Oxelvägen 59, 6 tr

Bilder

  • Såld!
  • Utsik från vardagsrummet
  • Vardagsrum
  • Sovrum
  • Matplats i kök
  • Utsikt ända till Globen

Oxelvägen 59, 6 tr , Älta , Nacka

Ett av Ältas bästa lägen! Högt och fritt läge med utsikt över Ältasjön ända bort till Globen. Smakfullt renoverat kök. Vardagsrum med ekparkett och utgång till balkong i em/kvällssol. Sovrum med utgång till vädringsbalkong. Kaklat duschrum med tvättmaskin. Närhet till buss och centrum.

66 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 658 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
66 kvm
Våning:
6, hiss finns
Lägenhetsnummer:
257
Byggår:
1967
Driftskostnad:
314 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

66 kvm

Rumsbeskrivning

Hall med parkettgolv och grått laminatgolv närmast entrédörren samt ljus tapet. Hallen är stor och möblerbar och har gott om plats för att hänga av kläder. Här finns 2 garderober och väggfasta skåp med spotlights.

Kök med vita luckor, vitt kakel samt svart laminatbänk. Här finns spis med häll Electrolux, fläkt Futurum och kyl/frys Whirlpool. Matplats vid fönstret med utsikt över Ältasjön. Utgång till vädringsbalkong.

Rymligt vardagsrum med ekparkett och vitmålade väggar. Utgång till balkong i soligt västläge med em/kvällssol och utsikt över Ältasjön. En markis är monterad på balkongen.

Sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Utgång till vädringsbalkong.

WC/dusch med vitt kakel och våtrumsmatta. Här finns WC, tvättställ, badrumsskåp med spegel, extra väggskåp, duschväggar och tvättmaskin Whirlpool.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 8, hiss finns

Avgift

3 658 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV

Driftskostnad

3 774 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 820 kr
Försäkring: 954 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

0,23638%

Andel av årsavgiften

0,23638%

Reparationsfond

1892 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1967

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 december 2009
Energiprestanda: 99 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Älta 18:1

Övrigt

Ett källarförråd tillhör lägenheten.

Förening

Namn

HSB Brf Stensö

Om föreningen

Föreningens hus är försedda med solfångare på taken och föreningens behov av tappvarmvatten tillgodoses under delar av året genom solenergi. I föreningen finns det modern tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd, motionsrum, bastu och gästlägenhet. Miljöhus med grovsoprum i separat byggnad.

Alla avloppsstammar och dagvattenledningar renoverade med Dakki metoden under år 2003-2006 och hissarna är renoverade under 2006. Föreningen har nyligen genomfört renoveringar av balkonger samt byte av fönster.

Bredband från Bredbandsbolaget på upp till 100 Mbit/s.

Enhetsmätning av el sker och förbrukning stäms i efterskott, vilket innebär att den boende tillsammans med årsavgiften betalar för lägenhetens elförbrukning och anslutningsavgift. Betalningsansvaret för elförbrukningen åligger den som vid betalningstillfället äger lägenheten om inte annat bestämts mellan säljare och köpare.

Föreningen hyr 141 garageplatser under tak. 82 garageplatser är fristående platser och 58 platser är i låsbara burar. Garageplats med bur kostar 438 kr/mån och garageplats utan bur kostar 360 kr/mån. Föreningen har också 81 bilplatser utomhus på egen plats varav 79 har motorvärmare. Hyran är 360 kr/mån.

Avstånd till allmänna kommunikationer och Älta C ca 150 meter. Med bil till Stockholm C ca 15-20 minuter. Buss till Slussen ca 25 min och till Gullmarsplan ca 15 min.

Medlemskap i HSB Stockholm krävs. F��r att bli medlem deponerar man 500 kr per medlem som man får tillbaka om man träder ur HSB. Årsavgiften till HSB är 300 kr årligen per familj.

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande, och säljaren debiteras 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Information hämtad från föreningens hemsida: http://www.hsb.se/stockholm/stenso. Mera info kan fås via Service center på HSB Stockholm på tel. 08-785 35 00.

Kontaktperson

Lena Gustavsson

Telefon

08-4585534

Om området

Älta

Älta är beläget i Nacka kommun och är ett mycket lugnt och trevligt, barnvänligt område med naturen alldeles inpå knuten. De boende i Älta har tillgång till en mycket vacker omgivning där det är nära till ett flertal sjöar som t ex Källtorpssjön, Strålsjön, Ältasjön och Flatenbadet och möjlighet till härliga skogspromenader. Nackareservatet gränsar mot Älta och bjuder på milslånga promenadstråk i härliga miljöer.

För mer information se gärna komunens hemsida www.nacka.se

Kommunikation

Till Älta tar man sig lätt med bil via Tyresövägen eller Ältavägen. Restid ca 15-20 min. Även med kommunala färdmedel är det lätt att ta sig till och från Älta. Linje 491 går till Slussen (ca 25 min) och Stockholm C. Linje 801 till Gullmarsplan (15 min), även linje 811 går till Gullmarsplan.

Närservice

I Älta centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. apotek, vårdcentral, affärer, bibliotek, frisörsalong, restauranger, matbutiker, postservice och träningsanläggning. Stort utbud av affärer och restauranger finns närmast i Sickla, Nacka Forum eller Tyresö Centrum.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Ted Invest AB
220 m
ICA Nära
310 m
Köpcentrum & Gallerior
Tyresö Centrum
3,6 km
Farsta Centrum
4,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Öppna förskolan Älta
280 m
Strandparkens förskola
280 m
Grundskolor
Öppna förskolan Älta
280 m
Strandparksskolan
280 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Tyresö
2,9 km
Östra Gymnasiet
4,2 km
Universitet & Högskolor
Ersta Sköndal Högskola sköndal
3,2 km
Martin H Ström AB
4,7 km
Banker
Handelsbanken Tyresö
3 km
Nordea Bank AB
3,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Björkhagens Golfklubb
2,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Stavsborgshallen
510 m
Brotorps Bollplan
2,5 km
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
3 km
Tyresö Nya Badanläggning AB
3,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Heléne Jernestrand för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte