Njupkärrsvägen 52, 2tr

Bilder

  • Välkommen till Njupkärrsvägen 52
  • Vardagsrum med utgång till balkong
  • Vardagsrum med gavelfönster
  • Kök
  • Matplats i kök

Utgångspris

1 945 000 kr

Bevaka slutpriset

Njupkärrsvägen 52, 2tr , Bergfoten , TYRESÖ

Stor gavelfyra med mycket nära till kommunikationer endast 15 minuter från Gullmarsplan! Barnvänligt område med fina nyrenoverade lekplatser. Två badrum och rejäla sovrum gör detta till ett rymligt och bekvämt boende nära Tyresö centrum.

94,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
6 076 kr Inkl värme, VA, kabel-TV, bredband & bredbandstelefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
94,5 kvm
Våning:
3
Byggår:
1964-65
Driftskostnad:
391 kr/månad
Utgångspris:
1 945 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

94,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till en stor 4:a med suveränt gavelläge i populära HSB Brf Bergfoten i attraktivt, expansivt område vid busshållplats med bussar mot bl.a. Gullmarsplan.

Huset ligger väl beläget nära centrum med ett trivsamt läge med fönster i två väderstreck och med utsikt över två fina gårdar.

I månadsavgiften ingår förutom värme och VA även kabel-TV, bredband & bredbandstelefoni. Vilket innebär att du slipper ha flertalet separata avtal och extra kostnader.

Entré till HALL i 90 graders vinkel (ny säkerhetsdörr 2013) med bra förvaringsmöjligheter. Här finns avhängning på hatthylla samt samt 3 garderober bakom skjutdörrar, varav en i spegelglas. På golvet ligger praktisk linoleummatta. Väggarna är målade i klassiskt vitt.

Lägenheten har tre bra sovrum i fil varav två är större.
SOVRUM 1 har nylagd ekparkett och väggar målade i vitt 2016. Det här rummet rymmer både dubbelsäng och ytterligare möblemang. Två garderober med överskåp här.

SOVRUM 2 har ekparkett och vita tapeter. Förvaring i garderob.

SOVRUM 3 är så rymligt att här kan man både ha dubbelsäng och kontorshörna om så önskas. Förvaringsmöjligheter i tre garderober med överskåp.

Hallen leder in till VARDAGSRUMMET som är ett stort och ljust rum, tack vare gavelläget med extrafönster och det stora ljusinsläppet som fönstren ger. Vardagsrummet har original ekparkett och vita väggar. Här finns det gott om plats för soffgrupp och tv-möblemang. Tack vare gavelläget så finns möjlighet att dela av rummet och frigöra ytterligare ett sovrum om så önskas.
I vardagsrummet finns utgång till den träbelagda balkongen med eftermiddags - och kvällssol.
Här finns gott om plats för balkongmöbler. Det finns många lägenheter i föreningen som har sökt, och fått tillstånd för inglasning av balkong. Mer information finns hos föreningen.

Ljust KÖK med separat matplats vid fönstret för 4-6 personer. Köket har vita skåpsluckor med rostfria handtag, ekbänkskiva och vitt kakel ovanför. Här är det gott om förvaringsplats i skåp samt goda arbetsytor på bänk. Maskinell utrustning: kyl/frys, spis, fläkt och diskmaskin.

WC/BADRUM är rejält rymligt, halvkaklat med våtrumsmatta på golv. Här finns badkar, wc, spegelskåp ovan tvättställ, tvättmaskin och torkskåp.

WC/DUSCH

En av föreningens tvättstugor inkl grovtvättstuga är belägen i samma hus.

Området är lugnt och barnvänligt och föreningen stabil och aktiv. Här är det hög boendekvalitet för medlemmarna med bl a bastu, motionsrum, tennisbana och på senare år har utemiljön fräschats upp med nya lekplatser, planteringar och grillplatser.
Föreningen har genomfört stambyte genom s.k. Relining -08.

Ca 100 m från huset finns närmaste busshållplats och ca 600 m från huset finns ytterligare flertalet busslinjer.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Pris

1 945 000 kr Utgångspris

Avgift

6 076 kr Inkl värme, VA, kabel-TV, bredband & bredbandstelefoni

Andel i föreningen

0,60632%

Andel av årsavgiften

0,60632%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1964-65

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 januari 2009
Energiprestanda: 122 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Näsby 4:1335

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 700 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 800 kr
Försäkring: 1 900 kr
Beräknat antal personer: 2

Övrigt

Tillhörande förråd i källare.

Förening

Namn

HSB Brf Bergfoten

Om föreningen

Föreningen bildades 1964 och har 180 bostadsrätter och 51 lokaler, varav 37 är smålokaler avsedda för uthyrning som extraförråd (50-160 kr/månad).

I föreningen finns två stycken fina tvättstugor, belägna i portarna 48 och 78 som kan bokas via föreningens hemsida. Det finns även styrelse- och övernattningslokaler (500 kr i depositionsavgift, uppgång 94). Även nyrenoverad bastu/relaxavdelning (sept 2012), nyrenoverat gym (febr 2013) och snickerilokaler. Under senare år har utemiljön fräschats upp med nya lekplatser, planteringar och grillplatser. Under 2008 har avloppsstammar till samtliga lägenheter renoverats genom relining. Detta innebär att renoveringen har kunnat genomföras utan några ingrepp på badrum eller kök. Livslängd på denna åtgärd beräknas till 40 år med en garanti på 10 år från firman Proline.

Föreningen har bytt ut alla ytterdörrar till säkerhetsdörrar under 2013.

Bredband via Bredbandsbolaget (ingår i månadsavgiften) eller ComHem. Kabel-TV via ComHem. I månadsavgiften ingår också anslutningsavgift till Bredbandsbolagets Ip-telefoni.

Medlemskap i HSB Stockholm måste lösas för att bli medlem i föreningen. Detta kostar 500 kr per ägare (betalas endast en gång) och 250 kronor årligen per familj. Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande (år 2016 = 443 kr). Enligt föreningen debiteras säljaren 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift (år 2016 = 1107,5 kr).

Parkeringsplatser finns att tillgå. Viss kö till garageplatser. Det finns 110 parkeringsplatser (åtta stycken med motorvärmaruttag) och 99 garageplatser. Parkeringsplats kostar 93 kronor per månad och garageplats 450 kronor per månad. Gästparkering finns också inom föreningens område mot avgift.

Till varje gård hör ett miljöhus med kompost och sortering. Det finns även grovsoprum att tillgå.

Kontaktpersoner:
Service center HSB Stockholm 08-785 35 00
Föreningens hemsida: http://www.hsb.se/stockholm/bergfoten/

Om området

Bergfoten

Tyresö är en mycket naturskön kommun med många grönområden och blandad bebygelse som till stor del består av låghus. Det finns sjöar med fina badmöjligheter och skog och mark som bjuder på härliga promenader och rekreation. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet och besitter idag sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Med bil tar det ca 20 minuter till Stockholm City, något längre under rusningstrafik. Nära brf Bergfoten finns ett antal busshållplatser med linjer till bl.a. Gullmarsplan och Tyresö Centrum. Till Gullmarsplan från brf Bergfoten tar det ca 15 minuter.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädesaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, arbetsförmedling, försäkringskassa, bibliotek, polis, bank och postservice.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Bo Hellqvist AB
70 m
Granit Livs
270 m
Köpcentrum & Gallerior
Tyresö Centrum
860 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Kids Connection AB
720 m
Öppen Förskola Familjecenter
770 m
Kollektivtrafik
Bergfotens skola
100 m
Granitvägen
330 m
Grundskolor
Bergfotens skola
330 m
Nyboda skola
470 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Tyresö
840 m
Tyresö Gymnasium
1 km
Universitet & Högskolor
Martin H Ström AB
3,9 km
Banker
Swedbank
640 m
Nordea Bank AB
720 m
Golfbanor & Golfklubbar
Bertlin & Co i Handen AB
1,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tyresöhallen
470 m
Skatepark 135
510 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
640 m
Tyresö Nya Badanläggning AB
1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Linda Blomberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte