Siklöjevägen 6, 3 tr

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen på visning på Siklöjevägen 6!
  • Fasad
  • Matplats i anslutning till kök
  • Stilrent kök
  • Stilrent kök

Siklöjevägen 6, 3 tr , Tyresö Centrum , TYRESÖ

Modern nyproducerad 4:a i HSB Brf Pigghajen med öppen planlösning, två helkaklade våtrum och stor inglasad balkong i öppet västerläge! Huset ligger fint beläget nära bl.a. Tyresö centrum, golfbana, kommunikationer och naturen.

100 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 361 kr Inkl värme, kallvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
100 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2014-15
Driftskostnad:
932 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

100 kvm

Rumsbeskrivning

Nyproducerad och välplanerad gavellägenhet i absolut toppskick i HSB Brf Pigghajen!

Här kommer verkligen termen "Bara att flytta in" väl till hands. Nyproduktion från 2015 med väl genomtänkt funktion och planering för det moderna hemmet. Den öppna planlösningen gör att lägenheten känns inbjudande och luftig. Större inglasad balkong i västerläge ger möjlighet att sitta ute i solnedgången under sena sommarkvällar och njuta i goda vänners lag. Lägenheten har genomgående parkettgolv i ek, vitmålade väggar i samtliga rum och erbjuder två helkaklade bad-/duschrum, varav ett med en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Multimedieuttag för inkoppling av tv, bredband och tele finns att tillgå i lägenhetens alla rum. Välkommen att flytta in!

Elegant kök från Vedum med öppen planlösning mot vardagsrum, gott om arbetsyta och rymlig matplats i anslutning, som erbjuder rum för festmiddagar med många vänner och familj. Köket har vita skåpluckor och lådfronter, med mjuk stängning samt vackert stänkskydd i laminat. Moderna vitvaror vilka inkluderar inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll, spisfläkt, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.

Trevligt vardagsrum med plats för både soffgrupp, tv-möblemang och matplats i anslutning till kök. Vardagsrummet har öppen planlösning mot kök och stora fönster åt två väderstreck som ger ett rikligt ljusinsläpp. Vacker ekparkett och vitmålade väggar. Från vardagsrummet finns det utgång till lägenhetens balkong.

Rymlig inglasad balkong belägen i västerläge med gott om plats för balkongmöblemang. Hit kommer solen på eftermiddagen och stannar kvar en längre stund. Balkongen har vacker komposittrall på golv och det finns belysning och eluttag för inkoppling av t.ex. infravärme för mysiga kvällar ute på balkongen långt in på säsongen.

Lägenheten har två helkaklade bad-/duschrum. Det stora helkaklade badrummet har väggar i stilrent vitt kakel och antracitgrått klinkergolv med underliggande komfortvärme. I tak finns infälld spotlightbelysning. Badrummets utrustning består av duschhörna med vikbara glasväggar, wc, handfat och spegelskåp med spotlightbelysning samt gott om plats för badrumsartiklar. Här i badrummet finns det plats för badkar för den som önskar och det finns dessutom en rymlig tvättavdelning med modern tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Ovanför maskinerna finns en praktisk arbetsbänk monterad för att lätt kunna vika tvätt och den ger bra avlastning vid arbete i badrummet. På väggen ovanför arbetsbänken sitter väggskåp med gott om plats för förvaring. Utöver de vanliga bekvämligheterna finns även en eluppvärmd handdukstork, för extra komfort.

Helkaklad wc/dusch med stilrent vitt kakel och antracitgrått klinkergolv med underliggande komfortvärme. Duschrummet är utrustat med duschhörna, wc, handfat och spegelskåp med belysning samt gott om plats för badrumsartiklar.

Lägenheten har tre rymliga sovrum med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Sovrummen har parkettgolv i ek och vitmålade väggar. I ett av sovrummen finns även flertalet garderober.

Rymlig entréhall som ger en välkomnande känsla när man kliver in i lägenheten. Hallen har plats för avhängning och garderob vid ytterdörr. På golvet ligger en vacker ekparkett och väggarna är målade i vitt. I anslutning till hallen finns kök, ett av lägenhetens sovrum, badrum och en rymlig klädkammare med smarta hyllsystem och gott om förvaringsutrymme.

Lägenheten har vackra innerdörrar och en stabil säkerhetsdörr i stål för extra lugn och trygghet. Till lägenheten hör även ett praktiskt källarförråd.

Föreningen ligger nära naturen och Tyresö Centrum, golfbana, rackethall, simhall och ishall. Alldeles intill huset ligger busshållplats med flertalet busslinjer, bl.a. direktlinje mot Stockholm city och bussar mot Gullmarsplan.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Avgift

5 361 kr Inkl värme, kallvatten

Andel i föreningen

3,10406%

Andel av årsavgiften

3,20236%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2014-15

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Fastighetsbeteckning

Gäddan 15

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

11 194 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 482 kr
VA: 2 922 kr
Försäkring: 2 342 kr
Övrigt: 2 448 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Spec. driftskostnader: - Säljaren har hemförsäkring genom Folksam. Kostnad: 2342 kr/år. - Säljaren har haft en elkostnad på 3482 kr/år (290kr i genomsnitt/mån). - Säljaren har haft en varmvattenkostnad på 2922 kr/år (244kr i genomsnitt/mån). - Kostnad för bredband, anslutning för ip-telefoni samt kabel-tv: 2448 kr/år (204 kr/mån). Står under punkten övrigt i driftskostnad.

Övrigt

Lägenheten har ett tillhörande källarförråd samt inglasad balkong.

Förening

Namn

HSB Brf Pigghajen

Om föreningen

HSB Brf Pigghajen består av 51 lägenheter i tre huskroppar med adress Siklöjevägen 6-10 och hade inflyttning våren 2015.

Projektet är den tredje etappen som HSB byggt längs Siklöjevägen och bostäderna är moderna och ljusa. Samtliga lägenheter har balkonger eller uteplatser.

Lägenhetsfördelning:
9 st 1 rum och kök, ca 33 kvm
16 st 1 rum och kök, ca 42,5 kvm
7 st 2 rum och kök, ca 56-72 kvm
8 st 3 rum och kök, ca 72 kvm
7 st 3-4 rum och kök, ca 85,5 kvm
4 st 4 rum och kök, ca 100 kvm

Området har fjärrvärme och uppvärmningen av samtliga bostäder sker med vattenburen radiatorvärme. Badrummen har vattenburen golvvärme och är försedda med handdukstork ansluten till el.

Ventilationssystemet är ett så kallat FTX-system med mekanisk till- och frånluft.

I årsavgiften ingår värme och kallvatten.

Varje lägenhet har enskild varmvattensavläsning och förbrukningskostnaderna debiteras separat.

HSB Brf Pigghajen har tecknat ett gemensamt elavtal för alla lägenheter i föreningen. Varje lägenhet har en egen elmätare och förbrukningskostnaderna debiteras separat.

Postfack finns monterade i husens entréer.

Tvättmaskin och kondenstumlare eller kombimaskin (beroende på våtrumstyp) i samtliga lägenheter.

Till samtliga lägenheter hör ett lägenhetsförråd.

I föreningen finns ett styrelserum.

Det finns ca 40 st markparkeringar i bostadsrättsföreningen varav ca 15 st platser ligger på HSB brf Rödingens tomt. 2 st av platserna är handikappanpassade. Separat kö till parkering. Kostnad ca: 300 kr/mån. I området finns det även kommunal kantstensparkering utmed Siklöjevägen.

I anslutning till husen finns markbehållare för hushållssopor. Längre ner på Siklöjevägen finns större kärl för sopsortering.

Bredband/TV/telefoni. Föreningen har tecknat ett avtal med Bredbandsbolaget. Kostnad: 204 kr/månad. Då ingår bredband, IP-telefoni och digital-TV (basutbud). Samtalskostnad för IP-telefoni ingår inte i månadsavgiften.

Mediecentral i samtliga lägenheter där digital-tv, teleuttag samt datauttag utgår ifrån.

HSB Stockholm ställer som krav på köparen/na att man deponerar en medlemsavgift per köpare på 500 kr. Årsavgift betalas av köparen 250 kr.

Om området

Tyresö Centrum

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Piasten AB
530 m
Matand AB
600 m
Köpcentrum & Gallerior
Tyresö Centrum
530 m
Saltsjöbaden Centrum
4,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Solskenet AB
180 m
Öppen Förskola Familjecenter
610 m
Kollektivtrafik
Bäverbäcken
220 m
Sidvallsvägen
260 m
Grundskolor
Stimmet Skola/Särskola
250 m
Fårdala skola
600 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Tyresö
1 km
Östra Gymnasiet
5,7 km
Universitet & Högskolor
Becker Growth Consulting AB
3,4 km
Martin H Ström AB
5,3 km
Banker
Nordea Bank AB
690 m
Swedbank
770 m
Golfbanor & Golfklubbar
Bertlin & Co i Handen AB
300 m
Ncf Nordic Corporate Finance AB
2,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tyresö Rackethall AB
110 m
Medley Tyresö simhall
630 m
Simhallar & Utomhusbad
Tyresö Nya Badanläggning AB
630 m
Medley Tyresö Aquarena
630 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till David Hedenström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte