Siklöjevägen 15, 2 tr

Bilder

  • Såld!
  • Fasad, entrésida
  • Fasad, balkongsida
  • Stor inglasad balkong i västerläge
  • Stor inglasad balkong i västerläge
  • Stor inglasad balkong i västerläge

Siklöjevägen 15, 2 tr , Tyresö Centrum , TYRESÖ

Nyproducerad 3:a från 2013, i toppskick! Välplanerad lägenhet med stor inglasad balkong i västerläge med gott om plats för vänner och familj, helkaklat badrum och kök med moderna vitvaror. Huset ligger nära idrottsanläggningar, kommunikationer, golfbana och promenadvägar ut i naturen.

83 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 630 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
83 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
6
Byggår:
2013
Driftskostnad:
484 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

83 kvm

Rumsbeskrivning

Nyproducerad och välplanerad 3:a i toppskick! Här kommer verkligen termen "Bara att flytta in" väl till handa. Modern nyproduktion från 2013 med väl genomtänkt funktion och planering för det moderna hemmet. Den öppna planlösningen gör att lägenheten känns inbjudande och luftig. Större inglasad balkong i västerläge ger möjlighet att sitta ute under stora delar av kvällen och njuta i goda vänners lag. Lägenheten har genomgående parkettgolv i ek och ljusa ytskikt på väggar i samtliga rum och erbjuder ett helkaklat badrum med en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är välplanerad då sovrummen ej ligger i anslutning till varandra vilket ger bra avskildhet och plats för lugn och ro. Multimedieuttag för inkoppling av tv, bredband och radio finns att tillgå i lägenhetens alla rum. Välkommen att flytta in!

Stort modernt kök med gott om arbetsyta och rymlig matplats erbjuder rum för festmiddagar med många vänner och familj. Moderna vitvaror med inbyggd ugn, induktionshäll, spisfläkt samt kyl och frys i fullhöjd.

Det stora helkaklade badrummet har väggar i stilrent vitt kakel och svart klinkergolv med underliggande komfortvärme. Badrummets utrustning består av fina vitvaror med wc, tvättställ och spegelskåp med belysning samt gott om plats för badrumsartiklar. Här i badrummet finns det plats för badkar för den som önskar och det finns dessutom en rymlig tvättavdelning med modern tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Ovanför maskinerna finns en praktisk arbetsbänk monterad för att lätt kunna vika tvätt och den ger bra avlastning vid arbete i badrummet. På väggen ovanför arbetsbänken sitter väggskåp med gott om plats för förvaring. Utöver de vanliga bekvämligheterna finns även en eluppvärmd handdukstork, för extra komfort.

Lägenhetens två sovrum har stora parfönster som ger ett härligt ljusinsläpp och båda sovrummen har dessutom plats för dubbelsäng.

Sovrum (1) ligger i anslutning till entréhallen och har ekparkett, vita väggar och garderober med gott om plats för förvaring.

Sovrum (2) är det största sovrummet, med gott om plats för dubbelsäng och sängmöbler. Sovrummet har ekparkett och vita väggar med en tapetserad fondvägg.

Rymlig entréhall som ger en välkomnande känsla när man kliver in i lägenheten. Hallen har plats för avhängning vid ytterdörr. På golvet ligger en vacker ekparkett och väggarna är målade i vitt. I anslutning till hallen finns kök, ett av lägenhetens sovrum, vardagsrum, badrum och klädkammare.

Lägenheten har en stabil säkerhetsdörr i stål för extra lugn och trygghet. Till lägenheten hör även ett praktiskt källarförråd.

Föreningen ligger nära naturen och Tyresö Centrum, golfbana, rackethall, bollhall och ishall. Alldeles intill huset ligger busshållplats med flertalet busslinjer med bl.a. direktlinje mot Stockholm city och bussar mot Gullmarsplan.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

4 630 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

1,544%

Andel av årsavgiften

1,48427%

Byggnad

Byggnadstyp

4-våningshus

Byggnadsår

2013

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 juni 2016
Energiklass: C
Energiprestanda: 71 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Barnvagns- och rullstolsrum på plan 1, Används i dagsläget som cykelrum.
Föreningen har två olika cykelrum. Ett finns i port 17 och det andra i port 19.

Fastighetsbeteckning

Gäddan 13

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 815 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 660 kr
Försäkring: 2 155 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Säljaren har hemförsäkring genom Tre Kronor (Via Swedbank). Kostnad 2155 kr/år med ett lösöre på upp till 1 000 000. Säljaren har haft en genomsnittlig elkostnad på 305 kr/mån.

Övrigt

På källarvåningen i grannporten finns lägenhetsförråd. Lägenheten har rymlig inglasad balkong.

Förening

Namn

HSB Brf Rödingen

Om föreningen

HSB Brf Rödingen består av totalt 72 lägenheter fördelat i tre huskroppar (Siklöjevägen 15-25) om vardera fyra våningar och med två trapphus i varje hus. Husen har byggår 2013 med HSB som byggherre.
Lägenheterna är fördelade på 24 stycken 2 rok, 28 stycken 3 rok och 20 stycken 4 rok.

Postfack finns i entréer.
I föreningen finns en grovtvättstuga.
Det finns tre sophus på gården som är avsedda för hushållssopor.
I varje hus finns ett barnvagns- och rullstolsrum finns i anslutning till porten
Föreningen har ett stort cykelrum i port 19
På gårdarna mellan husen finns trevliga gröna ytor med planteringar, en lekplats för barnen

Förbrukning av hushållsel och tappvarmvatten mäts individuellt för bostadsrätten och debiteras bostadsrättshavaren. Varje lägenhet har en egen elmätare. All el köps in gemensamt av föreningen. Elen betalas i efterskott av bostadsrättshavaren och kostnad framkommer på fakturan med avgift.
Betalningsansvaret för elförbrukningen åligger den som vid betalningstillfället äger lägenheten om inte annat bestämts mellan säljare och köpare.

Det är ca: 65 bilplatser i bostadsrättsföreningen varav ca 20 i garage. Resterande platser är markparkeringar, av dessa är ca:3 handikappanpassade. I området finns det även kommunal kantstensparkering utmed Siklöjevägen.

Föreningen har tecknat ett avtal med Telia: Kostnaden är 192 kr/månad (ligger utöver årsavgift). Då ingår bredband, IP-telefoni och digital-Tv (basutbud). Det finns en mediecentral placerad i varje lägenhet där digital-tv, teleuttag (IP-telefoni) samt datauttag utgår ifrån. Med denna central kan varje lägenhetsinnehavare bestämma om uttaget ska vara ett TV, tele- eller datauttag.
Anslutnings- och driftkostnad för tilläggstjänster beställs och betalas av bostadsrättsinnehavaren.
Bostadsrättsförenngen tillhandahåller anslutning och abonnemang för IP-telefoni. Samtalskostnad för IP-telefoni ingår inte i månadsavgiften. Leverantör är Telia.

Medlemskap i HSB Stockholm krävs. För att bli medlem deponerar man 500 kr per medlem som man får tillbaka om man träder ur HSB. Årsavgiften till HSB är 300 kr årligen per familj.

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande (år 2013 = 445 kr) och säljaren debiteras 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift (år 2013 = 1113 kr).

För mer information se länk: http://www.hsb.se/stockholm/rodingen

Föreningen ligger nära naturen och Tyresö Centrum, golfbana, rackethall, bollhall och ishall. Alldeles intill huset ligger busshållplats med flertalet busslinjer med bl a direktlinje mot Stockholm city och bussar mot Gullmarsplan.

I närheten, på andra sidan Tyresövägen, finns en odlarförening med odlingslotter. Mer information om denna finns på www.fnysken.com

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Tyresö Centrum

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebygelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Cityterminalen, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, polis, bank arbetsförmedling och postservice.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Piasten AB
630 m
Matand AB
640 m
Köpcentrum & Gallerior
Tyresö Centrum
570 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Solskenet AB
270 m
Öppen Förskola Familjecenter
650 m
Kollektivtrafik
Bäverbäcken
120 m
Sidvallsvägen
260 m
Grundskolor
Stimmet Skola/Särskola
320 m
Total Athlete Development Sthlm
700 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Tyresö
1 km
Tyresö Gymnasium
1,4 km
Universitet & Högskolor
Becker Growth Consulting AB
3,3 km
Banker
Swedbank
800 m
Handelsbanken Tyresö
1,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Bertlin & Co i Handen AB
200 m
Ncf Nordic Corporate Finance AB
2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tyresö Rackethall AB
150 m
Medley Tyresö Aquarena
600 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Tyresö Aquarena
600 m
Tyresö Nya Badanläggning AB
600 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till David Hedenström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte