Siklöjevägen 15

Bilder

  • Såld!

Siklöjevägen 15 , ,

Nyproducerad 3:a från 2013, i absolut toppskick! Välplanerad lägenhet med rymlig balkong med eftermiddags och kvällssol. Delvis inglasad balkong med gott om plats för vänner och familj. Social planlösning med plats att umgås. Nära idrottsanläggningar, bussar, golfbana och gångvägar ut i naturen.

83 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 630 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
83 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
9
Byggår:
2013
Driftskostnad:
653 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

83 kvm

Rumsbeskrivning

Äntligen en nyligen producerad 3:a i nyskick till salu! Här kommer verkligen termen "Bara att flytta in" väl till handa! Ljust och luftigt med stora fönsterpartier, stor rymlig halvinglasad balkong med utgång från vardagsrummet.

Modern nyproduktion från 2013 med väl genomtänkt funktion och planering för det moderna hemmet. Lägenhetens stora fönsterpartier ger ett fantastiskt ljusgenomsläpp under hela dagen och den öppna planlösningen gör att lägenheten känns inbjudande och luftig. Tack vare lägenhetens balkong så erbjuds en möjligheten till svalka under sommarens varma dagar och en möjlighet att sitta ute på den stora balkongen under sena sommarkvällar och njuta i goda vänners lag. Utgång från vardagsrummet till den halvinglasade balkongen som ligger i syd/väst vilket ger eftermiddag och kvällssol.

Lägenheten har genomgående 1-stavs parkettgolv i ek och erbjuder ett helkaklat och väldisponerat duschrum med tvättdel med tvättmaskin och torktumlare och arbetsbänk ovan. Stort kök med gott om arbetsyta, moderna vitvaror och matplats erbjuder rum för festmiddagar med många vänner och familj. Lägenheten är välplanerad då inga sovrum ligger i anslutning till varandra vilket ger bra avskildhet och plats för lugn och ro. Multimedieuttag för inkoppling av tv, bredband och radio finns att tillgå i lägenhetens alla rum.

Mycket ljust och rymligt kök med ekparkett och ljusa väggar. Köket har vit köksinredning med gott om plats för förvaring i över- och underskåp. Diskbänken har gott om arbetsyta och rymlig diskho. Bänkskivan är i laminat och köket har ett inbyggt skafferi. Mellan diskbänk och överskåp sitter vitt kakel. Köket är fullt utrustat med vitvaror från Electrolux med en integrerad spisfläkt, varmluftsugn, plats för mikrovågsugn, induktionshäll, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd med praktiska överskåp. Köket har rymlig matplats, i ljust läge vid parfönstrer, med plats för minst 6-8 personer.

Det stora helkaklade badrummet har väggar i stilrent vitt kakel med dusch och svart klinkergolv med underliggande komfortvärme. Badrummets utrustning består av wc, handfat och spegelskåp med belysning samt gott om plats för badrumsartiklar. Här finns även dusch och en rymlig tvättavdelning med modern tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Ovanför maskinerna finns en praktisk arbetsbänk monterad för att lätt kunna vika tvätt och den ger bra avlastning vid arbete i badrummet. På väggen ovanför arbetsbänken finns gott om möjligheter till gott om plats för förvaring. Utöver de vanliga bekvämligheterna finns även en eluppvärmd handdukstork, för extra komfort.

Lägenhetens båda sovrum har stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och båda sovrummen har dessutom plats för dubbelsäng. Sovrummen har ljusa väggar. I båda sovrum ligger ekparkett på golv och vitmålade väggar. I det ena av sovrummet står det 2 stycken vita garderober och i det andra är det en garderobsvägg i vitt.

Lägenheten har ett stort och tilltalande vardagsrum som är lätt möblerat med plats för både soffgrupp och tv-möblemang. Vardagsrummet har öppen planlösning mot hall och har balkongdörr och parfönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Väggarna är målade i vitt och vacker ekparkett på golv. Från det stora vardagsrummet finns det utgång till lägenhetens mysiga balkong, som gör att sällskapsytorna växer under våra sommarmånader.

Lägenhetens stora mysiga balkong är delvis inglasad med stora skjutbara glasväggar och ligger belägen i syd/väst. Här finns plats för en stor matgrupp med plats för många middagsgäster. Då balkongen ligger i syd/västerläge så kommer solen hit på eftermiddagen och stannar kvar en längre stund. Delvis Inglasad för mysiga kvällar ute på balkongen långt in på säsongen. Ljusgrå heltäckningsmatta ligger på balkongen.

Lägenheten har en stabil säkerhetsdörr i stål för extra lugn och trygghet. Till lägenheten hör även ett praktiskt källarförråd. Till förrådet går det att ta hissen.

Posten kommer i postboxar i entrén. Barnvagnsförråd ligger på våning 1.

Föreningen ligger nära naturen och Tyresö Centrum, golfbana, rackethall, bollhall och ishall. Alldeles intill huset finns busshållplats med flertalet busslinjer med bl.a. direktlinje mot Stockholm city och bussar mot Gullmarsplan.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Avgift

4 630 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

1,46327%

Andel av årsavgiften

1,48427%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

4-våningshus

Byggnadsår

2013

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Barnvagnsrum finns i anslutning till porten.
Cykelrum finns i port 19.

Fastighetsbeteckning

Gäddan 13

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

7 844 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 120 kr
Försäkring: 1 420 kr
Övrigt: 2304
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Säljaren har hemförsäkring . Kostnad: ca 1.420 kr/år. Säljaren betalar i genomsnitt ca 450 kr/mån för el- och varmvattenförbrukning (står under elkostnader i driftskostnader) Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal för bredband. Kostnad: 192 kr/mån (står under övrigt på driftskostnader).

Övrigt

Förråd tillhör lägenheten.

Förening

Namn

HSB Brf Rödingen

Om föreningen

HSB Brf Rödingen består av totalt 72 lägenheter fördelat i tre huskroppar (Siklöjevägen 15-25) om vardera fyra våningar och med två trapphus i varje hus. Husen har byggår 2013 med HSB som byggherre.
Lägenheterna är fördelade på 24 stycken 2 rok, 28 stycken 3 rok och 20 stycken 4 rok.

Postfack finns i entréer.
I föreningen finns en grovtvättstuga.
Det finns tre sophus på gården som är avsedda för hushållssopor.
I varje hus finns ett barnvagns- och rullstolsrum finns i anslutning till porten
Föreningen har ett stort cykelrum i port 19
På gårdarna mellan husen finns trevliga gröna ytor med planteringar, en lekplats för barnen

Förbrukning av hushållsel och tappvarmvatten mäts individuellt för bostadsrätten och debiteras bostadsrättshavaren. Varje lägenhet har en egen elmätare. All el köps in gemensamt av föreningen. Elen betalas i efterskott av bostadsrättshavaren och kostnad framkommer på fakturan med avgift.
Betalningsansvaret för elförbrukningen åligger den som vid betalningstillfället äger lägenheten om inte annat bestämts mellan säljare och köpare.

Det är ca: 65 bilplatser i bostadsrättsföreningen varav ca 20 i garage. Resterande platser är markparkeringar, av dessa är ca:3 handikappanpassade. I området finns det även kommunal kantstensparkering utmed Siklöjevägen.

Föreningen har tecknat ett avtal med Telia: Kostnaden är 192 kr/månad (ligger utöver årsavgift). Då ingår bredband, IP-telefoni och digital-Tv (basutbud). Det finns en mediecentral placerad i varje lägenhet där digital-tv, teleuttag (IP-telefoni) samt datauttag utgår ifrån. Med denna central kan varje lägenhetsinnehavare bestämma om uttaget ska vara ett TV, tele- eller datauttag.
Anslutnings- och driftkostnad för tilläggstjänster beställs och betalas av bostadsrättsinnehavaren.
Bostadsrättsförenngen tillhandahåller anslutning och abonnemang för IP-telefoni. Samtalskostnad för IP-telefoni ingår inte i månadsavgiften. Leverantör är Telia.

Medlemskap i HSB Stockholm krävs. För att bli medlem deponerar man 500 kr per medlem som man får tillbaka om man träder ur HSB. Årsavgiften till HSB är 300 kr årligen per familj.

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande (år 2013 = 445 kr) och säljaren debiteras 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift (år 2013 = 1113 kr).

För mer information se länk: http://www.hsb.se/stockholm/rodingen

Föreningen ligger nära naturen och Tyresö Centrum, golfbana, rackethall, bollhall och ishall. Alldeles intill huset ligger busshållplats med flertalet busslinjer med bl a direktlinje mot Stockholm city och bussar mot Gullmarsplan.

I närheten, på andra sidan Tyresövägen, finns en odlarförening med odlingslotter. Mer information om denna finns på www.fnysken.com

Om området

I närheten

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Nohagen för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte