Musserongången 83

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Musserongången 83
  • Rymligt, fint kök
  • Helkaklat duschrum på entréplan
  • Vardagsrum med gott om ljusinsläpp
  • Baksida

Musserongången 83 , Krusboda , Tyresö

Fräscht radhus på totalt 133 kvm med stort kök, två helkaklade våtrum, bastu, 3 sovrum, uteplats på framsida och inglasat uterum på baksida. Suveränt beläget då baksidan har härligt syd/ostläge mot allmänning. Garageplats i P-hus. Perfekt för barnfamiljen med närhet till grönområden, bad, skola och dagis.

119 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
119 kvm
Biarea:
14 kvm
Tomtarea:
187 kvm
Byggår:
1972
Driftskostnad:
3 994 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

119 kvm

Biarea

14 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Musserongången 83, ett trevligt och välskött radhus med ett av Krusbodas bästa lägen med tomt och baksida mot allmänning. Här kan man verkligen använda uttrycket "naturen inpå knuten" då det är vacker utsikt över skog och natur.

Det här radhusets utformning och planlösning är ovanlig i området då man öppnat upp ett extrarymligt kök med stora sociala ytor som gjort för matlagning och umgänge! I övrigt så finns det också ett wc/duschrum på vardera plan, vilket inte finns i originalutförande. Addera fina materialval i milda färger detaljer och ett riktigt bra läge med ostörd uteplats på framsida och en baksida som vetter mot allmänning.

Här möts du av en stenlagd och fin uteplats med förmiddagssol och möjlighet till förvaring i förrådet.

Bostadens väldisponerade kvadratmetrar fördelas enligt följande:

ENTRÉPLAN:
Hall/entré:
Ljus HALL med ljusa tapeter och praktiskt klinkergolv med underliggande elgolvvärme som övergår till parkettgolv som sedan leder vidare in i köket och i vardagsrum. Dold förvaring i garderober bakom skjutdörrar till vänster.

Hallen har ingång till wc/dusch och leder även vidare in till kök och vardagsrum. Ifrån köket når man sedan tvättstugan innanför det.

Smakfullt inrett myresjöKÖK i stor öppen miljö med bra maskinell standard, mycket goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Vita luckor i lantlig stil samt vitrinskåp med belysning i. Under skåpen finns ytterligare belysning.

Maskinell utrustning: extra bred induktionsspis samt köksfläkt (extra tyst) från 2011, kyl, frys och diskmaskin. Praktisk och smart detalj är den extra tvätthon vid spisen.

Matplatsen i köket ramas in av fönster bakom och har god plats för större sällskap. Ifrån köket når man också den stora, stenlagda altanen.

Innanför köket finns en bra TVÄTTSTUGA med allt familjen kan tänkas behöva i form av tvättho med trådbackar under. Torktumlare och tvättmaskin.

Rakt fram från hallen kommer man vidare in i VARDAGSRUMMET som är lättmöblerat med plats för både soffgrupp och ytterligare möbler. Fönster längs hela ytterväggen ger gott om ljusinsläpp.

Innanför vardagsrummet finns det här planets SOVRUM som är ljust och fint med insynsskyddat läge med utsikt mot allmänning. Väggen mellan vardagsrum och sovrum är inte bärande vilket möjliggör ändring av planlösning om så önskas.

WC/DUSCHRUM är helkaklat, renoverat 2010 med underliggande elgolvvärme,inbyggda spotlights i tak samt infälld stereo. Utrustat med duschhörna med infällbara glasdörrar, tvättställskommod, handukshängare och wc.

SOUTTERÄNGPLAN:
På det här planet har golven renoverats 2011 enligt konstens alla regler med Nivelsystem dvs. ventilerade golv där det är metallreglar mellan ytter- och innervägg samt under golvbeläggning (ej badrum) som är ekparkett. Nivelsystemet gör att inomhusmiljön blir bättre och framför allt kommer inte golvet eller insidan av ytterväggen i kontakt med den fuktiga betongplattan.

På nedervåningen finns två av husets fyra sovrum, allrum, det stora badrummet, bastu och förråd. Samtliga golv på nedervåning, förutom i våtutrymmena, är ekparkett från år 2011.

Trätrappa ner till soutterängvåningen och ALLRUMMET.
Från det rymliga ALLRUMMET nås alla rum på detta plan. Längst in i allrummet finns förvaringsutrymme i garderob bakom skjutdörrar i spegelglas.

Rakt fram i fil ligger våningens TVÅ BRA SOVRUM bägge med fönster mot tomt och allmänning samt utgång till det inglasade uterummet.

Det lite större SOVRUMMET rymmer såväl dubbelsäng som förvaring. Utgång härifrån till det inglasade uterummet och vidare ut på tomt.
SOVRUM 2 på detta plan är rymligt och ljust och även härifrång utgång till det inglasade uterummet och vidare ut på tomt.
Det inglasade uterummet är att nyttja nästan hela året. Från uterummet kommer man ut till tomten som gränsar mot allmänning

Husets helkaklade WC/BADRUM har även en separat dusch. Badrummet har en stor tvättställskommod med gott om förvaringsutrymmen, spegelskåp, eldriven handukstork och wc. Under klinker behaglig elgolvvärme och inbyggda spotlights i taket.

Jämte wc/badrummet så har ägare byggt en BASTU med elaggregat. Jämte bastu finns FÖRRÅDSUTRYMME.

Sammanfattningsvis en bostad i mycket bra skick som karaktäriseras av ljusa, stilrena färger, fina inredningsdetaljer samt bra materialval.

Byggnad

Byggnadstyp

2-pl soutteräng

Byggnadsår

1972

Uppvärmning

Direkt El och luftvärmepump

Energideklaration

Utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Grundläggning: Kulvert
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Stenlagd altan på framsida och inglasat uterum på baksidan.
Fiber från Com Hem är indraget.

Info: Efter energideklaration gjorts har luftvärmepump installerats.

Fastighetsbeteckning

Alby 1:992

Övriga byggnader

Friggebod som är eluppvärmd.

Garageplats i parkeringshuset i närheten.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

47 936 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 25 490 kr
VA: 5 288 kr
Väg, samf: 10 850 kr
Försäkring: 6 308 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

I post uppvärmning ingår el

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 001 000 kr

Summa pantbrev

1 700 000 kr

Tomt

Areal: 187 kvm
Tomttyp: trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Alby S:2, GA:3, GA:7, GA:11

ASK-samfällighet för gemensam mark och badet i Krusboda
SKC-antennsamfällighet för ljud,bild och data inom området
Garagesamfällighet

Ytterligare information om Krusboda och dess samfälligheter finns på: http://www.krusboda.org/

Tillträde

Enligt överenskommelse

Viktiga dokument

Om området

Krusboda

Krusboda är ett barnrikt område med bilfria vägar mellan husraderna och nära till service såsom förskolor, skolor fritidsgård och en välsorterad livsmedelsbutik vid Krusboda torg. Boende i området har tillgång till poolanläggningen med stor bassäng, barnpool, omklädningsrum, bastu och kiosk.
Mer information om samfälligheten finner ni på www.krusboda.org

Området har omedelbar närhet till härliga natur och friluftsområden som Alby naturreservat, Tyresö Flatensjön, Nyfors och Tyresta Nationalpark. I Alby finns badstrand, skidbacke, elljusspår, bastu och Uddby Gård med eget café.

Kommunikation

För den som vill åka kollektivt till och från Krusboda så går det buss till Tyresö centrum eller Gullmarsplan. För den som åker bil så finns det väg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar som går ut i Skärgården och även in till centrala Stockholm.

Närservice

Vid Krusboda torg finns välsorterad lCAbutik, frisörsalong samt grill och kiosk. I närbelägna Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice med bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger, biograf, vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, polis och banker.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Krusboda
490 m
Rudbo Mat AB
1,9 km
Köpcentrum & Gallerior
Tyresö Centrum
2,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Pärlröksgången Ekonomisk Förening
470 m
Förskola Ballongen
520 m
Kollektivtrafik
Nyfors
240 m
Krusboda torg
550 m
Grundskolor
Krusboda Skola
470 m
Dalskolan
1,3 km
Gymnasium
Tyresö Gymnasium
1,7 km
Internationella Engelska Skolan Tyresö
3,3 km
Banker
Nordea Bank AB
2,8 km
Swedbank
2,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Bertlin & Co i Handen AB
3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tyresö Bowling AB
1,1 km
Wättinge Idrottshall och Sporthall
1,5 km
Simhallar & Utomhusbad
Albybadet
1,2 km
Barnsjöbadet
1,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Linda Blomberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte