Sippedalsvägen 17

Bilder

  • Välkommen till Sippedalsvägen 17!
  • Ljus och rymlig hall
  • Allrum
  • Kontor

Sippedalsvägen 17 , Lexby , Partille

Välkommen till denna villa för hela familjen! 160 + 52 kvm fördelat på sex rum plus kök. Huset är i fint skick med ljusa öppna ytor. Här bor du med naturen runt hörnet, gångavstånd till förskola, skola och gymnasium utan att korsa trafikerade vägar och närhet till kollektivtrafik.

160 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
160 kvm
Biarea:
52 kvm
Tomtarea:
957 kvm
Byggår:
1978
Driftskostnad:
2 933 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

160 kvm

Biarea

52 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna villa för hela familjen! 160 + 52 kvm fördelat på sex rum plus kök. Huset är i fint skick med ljusa öppna ytor. Här bor du med naturen runt hörnet, gångavstånd till förskola, skola och gymnasium utan att korsa trafikerade vägar och närhet till kollektivtrafik.

Hall

I hallen finns det ett stort utrymme för ytterkläder med garderober på höger sida samt plats för avställningsbänk, mm. Ljusgrått klinkergolv, golvvärme och målade väggar i vitt och grått.

Allrum

Till vänster finner vi ett allrum med plats för en stor och inbjudande soffa. Rummet har en tapetserad fondvägg och vitmålade väggar samt ett ljust laminatgolv.

Kontor och Förråd

I dagsläget är rummet avdelat med ett kontor som har vitmålade väggar och ett ljusare laminatgolv. I anslutning till kontoret finns ett förråd där förvaing finns på hyllor med det finns även en extra kyl och frys. Väggen mellan kontoret och förrådet kan enkelt tas ner om man önskar ett större utrymme.

Hall/ Passage

Hallen som sammankopplar samtliga rum och sen även tar oss upp till övre plan har ett ljust laminatgolv, panel i blå/grön ton och en blommig tapet. Under trappan gömmer sig praktisk förvaring med hyllor bakom skjutdörrar.

Tvättstuga

Här finns tvättmaskin (Cylinda), Torktumlare (Bosch), torkskåp, diskho samt linneskåp. Bra utrymmen finns för att hänga upp tvätt. I tvättstugan finns även en helkaklad duschhörna med vita toner. Från tvättstugan når du bostadens garage och bastu.

Bastu

Kom hem efter en hård arbetsdag och unna dig lite vardagslyx. Rymlig bastu för relax och avkoppling.

Garage

Med fjärrkontroll eller knapp öppnas garageporten som byttes 2012. Här finns bla. plats för en bil, arbetsbänkar och verktyg.

Sovrum 4

På entréplan finns ett av de totalt fyra sovrummen som har två garderober och inreds idag med en säng och skrivbord. Rummet har en ljus tapet och ett laminatgolv.

En trappa upp möts vi av ett större vardagsrum med rikligt ljusinsläpp.

Vardagsrum

Generösa fönsterpartier kombinerat med öppna ytor skapar en yta med oändliga möjligheter. Soffparti, matsalsbord, vitrinskåp och fåtöljer är några av de sakerna är inredda idag men möjligheterna är stora. Från vardagsrummet finns två dörrar ut mot balkongen. Elektriska markiser gör att ljus och värme kan regleras under varma sommardagar.

Balkong

Här finns gott om plats för vänner och familj att sitta vid ett bord och avnjuta eftermiddag- och kvällssolen. Gasolgrillen får självklart plats på balkongen med närhet till köket.

Kök

2005 renoverades köket med en förändrad planlösning för att öppna upp mot vardagsrummet, trots det så finns det rejält med förvaring i lådor och två utdragbara högskåp som idag används som skafferi och även ett städskåp. Ugn (2017) och mikro i bekvämt högskåp för optimal arbetshöjd. Köksluckor i björk, bänkskiva i svart sten (2012) som matchar den svarta induktionshällen (2015). Rostfri diskho i anslutning till fönstret ger bra ljusinsläpp i köket samtidigt som du kan kolla ut när du diskar. Övriga vitvaror i köket är: diskmaskin (2012, Cylinda), Kyl och Frys (2014, Samsung).

Sovrum 3

Ligger i anslutning till köket och är idag inrett med säng, bokhyllor, skrivbord och två inbyggda garderober med skjutdörrar. Här finns den tredje och sista utgången till balkongen.

Badrum

Helkaklat badrum med vita väggar och golv. Badrummet är inrett med badkar, linneskåp, toalett, dubbelhandfat med kommod och spegelskåp.

Sovrum 2

Har vitmålade väggar, ett ljust laminatgolv och tre inbyggda garderober. Fönstret i rummet ger ett stort ljusinsläpp och i dagsläget används rummet som tv-rum med en bäddsoffa.

Sovrum 1

Är bostadens största sovrum. Här finns en garderobsvägg med skjutdörrar, en dubbelsäng och utgång till altanen på baksidan. Sovrummet har en tapetserad fondvägg och vitmålade väggar samt ett parkettgolv.

Trädgård

Utanför sovrummet finns en altan som är formats utefter berget. På altanen finns plats för ett trädgårdsbord med utsikt över berget och den inhängande trädgården. Gräsmattan är perfekt för studsmattor, fotbollsmål, lek och bus.

Toalett

En toalett på botten plan som har ett vitt klinkers och en vit mönstrad tapet. Rummet är inrett med en toalett, handfat och spegel.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla i souterräng

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Luft/Luftvärmepump, direktverkande el

Ventilation

Självdrag med mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 april 2017
Energiklass: F
Energiprestanda: 96 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betonplatta på mark
Grundmur: Cementsten
Stomme: Cementsten
Fasad: Fasadsten/stående träpanel
Fönster: 2-glasfönster
Bjälklag: Lättbetong
Tak: Sadeltak. Betongpannor
Utv. plåtarbete: Målad plåt

Övrigt

Fiber drogs in 2016, samma år installerades ett larm som säljarna köpt.

Yttertak behandlat 2016 - 10 års garanti

Fastighetsbeteckning

Lexby 106:3

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

35 201 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 22 141 kr
VA: 2 800 kr
Renhållning: 2 555 kr
Försäkring: 7 305 kr
Övrigt: 400 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

I posten Uppvärning ingår både uppvärming och elförbrukning och det är ink. nätavgiften. Övrig post: Larm som ägarna själva köpt.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 647 000 kr, varav byggnadsvärde 1 362 000 kr

Summa pantbrev

1 800 000 kr

Tomt

Areal: 957 kvm
Tomttyp: Trädgårstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Last, Avtalsservitut: Elledning mm, 14-IM2-61/3538

Tillträde

Enligt överenskommelse

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Lexby

Lexby förknippas främst med sin närhet till naturen och framförallt berget som ligger i bakgrunden. Samtidigt når du Partille Centrum och kommunikationer med promenadavstånd.

Kommunikation

Buss 519 (Jonsered- Nils Ericsson Terminalen) har regelbundna avgångar med hållplatser längs Lexbyvägen. I Partille Centrum avgår flera busslinjer bland annat gul express som tar ca 10 min in till Göteborg. Vid Partille station har man tillgång till västtågen med pendlingsavstånd till bland annat Göteborg, Lerum och Alingsås.

Närservice

I området finns Lillegårdsskolan med förskoleklass till årskurs 5 och Lexby skola med årskurs 6-9, samtliga skolor nås utan att korsa några större vägar. Man har promenadavstånd till Partille centrum där Allum köpcenter finns och även Willys, systembolag och apotek. Restauranger, caféer och butiker av diverse slag finner man i köpcentret Allum. Nordic Wellness har ett gym i området.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Willy:s
560 m
Kahls The & Kaffehandel
790 m
Köpcentrum & Gallerior
Allum
570 m
Kortedala Torg
4,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Lillegårds förskola
320 m
Öppna förskolan Centrum
590 m
Grundskolor
Lillegårdsskolan
320 m
Lexby Skola
810 m
Gymnasium
Partille bibliotek
440 m
Preuss Susann
3,6 km
Banker
Swedbank
470 m
Nordea Bank AB
480 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Sävehof Ik
440 m
Bowlingcenter i Partille AB
500 m
Simhallar & Utomhusbad
Björndammens Idrottshall Simhall
1,6 km
Mixgårdens Fritidsgård
5,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Sara Larsen för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte