Stensövägen 1

Bilder

  • Såld!
  • Kök
  • Kök
  • Matplats med utgång till inglasad balkong
  • Vardagsrum med ekparkett
  • Vardagsrum

Stensövägen 1 , Älta , Nacka

Toppenfin 1:a med nyrenoverat kök. Välkommen till denna smakfullt renoverade centrumnära lägenhet. Kök med häll och inbyggd ugn. Snygg och smart förvaring i hallen. Fina golv - ekparkett resp klinker. Kaklat badrum med tvättmaskin. Inglasad balkong.

40 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 354 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
40 kvm
Våning:
nb
Byggår:
1971
Driftskostnad:
711 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

40 kvm

Rumsbeskrivning

Hall med grått klinkergolv och ljus tapet. Här finns en snygg och praktisk garderob med skjutdörrar som döljer kläder, prylar och skor. En säkerhetsdörr är installerad 2014.

I anslutning till hallen finner vi badrummet med kaklade väggar i vitt med grönt dekorkakel och våtrumsmatta. Här finns WC, badkar, handfat, badrumsskåp med spegel, tvättho samt tvättmaskin Cylinda.

Rymligt vardagsrum med ekparkett och ljus tapet. Här finns plats för både soffhörna och matbord. Utgång till inglasad balkong som ger ett extra rum under sommarhalvåret.

Smakfullt renoverat kök (-15) Ikeakök i vinkel med vita släta luckor, induktionshäll, fläkt och ugn (Ikea). I köket finns även kyl/frys Siemens -09 och ovan arbetsbänken sitter glas som stänkskydd. Klinkergolv i terrakotta. I köket finns även ett barbord som lämnas kvar om köparen så önskar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

nb av 8, hiss finns ej

Avgift

2 354 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV

Andel i föreningen

0,003172%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1971

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 19 december 2013
Energiprestanda: 140 kWh/m² (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

8 537 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 800 kr
Försäkring: 1 757 kr
Övrigt: 1980
Beräknat antal personer: 1

Övrigt

Ett förråd i markplan tillhör lägenheten.

Förening

Namn

Brf Älta Sjöängen

Om föreningen

Föreningen bildades 2005 och består av 8 st hus med totalt 259 lägenheter fördelat på 221 bostadsrättslägenheter och 38 hyresrättslägenheter, vilket är en dold framtida tillgång i föreningens ekonomi. Föreningen har även 1 samlingslokal som man kan hyra för tex barnkalas och enklare mottagningar.

2 st. tvättstugor finns i hus 7 resp 15.
Extra förråd utomhus finns att hyra, kostnad 100:-/mån.

På föreningens mark finns 15 stycken parkeringsplatser och för att tillhandahålla ytterligare parkeringsmöjligheter för föreningens boende, hyr föreningen 75 st parkeringsplatser på parkeringsdäcket utanför Älta Centrum. Parkeringsplats utmed Stensövägen hyrs för 400:-/månad och parkeringsplats på parkeringsdäck 290:-/månad.

50 st. garageplatser finns för 550:-/mån. Kö till dessa kan förekomma.

Kabel-TV levereras av Com-Hem och ett basutbud ingår i avgiften.
Bredband levereras av Bredbandsbolaget med 100 Mbit/s. Detta är gruppanslutet för samtliga lägenheter till en kostnad om 165 kr/mån (vilket redan är inräknat i angiven månadsavgift).

Hissarna renoverades 1995-2002. Stammarna är bytta från lägenheternas kök och badrum ner till entréplan under 1989-1991, då även badrummen renoverades.

Avstånd till allmänna kommunikationer och Älta C ca 200 meter. Med bil till Stockholm C ca 15-20 minuter. Buss till Slussen ca 25 min och till Gullmarsplan ca 15-20 min. Närhet till bad och naturreservat med stora strövområden.

Enligt föreningen debiteras köparen 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande (år 2014 = ca 444 kr). Enligt föreningen debiteras köparen 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift (år 2014 = ca 1110 kr). Föreningens räkenskapsår omfattar 1 september - 31 augusti.

För mer information se föreningens hemsida: www.brfaltasjoangen.se

Om området

Älta

Älta är beläget i Nacka kommun och är ett mycket lugnt och trevligt, barnvänligt område med naturen alldeles inpå knuten. De boende i Älta har tillgång till en mycket vacker omgivning där det är nära till ett flertal sjöar som t ex Källtorpssjön, Strålsjön, Ältasjön och Flatenbadet och möjlighet till härliga skogspromenader. Nackareservatet gränsar mot Älta och bjuder på milslånga promendastråk i härliga miljöer.

För mer information se gärna komunens hemsida www.nacka.se

Kommunikation

Till Älta tar man sig lätt med bil via Tyresövägen eller Ältavägen. Restid ca 15-20 min. Även med kommunala färdmedel är det lätt att ta sig till och från Älta. Buss 401 går till Slussen (ca 25 min) och nr 801 till Gullmarsplan (15 min), även buss 811 går till Gullmarsplan.

Närservice

I Älta centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. apotek, vårdcentral, affärer, bibliotek, frisörsalong, restauranger, matbutiker, postservice och träningsanläggning. Stort utbud av affärer och restauranger finns närmast i Sickla, Nacka Forum eller Tyresö Centrum.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Sveeri Invest AB
100 m
ICA Nära
190 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Solstrålen i Älta
170 m
Pysslingen Förskolor och Skolor AB Förskolan Almdungen
240 m
Kollektivtrafik
Älta centrum
160 m
Stavsborgsskolan
170 m
Grundskolor
Stavsborgsskolan
310 m
Strandparksskolan
340 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Tyresö
2,7 km
Universitet & Högskolor
Wop Film & Videoproduktion KB
2,5 km
Sven Román AB
2,6 km
Banker
Handelsbanken
2,8 km
Swedbank
3,2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Björkhagens Golfklubb
2,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Stavsborgshallen
310 m
Brotorps Bollplan
2,7 km
Simhallar & Utomhusbad
Ältabadet
580 m
Flatenbadet Allmänna
1,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Heléne Jernestrand för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte