Sikvägen 42, 7tr

Bilder

  • Såld!

Sikvägen 42, 7tr , Tyresö Centrum , Tyresö

Högst upp i huset finner Ni denna stilrent renoverade lägenhet med stor balkong i västläge. Rymligt kök med matplats intill fönster, väl tilltaget vardagsrum, två bra sovrum. Helkaklat och stambytt badrum med dusch, TM och TT. Bra förvaring i klädkammare. Nära Tyresö C, kommunikationer och naturen.

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 947 kr inkl. värme, VA & kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
7, hiss finns
Byggår:
1962-1964
Driftskostnad:
676 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning

Med ett fördelaktigt läge i lugnt område med alla bekvämligheter i närheten erbjuds nu en välplanerad 3:a med balkong i eftermiddags och kvällssol med milsvida utsikter. Genomgående bra planerad med stilfulla materialval och tidlösa färgval, stora härliga sovrum, bra med förvaring. Mysig gård med lekplats samt skola och förskola precis intill- välkomna till ett trivsamt boende för hela familjen!

Hall:
Välkomnande praktisk hall med gott om utrymme för avhängning av ytterkläder och skor. Ytterligare förvaring finns i garderob med skjutdörrar. Målade väggar i en ljusgrå ton och parkettgolv. Säkerhetsdörr.

Köket:
Stilrent renoverat kök med vita skåpsluckor, bänkskiva i ek och ett svart stavkakel. Spotlights under överskåpen vilket skänker ett bra arbetsljus. Kökets maskinella utrustning består av: spis, rostfri fläktkåpa, diskmaskin, hel kyl och frys. Gott om förvaring och bra arbetsytor. Matplats för de större såväl som mindre sällskapet i köket intill fönster med fantastisk utsikt. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Vardagsrummet:
Väl tilltaget vardagsrum med generöst ljusinsläpp från stort fönsterparti och utgång till bostadens trevliga balkong. Här får Ni plats med en större soffgrupp och tillhörande möblemang, om Ni skulle önska. Parkettgolv och ljust målade väggar.

Badrum:
Helkaklat och stambytt badrum 2012 med vita stora matta kakelplattor på väggarna samt grått klinkergolv. Utrustningen består av dusch med vikdörrar i glas, handfat med en stor spegel ovan, handdukstork och spotlights i taket. Här finns även bekvämligheter såsom tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme.

Sovrum 1
Första sovrummet från hallen sett. Ett rymligt sovrum som idag används till barnrum. Ljust målade väggar, en av väggarna har tre stycken ränder i rosa och lila samt parkettgolv.

Sovrum 2
Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler alternativt skrivbord om så önskas. Målade väggar i beiget och en fondvägg målat i brunt samt parkettgolv. Antenn och uttag indraget.

Klädkammare:
Precis utanför sovrum 2 finns en inredd och rymlig klädkammare med vitmålade väggar och parkettgolv.

Balkong:
Trevlig balkong i högt och fritt västläge med eftermiddags och kvällssol. Fantastisk utsikt och här har många sköna timmar avnjutits.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7 av 7, hiss finns

Avgift

4 947 kr inkl. värme, VA & kabel-TV

Andel i föreningen

0,29647%

Andel av årsavgiften

0,29747%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1962-1964

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 april 2010
Energiprestanda: 123 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Gäddan 10

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

8 123 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 316 kr
Försäkring: 2 807 kr
Beräknat antal personer: 3

Övrigt

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett förråd.

BALKONG
I högt och fritt västläge med eftermiddags- och kvällssol finns lägenhetens trevliga balkong.

Förening

Namn

Hsb Brf Gäddan

Om föreningen

Föreningen består av sammanlagt 419 lägenheter, varav ett antal fortfarande är hyresrätter. Dessa säljs ut på öppna marknaden så fort de sägs upp av en hyresgäst, och är därmed en s.k. dold reservtillgång. Föreningen upplåter även 8 lokaler med hyresrätt.

Fina tvättstugor finns i uppgångarna 29 och 59 med bokning via elektronisk bokningscentral i tvättstugorna eller via internet. Kabel-TV och bredband via ComHem eller Bredbandsbolaget. Det finns cykelrum och soprum i varje hus, samt 5 st miljöhus i området. Medlemmarna har även möjlighet att boka föreningens övernattningslägenhet samt föreningens bastu.

Tak och hissar har under senare år renoverats av föreningen. Nya miljöhus samt nya fönster och balkongdörrar i 3-glas har installerats under 2005. Radonmätning genomfördes under våren 2007 och värdet låg mellan 30 och 60 becquerel, vilket är långt under gränsvärdet (200 becquerel). Trapphusen renoverades 2008. Stambytet för föreningen blev klart december 2012.

Enhetsmätning av el sker och förbrukning stäms av kvartalsvis i efterskott. Följande info om enhetsmätningen finns att få på föreningens hemsida: "Betalningsansvaret för elförbrukningen åligger den som vid betalningstillfället äger lägenheten om inte annat bestämts mellan säljare och köpare".

Föreningen har informerat om att de från den 1 mars 2015 kommer att börja ta betalt 70 kr/kubikmetern för förbrukning av varmvatten och kostnaden stäms av kvartalsvis i efterskott. Föreningens meddelar att betalningsansvaret för varmvattenförbrukningen åligger den som vid betalningstillfället äger lägenheten om inte annat bestämts mellan säljare och köpare.

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras säljaren 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Parkeringsplatser utan el kostar 150 kr/månad. Varmgarage kostar 500 kr/mån och kallgarage kostar 450 kr/mån. Det finns 64 garageplatser och 190 p-platser. Hyra av P-platser och garage sker hos HSB, lägenhetsadministration telefon 08-785 30 00.

Föreningens hemsida finns på: www.brfgaddan.se.

Om området

Tyresö Centrum

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebygelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Cityterminalen, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, polis, bank arbetsförmedling och postservice.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Piasten AB
380 m
Coop Extra
470 m
Köpcentrum & Gallerior
Tyresö Centrum
380 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Solskenet AB
230 m
Öppen Förskola Familjecenter
450 m
Kollektivtrafik
Bäverbäcken
330 m
Sikvägen
340 m
Grundskolor
Stimmet Skola/Särskola
70 m
Total Athlete Development Sthlm
440 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Tyresö
950 m
Tyresö Gymnasium
1,2 km
Universitet & Högskolor
Becker Growth Consulting AB
3,6 km
Banker
Nordea Bank AB
530 m
Swedbank
620 m
Golfbanor & Golfklubbar
Bertlin & Co i Handen AB
430 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Tyresö Rackethall AB
270 m
Bollmorahallen
500 m
Simhallar & Utomhusbad
Tyresö Nya Badanläggning AB
560 m
Vattenhuset AB
930 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Nohagen för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte