Barrskogsvägen 3, 2 tr

Bilder

  • Såld!
  • Fasad
  • Fasad
  • Exempelbild på fasad (Barrskogsvägen 5-7)
  • Exempelbild på fasad (Barrskogsvägen 5-7)
  • Visionsbild från JM

Barrskogsvägen 3, 2 tr , Centrala Tyresö , TYRESÖ

Välkommen att bli den första som bor i denna nyproducerade 2:a med balkong i sydvästläge, i JMs Brf Skogskanten! Beräknas vara inflyttningsklar ca: 23 november 2016. Härlig ljus, genomgående 2:a, med öppen planlösning och hög standard. Huset ligger fint beläget nära kommunikationer, Tyresö centrum och naturen.

54 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 203 kr Inkl värme, kallvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
54 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
121204
Byggår:
2015-17
Driftskostnad:
347 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

54 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen att bli den första som bor i denna nyproducerade 2:a med balkong i sydvästläge, i JMs Brf Skogskanten!

Brf Skogskanten i Tyresö är den tredje och sista etappen i Tyresö Skogsstad där sammanlagt ca: 226 nya bostadsrätter och 20 småhus kommer att byggas. Hela området beräknas vara färdigställt 2018. Här förenas natur och friluftsmöjligheter med närheten till skolor, förskolor, Tyresö Centrum och direktbussar till Stockholm city. Gemensamt för området är låg energianvändning, tidlösa former, och naturliga materialval. Området har trevliga planteringar, lekplatser och fin naturmark.

Lägenheten, som nu säljs av köparen, beräknas vara inflyttningsklar ca: 23 november 2016 och är en nyproduktion från 2015/2016 med väl genomtänkt funktion och planering för det moderna hemmet. Lägenhetens öppna planlösning i kombination med 2,5 meter i takhöjd gör den inbjudande och luftig. Genomgående 3-stavs mattlackad ekparkett (13 mm) med vita socklar och vitmålade väggar.

Läs mer på JM:s länk: http://www.jm.se/bostader/sok-bostad/stockholm/tyreso/tyreso/skogskanten. Se där bilder från visningslägenheten etc.
Se även de bilagor som finns.

Härlig ljus, genomgående 2:a, med öppen planlösning och hög standard. Lägenheten med vitmålade väggar och genomgående ekparkett samt klinkergolv i badrum som för övrigt är helkaklat. Fönster i två väderstreck tillsammans med takhöjden på 2,50 meter bidrar till en härlig känsla av ljus och rymd.

Det finns gott om förvaring i bostaden. Skjutdörrsgarderober med vita dörrar med matt silverprofil och smarta justerbara hyllsystem från Elfa, finns på två platser i hall och i sovrum.

Köket från Marbodal är inrett med vita luckor (Aspekt kritvit) med rostfria beslag, grå/vit laminatbänkskiva med underlimmade diskho och kromad köksblandare. Mellan bänkskiva och vägg skåp sitter ett vitt sidenmatt kakel (298x598 mm) med stående sättning och under väggskåp finns arbetsbelysning. Rostfria vitvaror från Siemens bestående av induktionshäll med fyra zoner, integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, inbyggd 3D-varmluftsugn. kyl/frys och vit spisfläkt (Franke FSK392-10).

Vardagsrummet och köket är i öppen miljö med stora ytor och bra ljusinsläpp från fönster. I anslutning till kök finns plats för matplats och vardagsrummet har gott om plats för soffgrupp och tv-möblemang.

Badrummet är inrett med vitt, sidenmatt väggkakel (250x400 mm), grå klinker (148x148 mm) som påminner om natursten samt energisnål tvättmaskin med kombinerad torkfunktion. Det finns bra förvaring i vit kommod med två lådor och dubbla eluttag (Viskan 60). Ovan handfat finns spegel med LED-belysning. Duschhörnan skärmas av genom en elegant duschvägg i glas (Josephine 880 mm). Badrummet har torkställning (John, polerat rostfritt stål).

Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och utgång till balkong. Här finns en praktisk skjutdörrsgarderob med gott om förvaringsutrymme.

Utöver årsavgift tillkommer avgift för varmvatten samt bredband, TV och telefoni. Årsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Sammanfattningsvis ett modernt boende med närhet till natur, kommunikationer och Tyresö centrum. Välkommen att flytta in!

Informationsmöte ("Visning") sker på HusmanHagberg Tyresös kontor: Torsdag den 11 augusti kl. 17.00-18.00. Mäklaren informerar om objektet kl. 17.15-17.30.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

3 203 kr Inkl värme, kallvatten

Andel i föreningen

1,2091%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2015-17

Uppvärmning

Fjärrvärme, vattenradiatorer

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 170 kr/år

Driftskostnad, varav

VA: 1 530 kr
Övrigt: 2640

Kommentar

Spec. driftskostnad: VA = Uppskattad kostnad för varmvatten (ca 128 kr/mån) Övrigt = Kostnad för bredband, IP- telefoni (220 kr/mån)

Övrigt

Lägenheten har säkerhetsdörr och ett tillhörande källarförråd. Balkong i sydvästläge.

Förening

Namn

Brf Skogskanten

Om föreningen

Brf Skogskanten i Tyresö är den tredje etappen i Tyresö Skogsstad där sammanlagt ca: 226 nya bostadsrätter och 20 småhus kommer att byggas. Hela området beräknas vara färdigställt 2018

Brf Skogskanten i Tyresö beräknas bli inflyttningsklart mellan kvartal 3 2016 och kvartal 2 under 2017. Husen är byggda av JM och ligger belägna längs med Njupkärrsvägen. Föreningen består två lamellhus om totalt 76 lägenheter. Husen har fem bostadsvåningar samt källare. Här byggs lägenheter med 1-4 rum och kök.

Området är väl genomtänkt och naturen i omgivningen har bevarats med grönområde där det växer tall, ljung och blåbärsris. Kullen ligger i sikte från lokalgatan i området och runt omkring finns ytor för lek och spel samt fina gångvägar.

Skogskanten består av fyra trapphus med ljusa, välkomnande entréer. Det finns entréer både mot kvartersgatan i söder och Njupkärrsvägen i norr, och genom den sistnämna är det bara en kort promenad till busshållsplatsen (Njupkärrsvägen).

Alla våningsplan inklusive källarplanet nås med både hiss och trappa. På entréplanet i varje trappuppgång finns postboxar, medans morgontidningen levereras till det tidningsfack som finns utanför varje lägenhetsdörr.

Utomhusparkering att hyra finns längst med kvartersgatan samt på parkeringsplatser i anslutning till husen. Skogskanten delar också ett garage med grannföreningen Skogsgläntan, och där finns ett antal platser till uthyrning. Gästparkering finns på anvisade besöksplatser i området.

I Skogskanten har varje lägenhet ett tillhörande förråd i källaren. Föreningen har också ett antal extraförråd för uthyrning för den som behöver mer
förrådsyta.

I båda husens källare finns även barnvagns- och rullstolsförråd samt cykelförråd.

Det finns kombinerat sop- och återvinningsrum i båda husen i Skogskanten. I dessa slängs både hushållssopor och tidningar, och fraktioner som plast och kartong. Soprummen ligger vid entréerna i trapphus 10 och 12.

Föreningen har ett styrelserum med tillhörande wc i källaren i trapphus 12.

Internet, kabel-tv och telefoni genom Telia Triple Play (hastighet upp till 50/8-100/10 Mbit per sekund).

Utöver årsavgift tillkommer avgift för varmvatten samt bredband, kabel-TV och abonnemang/samtalsavgifter telefoni. Årsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning. Mätare för individuell varmvattenmätning till varje lägenhet.

Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift får, enligt stadgar, tas ut efter beslut av styrelsen.

Bostadsrättsföreningen administreras och förvaltas av JM AB under 2 år.

Mer information gällande Skogsgläntan: www.jm.se/bostader/sok-bostad/stockholm/tyreso/tyreso/skogskanten

Om området

Centrala Tyresö

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebygelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Cityterminalen, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, polis, bank arbetsförmedling och postservice.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Bo Hellqvist AB
120 m
Granit Livs
410 m
Köpcentrum & Gallerior
Tyresö Centrum
1000 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Kids Connection AB
710 m
Öppen Förskola Familjecenter
910 m
Kollektivtrafik
Bergfotens skola
80 m
Granitvägen
320 m
Grundskolor
Bergfotens skola
270 m
Hanvikens skola
550 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Tyresö
930 m
Tyresö Gymnasium
1,1 km
Universitet & Högskolor
Martin H Ström AB
3,7 km
Banker
Swedbank
770 m
Handelsbanken
820 m
Golfbanor & Golfklubbar
Bertlin & Co i Handen AB
1,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tyresöhallen
600 m
Tyresö Bowlingpalatz
650 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
730 m
Tyresö Nya Badanläggning AB
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till David Hedenström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte