Sikvägen 40, 6 tr

Bilder

  • Såld!

Sikvägen 40, 6 tr , Tyresö Centrum , Tyresö

Välplanerad 3:a högt upp i huset i populära HSB Brf Gäddan! Lägenheten är i genomgående gott skick med bl.a. helkaklat badrum med infälld spotlightbelysning i tak. Nära Tyresö centrum, kommunikationer och natur.

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 925 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
6, hiss finns
Lägenhetsnummer:
346
Byggår:
1962
Driftskostnad:
312 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning

Välplanerad och ljus 3:a högt upp i huset i populära HSB Brf Gäddan!

Lägenheten är i genomgående gott skick och har bl.a. en rymlig trädäckad balkong i öppet och insynsfritt söderläge, elegant helkaklat badrum och kök med moderna vitvaror.

Rymligt kök med stor matplats och gott om förvaring och arbetsyta. Köket är delvis renoverat och uppfräschat. Köket har vita skåpluckor och mellan diskbänk och väggskåp sitter svart högblankt kakel. Vitvaror med kyl/frys (plats för separat kyl-/frysskåp), induktionshäll, integrerad diskmaskin och kolfilterfläkt. Köket har laminatgolv och ljusa målade väggar. Stor matplats med gott om plats för vänner och den stora familjen. Mellan kök och vardagsrum sitter fina glasdörrar som ger trevligt ljusgenomsläpp.

Stort helkaklat badrum renoverat i samband med föreningens stambyte. Badrummet är elegant renoverat med infällda spotlights i tak, mörkgrått klinkergolv med golvvärme och vita kaklade väggar. Badrummet har duschhörna med glasväggar, vägghängd wc, handdukstork, tvättställ och spegelskåp. I badrummet finns även en tvättpelare med modern tvättmaskin och torktumlare.

Hall med klädkammare och plats för avhängning. Hallen har parkettgolv i ek och ljusa väggar. Klädkammaren som är en s k "walk in-closet" är mycket rymlig och har smarta hyllsystem. I anslutning till hallen så finns, utöver klädkammaren, lägenhetens båda sovrum, kök, badrum och vardagsrum.

Lägenheten har två ljusa, rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Sovrummen har parkettgolv i ek och ljusa väggar. I ena sovrummet står en rymlig skjutdörrsgarderob.

Stort vardagsrum med parkettgolv i ek och ljusa väggar. Vardagsrummet har gott om plats för soffgrupp och tv-möbler, samt utgång till balkong.

Rymlig trädäckad balkong i öppet och insynsfritt söderläge. På balkongen finns gott om plats för utemöbler samt markis.

Lägenheten har ett tillhörande lägenhetsförråd och säkerhetsdörr.

Huset ligger väl belägen nära bl.a. Tyresö centrum, kommunikationer, golfbanan, sportanläggningar och med fina promenadvägar ut till Alby friluftsområde.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 7, hiss finns

Avgift

4 925 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV

Andel i föreningen

0,29519%

Andel av årsavgiften

0,2962%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1962

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 april 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 123 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tyresö - Gäddan 10

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

3 747 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 800 kr
Försäkring: 1 947 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Säljaren har hemförsäkring genom Moderna försäkringar. Kostnad: 1947 kr/år. Säljaren har betala ca 150 kr/mån i elkostnad.

Övrigt

Lägenheten har ett tillhörande källarförråd och balkong i sydvästläge.

Förening

Namn

Hsb Brf Gäddan

Om föreningen

Föreningen består av sammanlagt 419 lägenheter, varav ett antal fortfarande är hyresrätter. Dessa säljs ut på öppna marknaden så fort de sägs upp av en hyresgäst, och är därmed en s.k. dold reservtillgång. Föreningen upplåter även 8 lokaler med hyresrätt.

Fina tvättstugor finns i uppgångarna 29 och 59 med bokning via elektronisk bokningscentral i tvättstugorna eller via internet. Kabel-TV och bredband via ComHem eller Bredbandsbolaget. Det finns cykelrum och soprum i varje hus, samt 5 st miljöhus i området. Medlemmarna har även möjlighet att boka föreningens övernattningslägenhet samt föreningens bastu.

Tak och hissar har under senare år renoverats av föreningen. Nya miljöhus samt nya fönster och balkongdörrar i 3-glas har installerats under 2005. Radonmätning genomfördes under våren 2007 och värdet låg mellan 30 och 60 becquerel, vilket är långt under gränsvärdet (200 becquerel). Trapphusen renoverades 2008. Stambytet för föreningen blev klart december 2012.

Enhetsmätning av el sker och förbrukning stäms av kvartalsvis i efterskott. Följande info om enhetsmätningen finns att få på föreningens hemsida: "Betalningsansvaret för elförbrukningen åligger den som vid betalningstillfället äger lägenheten om inte annat bestämts mellan säljare och köpare".

Föreningen har informerat om att de från den 1 mars 2015 kommer att börja ta betalt 70 kr/kubikmetern för förbrukning av varmvatten och kostnaden stäms av kvartalsvis i efterskott. Föreningens meddelar att betalningsansvaret för varmvattenförbrukningen åligger den som vid betalningstillfället äger lägenheten om inte annat bestämts mellan säljare och köpare.

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras säljaren 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Parkeringsplatser utan el kostar 150 kr/månad. Varmgarage kostar 500 kr/mån och kallgarage kostar 450 kr/mån. Det finns 64 garageplatser och 190 p-platser. Hyra av P-platser och garage sker hos HSB, lägenhetsadministration telefon 08-785 30 00.

Föreningens hemsida finns på: www.brfgaddan.se.

Om området

Tyresö Centrum

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebygelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Cityterminalen, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, polis, bank arbetsförmedling och postservice.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Piasten AB
390 m
Coop Extra
480 m
Köpcentrum & Gallerior
Tyresö Centrum
380 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Solskenet AB
230 m
Öppen Förskola Familjecenter
460 m
Kollektivtrafik
Bäverbäcken
320 m
Sikvägen
340 m
Grundskolor
Stimmet Skola/Särskola
80 m
Total Athlete Development Sthlm
450 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Tyresö
950 m
Tyresö Gymnasium
1,2 km
Universitet & Högskolor
Becker Growth Consulting AB
3,6 km
Banker
Nordea Bank AB
540 m
Swedbank
620 m
Golfbanor & Golfklubbar
Bertlin & Co i Handen AB
420 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Tyresö Rackethall AB
260 m
Bollmorahallen
500 m
Simhallar & Utomhusbad
Tyresö Nya Badanläggning AB
560 m
Vattenhuset AB
930 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till David Hedenström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte