvättho och väggskåp.

Mycket rymligt kök med gott om arbetsyta och förvaring samt matplats vid fönster. Köket har laminatgolv, ljusa väggar och matplats vid fönster med plats för ca 6-8 personer. Vitvaror med diskmaskin, spis med glaskeramikhäll samt kyl och frys i fullhöjd.

Stort vardagsrum med stora fönster som ger ett rikligt ljusinsläpp. Vardagsrummet har gott om plats för soff- och tv-möblemang samt öppen planlösning mot en rymlig matsal. Vardagsrummet och matsalen har parkettgolv i ek och ljusa väggar. Under trappa till övre plan finns ett litet förråd.

Från vardagsrum finns utgång till tomt/uteplats i öppet och insynsskyddat sydvästläge. En stor del av tomten har en fin trädäckad altan med gott om plats för vänner och familj. På tomten finns två förråd med gott om förvaringsutrymme.

Övre plan:

När man kommer upp för trappan möts man av en hall med anslutning till badrum och fyra rymliga sovrum.

De fyra sovrummen på övervåningen är rymliga och har stora fönster som ger ett rikligt ljusinsläpp. Sovrummen har ljusa laminatgolv och ljusa ytskikt på vägg. I ett av de större sovrummen finns tillgång till en klädkammare med gott om plats för klädförvaring.

Badrummet har ljusa kaklade väggar och klinker på golv. Badrummet är utrustat med golvvärme, badkar, handfat, wc, eldriven handdukstork, samt infälld spotlightbelysning i tak.

Området är mycket barnvänligt och ligger trevligt beläget i ett mysigt villaområde. Några minuters gångväg från huset finns fina Öringesjön med badplats samt kommunikationer.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansradhus

Byggnadsår

1980

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 maj 2017
Energiklass: D
Energiprestanda: 94 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Huset är besiktigat och besiktningsprotokoll presenteras på visningen.
Stor trädäckad uteplats på radhusets baksida.
Två förråd på baksidan.

Nytt tak 2002
Nya fönster på övre plan och altandörr 2007
Målning fasad 2003

Fastighetsbeteckning

Rubinen 60

Övriga byggnader

Sport och föreningslivet:
Det finns ett stort engagemang i sport och idrottande för ungdomen i kommunen. Med fotboll, hockey, innebandy, ridskola, friidrott, golf, tennis, badminton samt simhall är bara några av det alternativ som finns. Kommunen har motionsspår vid Alby Friluftsgård samt vid Barnsjön.

Badplatser:
Tyresö är en kommun omgiven av vatten så här finns ett flertal badplatser. Här är några av dem Öringebadet, Hästhagsbadet, Kumlabadet, Albybadet samt Trinntorpsbadet.

Kommunikationer:
Från Busshållplats Öringe går ett flertal busslinjer som passerar med bara ett par minuters mellanrum under rusningstrafik och tar dig till Gullmarsplan eller T-centralen på ca 40 minter. Bussar går även mot Tyresö C, Trollbäcken och Haninge, Nacka.

Förskola/skola:
Det finns ett flertal Förskolor i området kring Öringe Kommunen har 5 olika förskolor sen finns det även 3 fristående förskolor i området.
Skolor i området är Tyresö Skola F-9 och Strandskolan F-9, Friskolor är Kunskapsskolan från 6-9 och Engelska skolan 4-9

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

39 798 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 6 797 kr
VA: 4 711 kr
Renhållning: 1 450 kr
Väg, samf: 20 800 kr
Försäkring: 6 040 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

I samfällighetsavgift (betalas kvartalsvis) ingår: - Fjärrvärme - Varmvatten - Underhåll gemensamma ytor (inkl snöröjning) - 2 st aktivitetshus - Kabel-tv och bredband från ComHem - Garage

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 395 000 kr

Summa pantbrev

807 600 kr

Tomt

Areal: 136 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Gimmersta GA:1
Last, Avtalsservitut: Villa och årlig avgäld, 01-IM8-36/7025
Last & Förmån, Officialservitut: Tillträde dagvattenavrinning, 01-TYE-2875

Om området

Öringe

Tyresö är en mycket naturskön kommun med många grönområden och blandad bebygelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet och besitter idag sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

För den som vill åka kollektivt till och från Tyresö så är det enklast att ta bussen till eller från Gullmarsplan, Cityterminalen, Haninge eller Nacka. Till Exempel går buss 875 till och från Gullmarsplan och 815 mot Gullmarsplan och Brevik. För den som åker bil så är det väg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar som går ut i Skärgården och även in till centrala Stockholm.

Närservice

I Öringe finns b.l.a en livsmedelsbutik och restaurang. Härligt bad finns vid Öringesjön. Vintertid erbjuder Öringesjön möjlighet till skridskoåkning. I närbelägna Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice med bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger, biograf, vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, polis och banker.

I närheten

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till David Hedenström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte