Ranunkelgränd 52

Bilder

  • Såld!

Ranunkelgränd 52 , Bergfoten , Tyresö

Charmigt radhus i bästa solläge med stenlagd uteplats där solen är med från mitt på dagen till solnedgång, bakgården vetter mot allmänning. Genomgående ljust och trivsamt radhus med helkaklat badrum på övervåningen samt 4 st sovrum alla med nylagt golv och målade väggar. Nära till Skola och förskola samt till naturområden.

118 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
118 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
136 kvm
Byggår:
1986
Driftskostnad:
2 964 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

118 kvm

Rumsbeskrivning

Här finns boendet för dig som värderar ett fördelaktigt och lugnt läge på omtyckta Ranunkelgränd som ligger på en återvändsgränd. Bakgården ligger mot skogsparti. Läget är oslagbart med sol på bakgården från mitt på dagen till solnedgång. Här kan man avnjuta måltider i goda vänners lag eller bara slå sig ner och njuta av en god bok. Lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till förskola och bra skola. Området ligger naturnära med skogsparti precis bakom. Nära kommunikationer, buss till Gullmarsplan ca 20-25 min och inte långt till Tyresö Centrum.

Entréplan:

Hall:
Ljus och rymlig entréhall med gott om plats för kappavhängning och förvaringsmöbler, praktisk förvaring finns under trappan. Hallen öppnar upp fint in mot resten av radhuset. Väggarna är vitmålade och golvet är ett ljusgrått klinkergolv.

Kök:
Välkomnande och charmigt kök med plats för matbord invid tilltagna fönsterpartier som tillför fint ljus i köket. Skåpsluckor i beige samspelar fint med italiensk bänkskiva i sten och där öppenheten ut mot hallen bidrar ytterligare till kökets trivsamma och välkomnande känsla. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, spishäll, spisfläkt i rostfritt, varmluftsugn , mikrovågsugn och diskmaskin i rostfritt. Golvet är ett trägolv och väggarna är vitmålade.

Vardagsrum:
Stort och härligt nyrenoverat vardagsrum med fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna, plats för soffmöblemang och tv-möbel. Utgång till stenlagt bakgård med plats för stort trädgårdsmöblemang. En lugn plats att koppla av på, i ogenerat läge. Solen kommer mitt på dagen och är med en till solnedgång. Vardagsrummet är rymligt och går att dela av till ett extra rum om man skulle vara i behov av det. Golvet är ett ekparkettgolv och väggarna är vitmålade.

Uteplats
På baksidan finns en stenlagt uteplats i ogeratläge med sol från mitt på dagen till solnedgång. Här finns gott om plats för trädgårdsmöblemang vilket ger en härlig plats att slappna av på under lediga dagar. Här finns möjlighet att plantera och få detta till din egna lilla oas. En given plats under somriga dagar att grilla och äta goda middagar under bar himmel med goda vänner. Här finns rabatter med möjligheter att plantera. Här växer i dagsläget lavendel, smultron och gröna vindruvor och blommor.. Uteplatsen på baksidan är utrustat med markis om man under det varmaste dagarna skulle behöva lite skugga.
Uteplats på framsidan, med sol på morgon och förmiddag, här kan man njuta av morgonkaffet och plantera för den med gröna fingrar. Stenlagt med ett praktiskt förråd för förvaring.

Badrum:
Ljust delvis kaklat badrum utrustat med badkar, wc och handfat, belyst spegel. Väggarna är vita med delvis vit kakel och golvet är en ljus våtrumsmatta.

Tvättstuga:
Praktisk och välutrustad tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, grovho, och frånluftsvärmepumpen. Här finns möjligheter för praktisk förvaring om man skulle vilja ha linne, handdukar eller annat i tvättstugan. Väggarna är ljusa och golvet är en våtrumsmatta.

Övervåning:

Duschrum:
Stilfullt helkaklat duschrum i turkosmosaik samt svart klinkergolv med golvvärme. Duschrummet är utrustat med vägghängd wc, handfat i sten, belyst spegel, avdelat för dusch och praktisk förvaring, dimmerbara spotlights.

Hall:
Hallen på övervåningen är ljus med vita väggar och en röd heltäckningsmatta. Denna öpnnar upp in till sovrummen på övervåningen. I dagsläget är det fyra sovrum men det går att öppna upp t.ex. sovrum 4 för att skapa ett allrum istället om man skulle vilja det.

Sovrum 1:
Rogivande sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i form av två vita garderober . Väggarna är målade i vitt med ett nylagt ekparkettgolv som även återfinns i samtliga sovrum och i vardagsrummet.

Sovrum 2
Rogivande sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng och goda möjligheter till förvaring. Väggarna är målade i ljust vitt och golvet är ett ekparkettgolv.

Sovrum 3:
Ljust och trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöblemang, finns två vita garderober. Väggarna är målade i vitt och golvet är ett ekparkettgolv.

Sovrum 4 /Allrum/ Arbetsrum:
Möjlighet att ha som sovrum eller att öppna upp för att skapa ett allrum på övervåningen eller varför inte ett arbetsrum. Här kommer trappan upp och därför har man valt att bygga sängen på detta vis. Väggarna är målade i vitt och golvet är ett ekparkettgolv.

Förråd:
Praktiskt förråd ute på framsidan där man kan förvara det saker som man inte använder varje dag.

Till radhuset hör en garageplats i garagelänga, som ligger några meter från radhuset på framsidan. Garaget är i ett skyddsrum vilket gör att det aldrig blir minusgrader. Utanför garaget finns gästparkerings platser.

Radhuset är BESIKTIGAT

Lucka från hallen upp till vinden med möjlighet till praktisk förvaring, här uppe finns även viss möjlighet att inreda till tex ett allrum.

I närområdet ligger Bergfotens skola och förskola. Närhet även till kommunikation bla direkt buss till Gullmarsplan och city.
Gångavstånd till Tyresö centrum med stort utbud av olika affärer och restauranger.
I området finns trevliga naturnära promenadstråk

Varmt Välkommen på Visning!

Byggnad

Byggnadstyp

Tvåplansradhus (mellanlamell)

Byggnadsår

1986

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 september 2016
Energiklass: E
Energiprestanda: 79 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2+1-glasfönster isolerglaskassetter
Bjälklag: Trä
Tak: Takpannor på läkt med underlagspapp
Utv. plåtarbete: Plåt,plast

Övrigt

Det finns ett tillhörande förråd på framsidan vid uteplatsen.

Till radhuset hör en garage i länga.

Fastighetsbeteckning

Ranunkeln 27

Övriga byggnader

Sport och föreningslivet:
Det finns ett stort engagemang i sport och idrottande för ungdomen i kommunen. Med fotboll, hockey, innebandy, ridskola, friidrott, golf, tennis, badminton samt simhall är bara några av det alternativ som finns. Kommunen har motionsspår vid Alby Friluftsgård samt vid Barnsjön.

Badplatser:
Tyresö är en kommun omgiven av vatten så här finns ett flertal badplatser. Här är några av dem Öringebadet, Hästhagsbadet, Kumlabadet, Albybadet samt Trinntorpsbadet.

Kommunikationer:
Från Busshållplats Kamomillgränd går ett flertal busslinjer som passerar med bra frekvens i rusningstrafik och tar dig till Gullmarsplan på ca 20- 25 min. Bussar går även mot Tyresö C, Trollbäcken och Haninge, Nacka.

Förskola/skola:
Det finns ett flertal Förskolor i området kring Bergfoten Kommunen har 4 olika förskolor sen finns det även flera fristående förskolor i kommunen.
Skolor i området är Tyresö Skola F-9 och Bergfotens skola F- 6, Fårdala skola F- 6, Njupkärrsskolan F-6, Nyboda skolan 4-9, Stimmets skola F- 6. Friskolor är Kunskapsskolan från 6-9 och Engelska skolan 4-9.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

35 568 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 18 418 kr
Väg, samf: 12 000 kr
Sotning: 150 kr
Försäkring: 5 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnaderna är det kostnaderna som säljaren har och kan skilja sig från olika hushåll, beroende på värme inomhus, avtal, storlek på försäkring.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 335 000 kr

Summa pantbrev

980 668 kr

Tomt

Areal: 136 kvm
Tomttyp: trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Ranunkeln GA:1-GA:2

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Bra att veta:
- Under 2016 har golvet i vardagsrummet lagts nytt och väggarna har målats. Lika väl har golven lagts om i alla sovrum samt att det har målats.
- Spishäll frän 2016
- Micro från 2014
- Tvättmaskin från 2013
- Torktumlare från 2013
- Diskmaskin från 2012
- Varmluftsugn från 2005
- Kylskåp och Frys från 2005
- Köket är renoverat 2005
- Duschrummet uppe är renoverat 2004
- Frånluftsvärmepumpen är från 2004.

- I samfällighetsavgiften ingår, Vatten/avlopp, sophämtning, snöröjning, garageplatsen, basutbudet på tv-kanaler från Comhem.

Viktiga dokument

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Bo Hellqvist AB
550 m
Coop Nära
630 m
Köpcentrum & Gallerior
Tyresö Centrum
1,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Kardemumman Förskola
960 m
Skrindan Förskola
970 m
Kollektivtrafik
Kamomillgränd
420 m
Bergfotens skola
440 m
Grundskolor
Bergfotens skola
220 m
Njupkärrs skola
400 m
Gymnasium
Tyresö Gymnasium
1 km
Internationella Engelska Skolan Tyresö
1,4 km
Universitet & Högskolor
Martin H Ström AB
3,5 km
Banker
Swedbank
1,1 km
Nordea Bank AB
1,2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Bertlin & Co i Handen AB
2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tyresö Bowlingpalatz
830 m
Tyresöhallen
830 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
1,2 km
Barnsjöbadet
1,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Nohagen för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte