Bergendals väg 93

Bilder

  • Välkommen in
  • Kök
  • Altan och grästäppa på baksidan

Bergendals väg 93 , Hulan , Lerum

Nu finns det möjlighet att förvärva ett radhus om 100 kvm i Hulan. Radhuset väntar på dig som vill sätta din egen prägel med renovering och uppfräschning i hela bostaden. Här bor du med närhet till skola, kollektivtrafik, service och natur.

100 kvm, 4 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
100 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
125 kvm
Byggår:
1969
Driftskostnad:
2 114 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 2 - 3 sovrum

Boarea

100 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Bergendals väg 93! Innanför grinden finns ett förråd på högra sidan samt en insynsskyddad uteplats i soligt läge. I hallen finns gott om förvaring på vänster sida och en öppen yta mellan hall och kök. Den öppna ytan skapar ett stort ljusinsläpp i båda rummen och i köket finns det plats för ett matbord för 4-6 personer. Köket har bra arbetsytor samt förvaring och är idag inrett med två kombinerade kyl/frys, diskmaskin samt spis. Innanför köket finns en tvättdel med tvättmaskin och diskho.

Vardagsrummet finns på entréplanet och har ett rikligt ljusinsläpp. Här finns även utgången mot bostadens altan och grästäppa. Rummet har stora möjligheter vid möblering där både ett soffparti samt matsalsbord får plats. En gästtoalett finns även på entréplan och har en toalett, handfat samt spegelskåp.

En trappa upp finns en hall där du når samtliga rum. Sovrum 1 har insynskyddad vy mot garagelängorna. Här finns plats för en dubbelsäng och rummet har även en fransk balkong perfekt för att vädra ut rummet. I anslutning till sovrum 1 finns en rymlig klädkammare med förvaring i hyllform.

Badrummet på övre plan är inrett med badkar, handfat, spegelskåp och toalett. Rummet får bra ljusinsläpp från takfönstret och väggarna är ljust tapetserade med en plastmatta på golvet. Bostadens sista rum är ett sovrum med två dörrar. Sovrummet är gjort för att delas av i två, vilket enkelt går att göra genom att sätta upp en vägg och få två lite mindre sovrum.

Husets placering ligger opitmalt i området med garagelängorna i anslutning till längan, så du når bilen på några korta steg. Dessutom är garageporten elektronisk så du slipper kliva ut bilen för att stänga porten. För er med elbil bör tilläggs att det även finns el i garaget.

Byggnad

Byggnadstyp

Två plan radhus

Byggnadsår

1969

Uppvärmning

Direktverkande el

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 19 juli 2017
Energiklass: E
Energiprestanda: 98 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glasfönster
Bjälklag: Trä
Tak: Låglutande sadeltak plåt.

Fastighetsbeteckning

Hulan 1:246

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

25 372 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 10 072 kr
Väg, samf: 12 300 kr
Försäkring: 3 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

I samfällighetsavgiften på 1.025kr per månad ingår: V/A, renhållning, garage (med elektronisk port), kabel-tv, snöröjning samt skötsel av grönytor.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 291 000 kr, varav byggnadsvärde 718 000 kr

Summa pantbrev

250 000 kr

Tomt

Areal: 125 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc

Gemensamhetsanläggning: Lerum Hulan GA:3
Last: Officialnyttjanderätt Tele, 15-IM1-57/1601.1

Tillträde

Enligt ök gärna snarast.

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en förs��kring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Viktiga dokument

Om området

Hulan

Hulan är ett familjevänlig område med ett flera stora lekplatser. Inom gångavstånd finns ett flertal förskolor, Hulanskolan (0-5- klass) samt Rydsbergsskolan (6-9-klass). Närområdet består av en vacker natur samt flertalet sjöar.

Kommunikation

Lerum har tre olika hållplatser för alingsåspendeln som går mellan Göteborg och Alingsås. Närmast för Hulan är Aspedalen. Utöver alingsåspendeln så finns bussalternativ i form av lerumsnabben som går mellan Lerum och Heden i Göteborg.

Närservice

Ica kvantum ligger inom gångavstånd liksom Lindex och Shell. Ica kvantum har öppet under större delen av dagen med en färsk fiskavdelning. Någon kilometer bort ligger Lerum centrum som har ett köpcenter med flertalet butiker samt caféer. I centrala Lerum finns även vårdcentral, gym, restauranger, bowlinghall samt Lerums välkända Vattenpalats.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum
430 m
ICA Supermarket Servett
1,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Hulans förskola
370 m
Kyrkans förskola Fyren
500 m
Grundskolor
Rydsbergsskolan Särskola
910 m
Almekärrsskolan
1,1 km
Gymnasium
Lerums Gymnasium
3 km
Banker
SEB
1,6 km
Nordea Bank AB
2,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Lerums Tennis AB
1,7 km
Aspevallen Idrottsanläggning Idrottsplats IP
2,1 km
Simhallar & Utomhusbad
VattenPalatset i Lerum
2,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Sara Larsen för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte