Nygårdsvägen 16G

Bilder

  • Välkommen till Nygårdsvägen 16 G!
  • Mysig uteplats på framsidan
  • Hall och kök
  • Kök med stort ljusinläpp

Nygårdsvägen 16G , Lexby , Partille

Gavelradhus med en stor altan i soligt läge. Här bor du med plats för hela familjen med 3-4 sovrum. Bostaden är i ett väldigt fint skick med nyrenoverat badrum, redo för en ny ägare att bara flytta in. Skola och förskola finns inom gångavstånd utan att korsa någon större väg, det kombinerat med bilfria innegårdar och flertalet lekplatser gör det optimalt för barnfamiljer. I Lexby har du även närhet till kommunikationer och Partille centrum samtidigt som naturen finns runt hörnet.

108 kvm, 4 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
108 kvm
Biarea:
51 kvm
Tomtarea:
113 kvm
Byggår:
1967
Driftskostnad:
3 783 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

108 kvm

Biarea

51 kvm

Rumsbeskrivning

Gavelradhus med en stor altan i soligt läge. Här bor du med plats för hela familjen med 3-4 sovrum. Bostaden är i ett väldigt fint skick med nyrenoverat badrum, redo för en ny ägare att bara flytta in. Skola och förskola finns inom gångavstånd utan att korsa någon större väg, det kombinerat med bilfria innegårdar och flertalet lekplatser gör det optimalt för barnfamiljer. I Lexby har du även närhet till kommunikationer och Partille centrum samtidigt som naturen finns runt hörnet.

Hall

Välkommen in till Nygårdsvägen 16 G! I hallen möts du av en öppen planlösning mellan hall och kök. Avhängning för jackor finns på höger sida och ytterligare två garderober finns lite längre in på vänster sida. Ett mörkare klinkersgolv finns vid entrén vilket är praktiskt för blöta och grusiga skor.

Kök

Köket är omgjort 2002 med smarta färgval kombinerat med ett stort ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Köksluckor i björk och ett kakel i blå ton. Här finns bra arbetsytor och förvaring med två utdragbara skafferier i högskåp. Bänkskiva i vit laminat och en dubbel diskho. Vitvarorna i köket är rostfria och består av Kyl/frys (elextrolux, 2016), diskmaskin ( Bosch, 2012), spis (2012). Vitmålade väggar och ett vitt laminatgolv lyfts upp av det stora ljusinsläppet.

Toalett

Renoverades 2013 med liggande träpanel i vitt på väggarna och ett snyggt marrakech kakel på golvet med golvvärnme. Kaklet återfinns även på handfatet.

Sovrum 1

Finner du från köket och här finns även utgången till altanen på baksidan. Rummet är idag inrett med säng, sängbord, skrivbord och garderob (ingår ej). Väggarna är målade i vitt med en fondvägg med blommotiv och golvet är ett ljust laminatgolv.

Altan

En enorm altan (2017) i soligt läge med gröna omgivningar. Här finns gott om plats för ett lounge-set, matbord och grill. Utanför finns samfällighetens gemensamma ytor med gräsmatta och lekplats för lek och skoj.

Sovrum 2

Finns också på entréplanet och har idag vitmålade väggar med svarta målade brytningar som matchar plastmattan med dess svarta och gråa rutor. I sovrummet finns idag två garderober och i övrigt inreds rummet med säng och skrivbord.

Vardagsrum

En trappa upp möts du av ett stort ljusinsläpp från vardagsrummets stora fönsterpartier. Takets rymd skapar en härlig atmosfär i hela vardagsrummet där det finns plats en större soffa, skrivbord, mm. Golvet i parkett är slipat och lackat 2012. Väggarna har en stående panel i vitt kombinerat med en fondvägg med blommor och i övrigt vitmålade väggar och tak. Här finns även utgång till balkongen. Balkongen har ett trägolv och här finns plats för ett caféset. Vid passagen från vardagsrummet mot badrummet, finns gott om plats för förvaring i form av fyra garderober. Här är väggarna vitmålade och ett grått laminatgolv finns som återfinns i sovrum tre.

Badrum

Badrummet är renoverat 2014 med stilrena materialval. Ett ljusgrått klinkers ligger på golvet som även har ett behagligt golvvärme och väggarna är kaklade med vita stora plattor. Badrummet är inrett med handdukstork, duschväggar i glas, stort handfat med kommod, spegel, toalett och spottar i taket. När badrummet renoverades byttes även en del av rören ut och kvarvarande rör filmades för att kontrollera skicket.

Sovrum 3

Detta sovrummet är bostadens största sovrum som går att dela av till två sovrum vid behov. Rummet är idag inrett med en garderob, tre inbyggda bokhyllor, säng, skrivbord, soffa och ett stort fönster som ger ett stort ljusinsläpp. Väggarna är vitmålade med en tapetserad fondvägg i svart golvet är ett grått laminatgolv.

Allrum

På källarplan finns ett allrum som i dagsläget används som ett fjärde sovrum med kontor och walk in closet. Väggarna är i vitt med både målade väggar samt stående träpanel och golvet är ett parkettgolv. Walk in closet har gott om förvaring för både hängande kläder samt i hyllform. Från källarplanet finns det även en utgång till dem gemensamma utrymmet man delar med samfälligheten. Här finns en gemensam tvättstuga, cykelförråd och ett extra förråd för bostaden.

Byggnad

Byggnadstyp

2 plans radhus med källare

Byggnadsår

1967

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 maj 2017
Energiklass: D
Energiprestanda: 81 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta på mark
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Liggande
Fönster: 2-isolerglasfönster aluminium. 2st 2-glasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Låglutande aluminiumtak
Utv. plåtarbete: Målad plåt

Fastighetsbeteckning

Lexby 11:181

Övriga byggnader

Garage i länga(med fjärrkontrollsöppning) tillhör fastigheten genom samfälligheten.
Ett förråd som tillhör bostaden finns i det allmäna utrymmet under raduhuslängan.

Samfälligheten ansvarar för tak och grunden på samtliga fastigheter, samtliga kostnader till det står samfälligheten för och deras gemensamma utrymmen som finns är: cykelförråd och tvättstuga.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

45 407 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 800 kr
Väg, samf: 35 316 kr
Försäkring: 4 291 kr
Beräknat antal personer: 5

Kommentar

Samfällighetens månadskostnad är 2 943 kr och då ingår VA, värme, sophämtning, garage, Kabeltv( Comhem grundutbud).

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 682 000 kr, varav byggnadsvärde 878 000 kr

Summa pantbrev

1 825 500 kr

Tomt

Areal: 113 kvm
Tomttyp: Trädgårstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc

Gemensamhetsanläggning: Partille Lexby GA:1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Lexby

Lexby förknippas främst med sin närhet till naturen och framförallt berget som ligger i bakgrunden. Samtidigt når du Partille Centrum och kommunikationer med promenadavstånd.

Kommunikation

Buss 519 (Jonsered- Nils Ericsson Terminalen) har regelbundna avgångar med hållplatser längs Lexbyvägen. I Partille Centrum avgår flera busslinjer bland annat gul express som tar ca 10 min in till Göteborg. Vid Partille station har man tillgång till västtågen med pendlingsavstånd till bland annat Göteborg, Lerum och Alingsås.

Närservice

I området finns Lillegårdsskolan med förskoleklass till årskurs 5 och Lexby skola med årskurs 6-9, samtliga skolor nås utan att korsa några större vägar. Man har promenadavstånd till Partille centrum där Allum köpcenter finns och även Willys, systembolag och apotek. Restauranger, caféer och butiker av diverse slag finner man i köpcentret Allum. Nordic Wellness har ett gym i området.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Willy:s
990 m
Kahls The & Kaffehandel
1,2 km
Köpcentrum & Gallerior
Allum
1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Lexby förskola
90 m
Lillegårds förskola
410 m
Grundskolor
Lexby Skola
90 m
Lillegårdsskolan
410 m
Gymnasium
Partille bibliotek
750 m
Preuss Susann
4,3 km
Banker
SEB
750 m
Swedbank
830 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Lexby Idrottshall/Idrottsplats
200 m
Bowlingcenter i Partille AB
560 m
Simhallar & Utomhusbad
Björndammens Idrottshall Simhall
1,8 km
Mixgårdens Fritidsgård
6,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Sara Larsen för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte