Sikvägen 55 7tr

Bilder

  • Såld!
  • Välkomna till Sikvägen 55 7 tr
  • Milsvida utsikt från balkongen
  • Vardagsrum med utgång till balkong i syd/väst
  • Rymlig matplats för trevliga middagar

Sikvägen 55 7tr , Centrala Tyresö , TYRESÖ

Välplanerad lägenhet med högt läge på 7 våningen om 80 kvm i gaveläge. Stambytt badrum från -11/12. Genomgående ekparkett, två rymliga sovrum och balkong med milsvid utsikt i eftermiddags- och kvällssol. Nära Tyresö centrum med sitt butiksutbud samt till busskommunikationer.

Möjlighet till snabb inflytt.

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 958 kr Inkl värme, kallvatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
7, hiss finns
Lägenhetsnummer:
206
Byggår:
1962
Driftskostnad:
422 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning

Med ett fördelaktigt läge i lugnt område med alla bekvämligheter i närheten erbjuds nu en välplanerad 3:a med balkong i eftermiddags och kvällssol med milsvida utsikter. Genomgående bra planerad med stilfulla materialval och tidlösa färgval, stora härliga sovrum, bra med förvaring. Mysig gård med lekplats samt skola och förskola precis intill- välkomna till ett trivsamt boende för hela familjen!

Hall:
Välkomnande rymlig hall med plats för kappavhängning och förvaringsmöbler, öppnar upp fint in mot resten av lägenheten med vitmålade väggar och ett stilfullt trägolv som är genomgående för lägenheten. Från hallen når man köket och den tilltagna klädkammaren garderob samt, sovrum, vardagsrum och duschrum.

Kök:
Praktiskt kök med plats för stort matbord invid tilltagna fönsterpartier som tillför fint ljus i köket. Skåpsluckor i vitt med bra med arbetsskåp och praktiska arbetsytor och där öppenheten ut mot matplatsen bidrar ytterligare till kökets trivsamma känsla. Köket är utrustat med hel kyl, hel frys, spisfläkt, spis uttag för diskmaskin. Golvet belagt med ekparkett och väggarna är tapetserade i en beigetapet med ett diskret mönster.

Vardagsrum:
Vardagsrummet välkomnar dig med en öppen ljus yta och fint ljusflöde från stora fönsterpartier samt gavelfönster med utgång till trivsam balkong i bästa syd/väst läge! Här är golvet belagt med ekparkett och väggarna är tapetserade med beigetapet med diskret mönster. Plats för stor soffgrupp och tv-möbel.

Sovrum 1:
Rogivande sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng och sängbord. Golvet är enhetligt belagt med ekparkett och väggarna är målade i ljust grå med en tapetserad fondvägg. Stort fönster släpper in härligt med ljus.

Klädkammare:
Klädkammare med bra möjligheter till praktiskförvaring.

Duschrum:
Rymligt helkaklat duschrum med golvvärme, stambytt - 11/12 i tidlösa färger, gråfärgat klinkers och vitt kakel. Utrustat med WC, kommod i vitt, belyst spegelskåp, duschdörrar, handdukstork, torkställning och uttag för tvättmaskin.

Sovrum 2:
Rogivande sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng alternativt mindre säng och skrivbord. Förvaring ligger i anslutning precis utanför i hallen. Golvet är enhetligt belagt med ekparkett och väggarna är målade i vitt med en ljus fondvägg. Stort fönster släpper in härligt med ljus.

Balkong:
Rymlig balkong med plats för trädgårdsmöblemang, milsvida utsikt som slår det mesta. Här kan man trivas i lugn och ro och njuta av de soliga månaderna med eftermiddags och kvällssol.

Till lägenheten hör ett FÖRRÅD, detta finner vi i entréplan.

Varmt välkomna!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7 av 8, hiss finns

Avgift

4 958 kr Inkl värme, kallvatten och kabel-TV

Andel i föreningen

0,19166%

Andel av årsavgiften

0,19166%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

8-våningshus

Byggnadsår

1962

Uppvärmning

Centralvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Gäddan 3

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 070 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 300 kr
VA: 1 270 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 3

Övrigt

Balkong i sydostläge.

Förening

Namn

Hsb Brf Gäddan

Om föreningen

Föreningen består av sammanlagt 419 lägenheter, varav ett antal fortfarande är hyresrätter. Dessa säljs ut på öppna marknaden så fort de sägs upp av en hyresgäst, och är därmed en s.k. dold reservtillgång. Föreningen upplåter även 8 lokaler med hyresrätt.

Fina tvättstugor finns i uppgångarna 29 och 59 med bokning via elektronisk bokningscentral i tvättstugorna eller via internet. Kabel-TV och bredband via ComHem eller Bredbandsbolaget. Det finns cykelrum och soprum i varje hus, samt 5 st miljöhus i området. Medlemmarna har även möjlighet att boka föreningens övernattningslägenhet.

Tak och hissar har under senare år renoverats av föreningen. Nya miljöhus samt nya fönster och balkongdörrar i 3-glas har installerats under 2005. Radonmätning genomfördes under våren 2007 och värdet låg mellan 30 och 60 becquerel, vilket är långt under gränsvärdet (200 becquerel). Trapphusen renoverades 2008. Stambytet för föreningen blev klart december 2012.

Enhetsmätning av el sker och förbrukning stäms av kvartalsvis i efterskott. Följande info om enhetsmätningen finns att få på föreningens hemsida: "Betalningsansvaret för elförbrukningen åligger den som vid betalningstillfället äger lägenheten om inte annat bestämts mellan säljare och köpare".

Föreningen har informerat om att de från den 1 mars 2015 kommer att börja ta betalt 70 kr/kubikmetern för förbrukning av varmvatten och kostnaden stäms av kvartalsvis i efterskott. Föreningens meddelar att betalningsansvaret för varmvattenförbrukningen åligger den som vid betalningstillfället äger lägenheten om inte annat bestämts mellan säljare och köpare.

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras säljaren 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Parkeringsplatser utan el kostar 150 kr/månad. Varmgarage kostar 500 kr/mån och kallgarage kostar 450 kr/mån. Det finns 64 garageplatser och 190 p-platser. Hyra av P-platser och garage sker hos HSB, lägenhetsadministration telefon 08-785 30 00.

Föreningens hemsida finns på: www.brfgaddan.se.

Om området

Centrala Tyresö

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebygelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Cityterminalen, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, polis, bank arbetsförmedling och postservice.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Piasten AB
70 m
Coop Extra
380 m
Köpcentrum & Gallerior
Tyresö Centrum
460 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Solskenet AB
380 m
Öppen Förskola Familjecenter
480 m
Kollektivtrafik
Fårdala skola
350 m
Tyresö centrum
440 m
Grundskolor
Total Athlete Development Sthlm
190 m
Fårdala skola
270 m
Gymnasium
Tyresö Gymnasium
880 m
Internationella Engelska Skolan Tyresö
1,1 km
Universitet & Högskolor
Becker Growth Consulting AB
3,8 km
Banker
Nordea Bank AB
560 m
Swedbank
630 m
Golfbanor & Golfklubbar
Bertlin & Co i Handen AB
750 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Tyresö Rackethall AB
510 m
Bollmorahallen
550 m
Simhallar & Utomhusbad
Tyresö Nya Badanläggning AB
770 m
Vattenhuset AB
990 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Nohagen för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte