Granitvägen 17 A

Bilder

  • Såld!

Granitvägen 17 A , Tyresö Centrum , TYRESÖ

Lägenhet med högt och insynsskyddat läge med sol från 10 på förmiddagen till solnedgång. Balkong med utgång från vardagsrummet. Separat wc och duschrum helkaklat och stambytt 2014 . Närhet till centrum och bussar. Fina grönskade innergårdar med lekpalst för barnen.

78 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 156 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
78 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
230
Byggår:
1964-1966
Driftskostnad:
403 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

78 kvm

Rumsbeskrivning

Med ett fint läge i lugnt område med alla bekvämligheter i närheten erbjuds nu en välplanerad 3:a med inglasad balkong i syd/väst med sol från 10:00 till solnedgång. Genomgående bra planerad med stora härliga sovrum, bra med förvaring med klädkammare i direkt närhet. Mysig gård med lekplats samt grillplats, skola och förskola precis intill - välkomna till ett trivsamt boende för hela familjen!

Hall:
Välkomnande rymlig hall med plats för kappavhängning och förvaringsmöbler. Öppnar upp fint in mot resten av lägenheten med vitmålade väggar och ljusplastmatta. Från hallen når man köket och den tilltagna klädkammaren samt, sovrum, vardagsrum och wc.

WC:
Från hallen når man kaklad wc med handfat belyst spegel och wc. Färgvalen är grått och vitt.

Vardagsrum:
Vardagsrummet välkomnar dig med en öppen ljus yta och fint ljusflöde från stora fönsterpartier. Här är golvet belagt med ekparkett och väggarna är tapetserade i en grön ton. Plats för stor soffgrupp och tv-möbel. Utgång till inglasad balkong i syd/västläge!

Kök:
Ljust kök med plats för matbord invid fönsterpartier som tillför fint ljus i köket. Skåpsluckor och där öppenheten ut mot matplatsen bidrar ytterligare till kökets trivsamma känsla. Köket är utrustat med kyl, frys, spisfläkt, spis och ugn. Golvet belagt med en ljus plastmatta och väggarna är vitmålade. Möjlighet att installera diskmaskin.

Badrum:
Rymligt helkaklat duschrum stambytt - 14 i tidlösa färger, klinker i grått och stora vita kakelplattor. Utrustat med handfat i vit, belyst spegelskåp, duschväggar samt uttag för tvättmaskin och fönster vilket ger bra ljusinsläpp. (Tvättmaskinen ingår ej).

Sovrum 1
Rogivande sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter med klädkammare precis utanför. Golvet är en ljus plastmatta och väggarna är målade i vitt med en vägg i lila. Stort fönster släpper in härligt med ljus. (Vita garderoberna ingår ej.)

Sovrum 2
Rogivande sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter med ingång till klädkammare. Golvet är en ljus plastmatta och väggarna är vita. Stort fönster släpper in härligt med ljus.

Balkong
Inglasad balkong utan insyn och utsikt över skogsparti, ligger i syd/väst med sol från 10 till solnedgång! Här kan man avnjuta många trivsamma luncher och middagar under sommarmånaderna!

Varmt välkomna på visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 156 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV

Andel i föreningen

0,25839%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus

Byggnadsår

1964-1966

Uppvärmning

Centralvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 5 maj 2009
Energiprestanda: 130 kWh/m² (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 840 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 240 kr
Försäkring: 1 600 kr
Beräknat antal personer: 3

Övrigt

Ett källarförråd tillhör lägenheten.

Bra att veta:
- Alla vitvaror är från 07/08
- Persienner finns, kan behöva ses över.
- Stambytt duschrum -14
- Möjlighet att installera diskmaskin.

Förening

Namn

Brf Solhöjden i Tyresö

Om föreningen

Brf Solhöjden i Tyresö bildades i oktober 2009. Fastighetsbeteckningen är Bollmora Berg 1.

Fastigheten ligger välbelägen med närhet till bussar, skolor, förskolor och Tyresö C.

OVK besiktning utförd och godkänd årsskiftet 2015/2016.

Tillgång finns till cykelförråd, samt barnvagnsrum och källarförråd. I området finns även ytor för gemensamhet, med bland annat bouleplan med anslutande grillplats, bollplaner, lekplatser och grönområden med parkbänkar.

Välutrustad tvättstuga i separat byggnad med tvättmaskiner, torktumlare, centrifuger, torkskåp samt elmanglar. I samma byggnad finns föreningslokal för uthyrning samt en närbutik. I föreningens finns även en övernattningslägenhet för uthyrning.

Ny gästlägenhet Granitvägen 10 C, byggd 2016. Totalt 6-7 bäddar finns att tillgå. Även ett litet kök och vardagsrum finns.

P-plats från ca 136 kr/mån, flerbilsgarage från ca 309 kr/mån och enbilsgarage från ca 420 kr/mån. Kontakta HSB för mer info om kö och prisuppdateringar.

Digital-tv, bredbandstelefoni och internet genom Telias fibernät med hastigheter upp till 100 Mbit/s och ComHem.

Enligt föreningens hemsida så ingår kanalpaket Lagom från Telia i månadsavgiften.

Under vecka 33, 2016 påbörjas målningen av samtliga portar som man räknar med att det ska vara klart om ca 7 månader i samband med detta installeras även mer energisnål belysning.

Postboxar samt digital informations skärmar installeras under hösten 2016 i alla portar.

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande och köparen debiteras 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Mer info kan hämtas på www.solhojdentyreso.se eller genom att kontakta HSB Stockholm. Tel: 010-442 11 00. Hemsida: www.hsb.se/stockholm

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Tyresö Centrum

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Cityterminalen, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, polis, bank arbetsförmedling och postservice.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Bo Hellqvist AB
180 m
Granit Livs
190 m
Köpcentrum & Gallerior
Tyresö Centrum
780 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Öppen Förskola Familjecenter
690 m
Kids Connection AB
800 m
Kollektivtrafik
Bergfotens skola
180 m
Bollmoraberg
340 m
Grundskolor
Bergfotens skola
360 m
Nyboda skola
360 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Tyresö
830 m
Tyresö Gymnasium
960 m
Universitet & Högskolor
Martin H Ström AB
4 km
Banker
Swedbank
570 m
Nordea Bank AB
640 m
Golfbanor & Golfklubbar
Bertlin & Co i Handen AB
1,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tyresöhallen
360 m
Tyresö Bowlingpalatz
360 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
630 m
Tyresö Nya Badanläggning AB
990 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Nohagen för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte