Axel Wennergrens väg 18, 4tr

Bilder

  • Såld!
  • Välkomna till Axel Wennergrens väg 18, 4tr
  • Tilltagen inglasad balkong utan insyn och med härlig vy
  • Utsikt från balkongen
  • Utsikt från balkongen
  • Ljust med stora fönsterpartier utan insyn

Axel Wennergrens väg 18, 4tr , Centrala Tyresö , TYRESÖ

Välkommen till en enastående ljus och rymlig hörnlägenhet, 3:a om 91,5 kvm på fjärde våningen med hiss i huset. Nyproducerad 2005, med social planlösning, kök med moderna vitvaror och rymlig inglasad balkong i väst! Helkaklat badrum samt separat gästtoalett. Området är lugnt och barnvänligt och huset ligger väl beläget, mycket nära Tyresö centrum och kommunikationer.

91,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
6 783 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
91,5 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
2005
Driftskostnad:
536 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

91,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till en enastående ljus och rymlig hörnlägenhet, nyproducerad 2005, med stort och rymligt vardagsrum med gott om plats för middagsbjudningar vid rymlig matplats, kök med moderna vitvaror och stor inglasad balkong i västerläge!

Lägenhet i genomgående fint skick med ekparkettgolv och fina ytskikt på väggar.

Helkaklat badrum med ljust klinkergolv och ljusa kaklade väggar. I badrummet finns wc, duschhörna med glasvägg, kommod i vitt, belyst spegel med infälld spotlightbelysning ovan samt skåp med plats för förvaring. Badrummet är även förberett för inkoppling av tvättmaskin.

Gästtoalett med ljust klinkergolv och vita kaklade väggar. Gästtoaletten är utrustad med wc, handfat och spegel ovan samt ett vit förvaringsskåp.

Trivsamt och stilfullt kök med en vägg som delar av mot vardagsrummet, vilket går att öppna upp om man skulle vilja. Köket har ljust gröna köksluckor, grålaminatbänkskiva och stilrent, vitt kakel med ljus fog ovan diskbänk. Moderna vitvaror med spis med glaskeramikhäll, kyl och frys i fullhöjd, kolfilterfläkt och intrigerad diskmaskin. Fina ytskikt med ljust tapetserade väggar och ekparkett.

Ljust och rymligt stilfullt vardagsrum med otroligt fin utsikt och bra ljusinsläpp med stora fönsterpartier i två väderstreck. Här finns gott om plats för matplats för middagsbjudningar samt soffmöblemang och bokhyllor eller ett vitrinskåp. Från vardagsrummet når man balkongen med härlig utsikt.

Mycket väl tilltagen inglasad balkong i västerläge mer fin utsikt i två väderstreck. Här finns gott om plats för balkongmöblemang, vilket ger en trivsam plats för avkoppling.

Hall med parkettgolv och vitmålade väggar. Hallen har plats för avhängning och garderober vid entré, samt en klädkammare med praktiska möjligheter att förvara.

Två rymliga sovrum med stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp, varav ett stort med gott om plats för dubbelsäng. Sovrummen har parkettgolv och ljusa tapetserade väggar samt vita garderober.

Lägenheten har säkerhetsdörr och förråd på bottenvåningen.

Området är lugnt och barnvänligt och huset ligger väl beläget, mycket nära Tyresö centrum där man utöver ett rikt utbud av butiker även finner flertalet busslinjer mot bl.a. Gullmarsplan, Cityterminalen, Nacka och Haninge/Handen, samt promenadavstånd ut i Erstavikens naturområde. Huset ligger nära gott om idrottsanläggningar som t ex golfbana, tennishall, fotbollsplan och ishall samt gym med Flex sport och Friskis och Svettis på gångavstånd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

6 783 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV

Andel i föreningen

2,101%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2005

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 december 2008
Energiprestanda: 230 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Järnet 10

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

6 434 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 1 454 kr
Övrigt: 1980
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Föreningen tar i förväg (på samma avi som månadsavgiften) ut en uppskattad elkostnad på 250 kr/mån. Elen avläses sedan i efterskott. Föreningen tar även ut 165 kr i månaden för 100 Mbit bredband från Bredbandsbolaget (står under övrigt i driftskostnader).

Övrigt

Lägenheten har ett tillhörande förråd på bottenvåning samt inglasad balkong i väster.

Förening

Namn

Brf Silvertärnan

Om föreningen

Föreningens hus var inflyttningsklara 2006.

Föreningen har el-abonnemang och debiterar varje bostadsrättsinnehavare med 250 kr per månad. Det sker därefter en avstämning för att se hur den faktiska förbrukningen har varit.

Tvättstuga finns i port 22.

Postfack finns på entréplan.

Parkeringsplats med motorvärmare kostar ca 300 kr per månad och p-plats utan motorvärmare kostar ca 250 kr per månad. Föreningen har även flertalet gästparkeringar, varav 4 st p-platser där föreningens medlemmar har p-tillstånd för att kunna parkera i 24 timmar.

Det finns en gemensamhetslokal som kan nyttjas som festlokal av medlemmarna. Lokalen delas av grannföreningarna i samma område, Brf Björktrasten och Brf Tornsvalan.

På innergården finns ett stort cykelrum och sophus för källsortering.

Enligt föreningens stadgar debiteras bostadsrättsinnehavaren 1 % av basbeloppet för varje pantmeddelande.

Enligt föreningens stadgar debiteras köparen 2,5 % av basbeloppet i överlåtelseavgift.

Kabel-tv levereras via ComHem "tre hål i väggen", basutbudet på tv ingår i avgift. Bredband och telefoni via Bredbandsbolaget, 165 kr/mån (inom kort kommer föreningen att byta leverantör till ComHem).

Organisationsform

Bostadsrätt

Om området

Centrala Tyresö

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebygelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Cityterminalen, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, polis, bank arbetsförmedling och postservice.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum
410 m
Willy:s
410 m
Köpcentrum & Gallerior
Tyresö Centrum
470 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Öppen Förskola Familjecenter
440 m
Kids Connection AB
660 m
Kollektivtrafik
Masten
320 m
Bollmoraberg
430 m
Grundskolor
Yggdrasil resursskola
130 m
Tyresö Montessoriskola AB
130 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Tyresö
180 m
Tyresö Gymnasium
1,4 km
Banker
Handelsbanken
120 m
Swedbank
300 m
Golfbanor & Golfklubbar
Bertlin & Co i Handen AB
960 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattenhuset AB
110 m
Tyresövallen
250 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
110 m
Tyresö Nya Badanläggning AB
400 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Nohagen för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte