Rubingången 44

Bilder

  • Såld!
  • Välkomna till Rubingången 44
  • Bra läge med grönområdet och ingen granne framför
  • Kök med matplats invid fönsterparti
  • Matplats i kök
  • Stilfullt helklat duschrum med klinkers med natursten

Rubingången 44 , Öringe , Tyresö

Ljust och stilfullt radhus om 130 kvm i två plan i omtyckta, barnvänliga Öringe. Smakfullt kök med stor plats för matbord. Stilfullt helkaklat duschrum. Öppen planlösning på undervåning. Insynsskyddad baksida med altan. Inget radhus mitt emot utan bra läge i området. Nära skola och förskola samt busshållplats med mycket bra kommunikationer i rusningstrafik.

130 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
130 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
163 kvm
Byggår:
1981
Driftskostnad:
3 816 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

130 kvm

Rumsbeskrivning

Här finns boendet för dig som värderar ett fördelaktigt och lugnt läge i omtyckta Öringe, ingen granne precis bakom och grönområde på framsidan. Läget är oslagbart med stor avskild uteplats på baksidan och altan på framsidan med sol på eftermiddag och kväll. Här kan man avnjuta måltider i goda vänners lag, det är bara att flytta ut när vädret tillåter. Lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till förskola och nära till bra skola. Området ligger naturnära med badplats bara minuter bort. Modernt radhus med fokus på tilltagna sällskapsytor.

Entréplan:

Hall:
Ljus och rymlig entréhall med gott om plats för kappavhängning och förvaringsmöbler, garderobsvägg med spegelskjutdörrar. Hallen öppnar upp fint in mot resten av huset. Väggarna är ljust tapetserade och golvet är ett laminatgolv som liknar ett ljusgrått klinkersgolv.

Duschrum:
Stilfullt helkaklat duschrum med golvvärme, kakel i vitt och klinkers i natursten. Utrustat med WC, kommod i ek, spegel, duschväggar i glas, handukstork och spotlights i taket.

Kök:
Välkomnande och smakfullt kök med plats för stort matbord invid tilltagna fönsterpartier som tillför fint ljus i köket. Skåpsluckor i ek samspelar fint med mörk bänkskiva i sten och där öppenheten ut mot vardagsrummet bidrar ytterligare till kökets trivsamma känsla. Köket är utrustat med hel kyl med ismaskin och hel frys, spishäll (induktion), spisfläkt, ugn, mikrovågsugn och intrigerad diskmaskin. Golvet är ett ekparkett golv och väggarna är ljust tapetserade.

Vardagsrum:
Stort och härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna, plats för soffmöblemang och tv-möbel. Utgång till altan med plats för stort trädgårdsmöblemang. En lugn plats att koppla av på, i ogenerat läge. Vardagsrummet är rymligt med trappan som skiljer vardagsrummet från köket. Väggarna är målade i vitt och golvet är ett ekparkett golv.

Tvättstuga:
Praktisk och välutrustad tvättstuga med tvättmaskin med kombinerad torktumlare, grovho, torkskåp, praktiska skåp för förvaring över arbetsbänk. Väggarna är våtrumstapet och golovet är en våtrumsmatta.

Uteplatser:
På baksidan finns en stor och trevlig uteplats i ogeratläge med sol från morgon till tidig eftermiddag. Här finns gott om plats för trädgårdsmöblemang vilket ger en härlig plats att slappna av på under lediga dagar. Här finns möjlighet att plantera och få detta till din egna lilla oas. På framsidan finns ännu en uteplats med sol under eftermiddag och kväll vilket blir en given plats under somriga dagar att grilla och äta goda middagar under bar himmel med goda vänner. Här finns plats för stort bord där hela familjen får plats. Här finns rabatter med möjligheter att plantera. Solen följer med runt huset och är med än hela dagen.

Övervåning:

Sovrum 1:
Rogivande sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i form av garderobsvägg med spegelskjutdörrar samt anslutande klädkammare. Väggarna är målade i vitt med en ljus tapet och golvet är ett ljust laminat.

Sovrum 2
Rogivande sovrum med gott om utrymme för säng och goda möjligheter till förvaring. Väggarna är målade i ljust brunt med och golvet är ett ljust laminat.

Sovrum 3:
Ljust och trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöblemang. Väggarna är tapetserade med en ljust mönsrad tapet och golvet är ett ekparkett golv, samma som i allrummet.

Allrum:
Stort och ljust allrum med gott om plats för soffmöblemang och tv- möbel, men även skrivbord för arbetsplats om så önskas. Väggarna är målade i vitt och golvet är ett ekparkettgolv.

Badrum
Helkaklat badrum i ljusa färger. Badrummet är utrustat med WC, kommod i vitt, belyst spegel samt badkar. Väggarna är kaklade i vitt och klinkers i grönt.

Förråd:
Praktiskt isolerat förråd ute på baksidan där man kan förvara det saker som man inte använder varje dag.

Till radhuset hör en garageplats i garagelänga, som ligger vid parkeringen precis bakom radhuset.

Radhuset är BESIKTIGAT

Varmt Välkommen på Visning!

Byggnad

Byggnadstyp

Tvåplans mellanradhus

Byggnadsår

1981 ombyggt 2001

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 augusti 2016
Energiklass: B
Energiprestanda: 90 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: Isolerglaskassetter
Bjälklag: Trä
Tak: Derbigum takbeläggning

Fastighetsbeteckning

Rubinen 25

Övriga byggnader

Sport och föreningslivet:
Det finns ett stort engagemang i sport och idrottande för ungdomen i kommunen. Med fotboll, hockey, innebandy, ridskola, friidrott, golf, tennis, badminton samt simhall är bara några av det alternativ som finns. Kommunen har motionsspår vid Alby Friluftsgård samt vid Barnsjön.

Badplatser:
Tyresö är en kommun omgiven av vatten så här finns ett flertal badplatser. Här är några av dem Öringebadet, Hästhagsbadet, Kumlabadet, Albybadet samt Trinntorpsbadet.

Kommunikationer:
Från Busshållplats Öringe går ett flertal busslinjer som passerar med bara ett par minuters mellanrum under rusningstrafik och tar dig till Gullmarsplan eller T-centralen på ca 40 minter. Bussar går även mot Tyresö C, Trollbäcken och Haninge, Nacka.

Förskola/skola:
Det finns ett flertal Förskolor i området kring Öringe Kommunen har 5 olika förskolor sen finns det även 3 fristående förskolor i området.
Skolor i området är Tyresö Skola F-9 och Strandskolan F-9, Friskolor är Kunskapsskolan från 6-9 och Engelska skolan 4-9

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

45 793 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 9 003 kr
VA: 5 046 kr
Renhållning: 1 788 kr
Väg, samf: 23 680 kr
Försäkring: 6 276 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Säljaren betalar ca 5920 kr/kvartal till samfälligheten (för värme, varmvatten, garage, kabel-tv, bredband och ip-telefoni samt snöröjning.)

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 497 000 kr

Summa pantbrev

3 178 500 kr

Tomt

Areal: 163 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Gimmersta GA:1
Last, Avtalsservitut: Villa och årlig avgäld, 01-IM8-36/7025
Last & Förmån, Officialservitut: Tillträde dagvattenavrinning, 01-TYE-2875

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Bra att veta:
- Trappan till övervåning 2016
- Vardagsrummet ommålat 2016
- Sovrum renoverade 2014
- Induktionshäll 2014
- Diskmaskin 2010
- Tvättmaskin 2010
- Köket renoverades 2007/08
- Kyl och frys 2007
- Ugn och Micro 2007
- Duschrum nere 2007
- Taket omlagt 2006
- Torkskåpet 2004
- Både på framsida och baksidan ovan altanerna sitter det markiser.

Viktiga dokument

Om området

Öringe

Tyresö är en mycket naturskön kommun med många grönområden och blandad bebygelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet och besitter idag sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

För den som vill åka kollektivt till och från Tyresö så är det enklast att ta bussen till eller från Gullmarsplan, Cityterminalen, Haninge eller Nacka. För den som åker bil så är det väg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar som går ut i Skärgården och även in till centrala Stockholm.

Närservice

I Öringe finns bl a en livsmedelsbutik och restaurang. Härligt bad finns vid Öringesjön. Vintertid erbjuder Öringesjön möjlighet till skridskoåkning. I närbelägna Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice med bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger, biograf, vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, polis och banker.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Matand AB
430 m
Piasten AB
1,2 km
Köpcentrum & Gallerior
Tyresö Centrum
1,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Cassiopeja Förskola
190 m
Familjedaghemmet Vindruvan
430 m
Kollektivtrafik
Öringe
320 m
Petterboda
490 m
Grundskolor
Fårdala skola
1,1 km
Stimmet Skola/Särskola
1,2 km
Gymnasium
Tyresö Gymnasium
1,9 km
Internationella Engelska Skolan Tyresö
2 km
Universitet & Högskolor
Becker Growth Consulting AB
2,6 km
Banker
Nordea Bank AB
1,7 km
Swedbank
1,7 km
Golfbanor & Golfklubbar
Bertlin & Co i Handen AB
1,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tyresö Rackethall AB
880 m
Trollbäckens Tennisklubb
950 m
Simhallar & Utomhusbad
Öringebadet
210 m
Strandbadet
1,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Nohagen för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte