Radiovägen 15

Bilder

Utgångspris

3 595 000 kr

Bevaka slutpriset

Radiovägen 15 , Dalénum , Lidingö

I populära Dalenum finner Ni denna välplanerade 2:a i insynsskyddat läge och med vattenkontakt. Här har Ni en öppen planlösning med fina materialval och en stor balkong i väster. Här bor Ni granne med naturreservat, båthamn, Lidingöbanan och närservice.

61 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 582 kr Avgift om 220 kr tillkommer för bredband.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
61 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
11201
Byggår:
2013
Utgångspris:
3 595 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

61 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Stor och delvis möblerbar hall med ekgolv och vitmålade väggar. Här finns en platsbyggd garderob med skjutdörrar och gott om förvaring upp till nock. Från hallen ges en direkt vy över resterande bostad.

Badrum

Påkostat stort badrum med access från hallen. Här ligger ett ljusgrått klinkergolv mot vitkaklad vägg med stora plattor. Här finns även duschvägg i glas, stor kommod, vägghängd toalett, spotlightbelysning samt arbetssektion med separat tvättmaskin och torktumlare, bänkskiva och överskåp.

Sovrum

Sovrum i norr utan insyn. Ekgolv mot vita väggar, plats för 180 cm säng, byrå samt platsbyggd garderobsvägg upp till nock.

Vardagsrum

Öppet vardagsrum intill köket med anslutning från hallen. Samma genomgående ekgolv och vita släta väggar. Vardagsrummet ges mycket ljus via fönster i västerläge samt dörr i glas som ger direkt access till den stora balkongen utan insyn. Rummet har plats för stor soffa samt liten arbetshörna/bibliotekshörna. Finns även en vacker detalj i ett burspråk med vy ner mot vattnet.

Kök

Påkostat och praktiskt kök i vinkel med bra arbetsyta och got tom förvaring. Vitvaror i kombinerad kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, fläkt, varmluftsugn och microugn samtliga från Siemens. Köket går i vitt mot grå arbetsbänk i sten samt fin detalj i ett litet hörnfönster som skänker lite ljus. I köket finns plats att sitta 4-6 personer.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 6, hiss finns

Pris

3 595 000 kr Utgångspris

Avgift

3 582 kr Avgift om 220 kr tillkommer för bredband.

Andel i föreningen

0%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadsår

2013

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 januari 2016
Energiklass: C
Energiprestanda: 70 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Kommentar

Varje lägenhet har en elmätare och varmvatten betalas enligt tariff samt individuellt. I avgiften ingår kostnad för uppvärmning samt kostnad för bredband, TV (grundutbud) och IP-telefoni (Telia-Triple-Play).

Övrigt

Förråd:Till varje lägenhet hör ett separat lägenhetsförråd vars storlek är anpassat till lägenhetsstorleken. Gemensamma förråd för cykelparkering och barnvagnsrum finns på garageplan.

Parkering: I föreningen finns garageplats under huset med direktaccess via hissen. Kö till garageplats och hyran ligger på 1 000 kr/månaden.Biltvätt i garaget som medlemmarna får nyttja.

Kafé Fiore på Agavägen 50 serverar frukostmackor, lunchsallader, kaffe och andra godsaker som kan ätas på plats eller tas med den korta promenaden ner till strandkanten.

Restaurangen Villan, har en ny ägare, det välkända matföretaget Lisa Elmqvist AB som normalt finns i Östermalmshallen i Stockholm, drivs i fjärde generation av Ulf Elmqvist. Serverar lunch och erbjuder catering och festvåning.

Förening

Namn

Brf Ekparken Dalénum

Om föreningen

Brf Ekparken Dalénum äger fastigeheten Geodimetern 2 med 77 lägenheter belägna på Radiovägen 11-17. Husen färdigställdes under 2013 av JM och består av 5-8 våningshus.

Organisationsform

Andelsrätt

TV och Bredband

Bredband och Digital-TV via fiber levereras av Telia, och grundutbudet ingår i avgiften.

Parkering

Föreningen har 79 garageplatser som nås via hiss eller trappa från huset. Garage går att hyra för 1000 kr/mån. Fri parkering på gatan utanför.

Om området

Dalénum

Bostadsområdet Dalénum är ett underbart område som erbjuder närhet till vatten och natur samt restaurang, träningsanläggningar och större matvarubutiker. För den sportintresserade finns Ekholmsnäs skidanläggning, som ligger mitt på Lidingö, finns möjligheter till utförsåkning och slalomskola. Längd skidspår genom vacker natur finns på flera ställen på ön. För spårningen står Lidingö skid- och orienteringsklubb. Skridskobana plogas på Kottlasjön om vintrarna, och på flera andra platser plogas skridskoisar. Gångsätrahallen har inomhusbassäng, sporthall, motionslokal och gym. Lidingövallen har konstgräs för en lång fotbollssäsong, friidrott och gym. Ishallen Childhoodhallen i Högsätra ägs och drivs av Lidingö stad. Bland många andra anläggningar för sport i närheten kan nämnas skateboardpark och dirtbana för BMX. Samt golfbanor i Sticklinge och Ekholmsnäs.

Kommunikation

Det finns flera kommunikationer in till city med båt, tåg eller buss. Lidingöbanan nås från Agastation ca 500 meter som tar ca 11 min till Ropsten. Spårväg City från Nybroplan och Kungsholmen kommer i framtiden att anknyta till Lidingöbanan ända till Gåshaga station. Buss stannar vid Agaplan och går till Ropsten för byte till t-bana eller buss.

Närservice

På promenadavstånd finns en Ica Kvantum, Willys och mindre centrum (Larsberg) med bank, restaurang och gym. Även Skärsätra ligger på promenadavstånd med saluhall och servicebutiker.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Willy:s
650 m
ICA Kvantum
940 m
Köpcentrum & Gallerior
Lidingö Centrum
3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Lottas Familjedaghem
360 m
Föräldraföreningen Knoll O Tott
570 m
Kollektivtrafik
Lidingö Larsberg brygga
400 m
Brostuguvägen
440 m
Grundskolor
Larsbergs Skola Fritidshem
630 m
Dalskolan
900 m
Gymnasium
Matteprivat
1,9 km
Hersby Skola Gymnasieskola
2,3 km
Universitet & Högskolor
Stanley Bloom Productions
720 m
Linköpings universitet Carl Malmsten Furniture Studies
1,3 km
Banker
Handelsbanken
1 km
Handelsbanken
2,7 km
Golfbanor & Golfklubbar
Ekholmsnäs Golf
2,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ishall Dalénhallen
650 m
Högsätra Ishall
650 m
Simhallar & Utomhusbad
badviken Kottlasjön
1,3 km
Bastusjön
3,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Sebastian Granath för mer information!

Sebastian Granath

Sebastian Granath

Lidingö

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-751 44 20

sebastian.granath@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte