Nygårdsvägen 2B

Bilder

Utgångspris

3 185 000 kr

Bevaka slutpriset

Nygårdsvägen 2B , Lexby , Partille

På Nygårdsvägen 2B presenteras det perfekta första boendet i form av ett radhus med trevligt öppet läge i områdets utkant. Förskola, skola och natur ligger inom gångavstånd, utan att ni behöver korsa några stora vägar. Kommunikationer med både buss och tåg samt bra serviceutbud vid allum ligger inom gångavstånd. Kolla även in vår drönarvideo över bostaden: https://vimeo.com/263840038

87 kvm, 3 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
87 kvm
Biarea:
21 kvm
Tomtarea:
76 kvm
Byggår:
1967
Driftskostnad:
3 204 kr/månad
Utgångspris:
3 185 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

  • Sön 22 apr 14:00-15:00

    Boka här

    Välkommen, endast bokade visningar!

  • Mån 23 apr 17:30-18:15

    Boka här

    Välkommen, endast bokade visningar!

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum varav 2 - 3 sovrum

Boarea

87 kvm

Biarea

21 kvm

Rumsbeskrivning

På Nygårdsvägen 2 presenteras det perfekta första boendet i form av ett radhus med trevligt öppet läge i områdets utkant. Förskola, skola och natur ligger inom gångavstånd, utan att ni behöver korsa några stora vägar. Dessutom ges närhet till kommunikationer.

Området har bilfria innergårdar, vilket uppskattas rejält av barnfamiljen. Till bostadens entré välkomnas ni via en liten farstukvist med stensatt uteplats intill. Hallens platsbyggda avhängningsmöbel låter favoritkappan hänga framme medan väskorna stuvas in i någon av de två garderoberna. Hela entréplanet har vitmålad träpanel i tak. År 2018 målades samtliga tak och väggar på övervåningen samt i kök, hall och källare.

Köket presenterar ett tidlöst formspråk med ljusa fronter och mörk bänkskiva. Golvet lades om 2018. Till er hjälp vid matlagningseskapaderna erbjuds spishäll, ugn, kyl och frys samt diskmaskin. Måltiderna dukas upp vid kökets matplats.

Under vår och sommar spenderas ledig tid på den andra uteplatsen, som har ett perfekt söderläge en garanterat fröjd för soldyrkarna. Medan grillmästaren rostar primörerna till perfektion kan barnen leka på den angränsande gräsmattan.

Vidare interiört erbjuds sociala ytor i form av ett allrum på källarplan samt ett vardagsrum på övervåningen. Innertrappans stilfulla ledstång i trä leder upp till vardagsrummet, som har ett gediget fönsterparti i söder samt högt i tak. Om sommaren låter ni balkongdörren stå öppen för att släppa in svalkande sunnanvindar. Parkettgolven på övervåningen slipades och lackades om 2018.

De två sovrummen är jämnt fördelade över våningarna. Möjlighet ges att dela av sovrummet på övervåningen, för att på så sätt skapa ett tredje sovrum.

Badrummet är utrustat med wc, handfat och badkar. Ett fönster ger naturliga ljusinsläpp och hjälper till att pigga upp morgonrutinen. Tvättbestyren sköts i gemensam tvättstuga.

Samfälligheten ansvarar för tak och grund. I den låga samfällighetsavgiften på 2700kr/månad ingår VA, värme, sophämtning, garage samt kabel-tv med Comhem grundutbud. Till bostaden hör ett extra förråd samt plats för parkering av cykeln nere i källaren.

Byggnad

Byggnadstyp

Radhus

Byggnadsår

1967

Uppvärmning

Fjärrvärme (centralt)

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 5 april 2018
Energiklass: D
Energiprestanda: 80 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källargrund
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2 glas och 3 glas
Bjälklag: Betong och trä
Tak: Låglutande plåttak

Fastighetsbeteckning

Lexby 6:59

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

38 450 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 270 kr
Väg, samf: 32 400 kr
Försäkring: 2 780 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Samfällighetens månadskostnad är 2 700 kr och då ingår VA, värme, sophämtning, garage, Kabeltv( Comhem grundutbud) I posten el ingår förbrukningen och elnätet.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 230 000 kr, varav byggnadsvärde 576 000 kr

Summa pantbrev

800 000 kr

Tomt

Areal: 76 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc

Gemensamhetsanläggning: Partille Lexby GA:1

Tillträde

Enligt ök. Snabbt möjligt

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Lexby

Lexby förknippas främst med sin närhet till naturen och framförallt berget som ligger i bakgrunden. Samtidigt når du Partille Centrum och kommunikationer med promenadavstånd.

Kommunikation

Buss 519 (Jonsered- Nils Ericsson Terminalen) har regelbundna avgångar med hållplatser längs Lexbyvägen. I Partille Centrum avgår flera busslinjer bland annat gul express som tar ca 10 min in till Göteborg. Vid Partille station har man tillgång till västtågen med pendlingsavstånd till bland annat Göteborg, Lerum och Alingsås.

Närservice

I området finns Lillegårdsskolan med förskoleklass till årskurs 5 och Lexby skola med årskurs 6-9, samtliga skolor nås utan att korsa några större vägar. Man har promenadavstånd till Partille centrum där Allum köpcenter finns och även Willys, systembolag och apotek. Restauranger, caféer och butiker av diverse slag finner man i köpcentret Allum. Nordic Wellness har ett gym i området.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Willy:s
980 m
Kyoto Fashion HB
1 km
Köpcentrum & Gallerior
Allum
1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Lexby förskola
130 m
Lillegårds förskola
460 m
Kollektivtrafik
Lexby skola
60 m
Lexby
410 m
Grundskolor
Lexby Skola
130 m
Lillegårdsskolan
460 m
Gymnasium
Gymnasieförvaltningen
740 m
Preuss Susann
4,4 km
Universitet & Högskolor
Asoaciación Cultural Universo Latino
960 m
Refugium
3 km
Banker
SEB
720 m
Swedbank
810 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Lexby Idrottshall/Idrottsplats
140 m
Bowlingcenter i Partille AB
530 m
Simhallar & Utomhusbad
Björndammens Idrottshall Simhall
1,7 km
Prästtjärn
2,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Sara Larsen för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte