Södra Häcksjöbäcksvägen 43

Bilder

Södra Häcksjöbäcksvägen 43 , Aspenäs , Lerum

Välkomna till en idyllisk familjevilla beläget i ett fridfullt och insynsskyddat läge. Här erbjuds ett suterränghus med tilltalande planlösning på 7 rum, varav 4 sovrum, fördelat på 180 kvm. Stilfullt helkaklat badrum, ett stort smakfullt kök med matplats och väl tilltagna sällskapsytor genom två vardagsrum med braskamin. Stor rymlig terrass med sol större delen av dagen, möjlighet till avkopplande bastubad och gott om förvaringsutrymmen. Närhet till vacker natur och promenadstråk. Välkomna!

180 kvm, 7 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
180 kvm
Biarea:
20 kvm
Tomtarea:
1 681 kvm
Byggår:
1981
Driftskostnad:
2 722 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 4 sovrum

Boarea

180 kvm

Biarea

20 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

HALL
En välkomnande rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter genom garderobsparti med skjutdörrar på vänster sida. Praktiskt klinkergolv och ljusa väggar. I anslutning till hallen finns trappan till bostadens nedervåning.

KÖK
Från huvudentrén kommer du sedan in i köket som är smakfullt renoverat med tillhörande matsal med plats för 4-6 personer. Praktiskt disponerat kök med givmilda arbetsytor samt förvaring i under- och överskåp. Kaklad köksdel, infällda spotlights och ljusa väggar samt ett laminatgolv. Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll med ugn, fläkt, integrerad mikrovågsugn samt kyl och frys. Via köket når man även ut till bostadens terrass.

TERRASS
Härlig insynsskyddad terrass som delvis är belägen under tak. Generös yta med plats för utemöbler och socialt umgänge. Här kan man njuta av solen större delen av dagen.

VARDAGSRUM
Luftigt vardagsrum med en härlig värmande braskamin. Lättmöblerat rum som bland annat har plats för en soffgrupp med tillhörande bord och tv möbler. Generöst ljusinsläpp från fönsterpartier, tapetserade väggar och ett parkettgolv.

BADRUM
Vidare från hallen når man sedan det stilfulla badrummet med praktiska inbyggda hyllplan för förvaring och ett fönster med vädringsmöjligheter. Helkaklat badrum med vitt kakel och ett klinkergolv i mörk ton. Badrummet är utrustat med toalett, vackert tvättställ, duschkabin samt vattenuppvärmd handdukstork.

SOVRUM 1
Väl tilltaget sovrum med utrymme för sängmöbler och garderober. Ljust tapetserade väggar och ett laminatgolv.

SOVRUM 2
Bostadens största sovrum som inrymmer en dubbelsäng med tillhörande möbler. Garderobsparti på vänster sida som medför bra med förvaring. Tapetserade väggar och laminatgolv.

SOVRUM 3
Stort sovrum med ljust tapetserade väggar och ett laminatgolv.

NEDRE PLAN

GILLESTUGA
Vi tar oss ner till undervåningen och kommer in till bostadens andra vardagsrum med generösa ytor och en braskamin. Mönstrad tapet och ett parkettgolv. Från detta rum når man även ut till tomtens stenlagda uteplats. I rummets bortre del kommer man in till ett avskilt rum som exempelvis kan utnyttjas som en arbetshörna.

BADRUM
Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och ett klinkergolv i mörkare ton. Badrummet inrymmer toalett, handfat och ett badrumsskåp.

ARBETSRUM
Arbetsrum som även kan utnyttjas som ett allrum för exempelvis tonåringar. Via rummet når man till två ordentliga förråd. Tapetserade väggar samt ett laminatgolv.

SOVRUM 4
Sovrum som kan användas som tonårs- alternativt gästrum. Via rummet når man en alternativ huvudentré. Tapetserade väggar och ett laminatgolv.

TVÄTTSTUGA
Tvättstugan har en arbetsbänk med praktisk tvättho och en tvättmaskin till höger. På golvet en robust plastmatta.

BASTU
Bastu för avkopplande stunder och direkt utanför en helkaklad duschhörna.

TOMT
En lätt sluttande insynsskyddad tomt med generösa ytor på 1681 kvm. Här kan man ha härliga grillkvällar på sköna sommardagar. På tomten finns för närvarande ett förråd och en hundgård som kan utnyttjas som förvaringsutrymme för den som önskar. Under terrassen finns ytterligare ett uteförråd. Två p-platser tillhör tomten som är belägna vid entrén till Södra Häcksjöbäcksvägen 43. På tomten finns en stenlagd gångväg fram till entrén av huset och på baksidan finns en uteplats.

RENOVERINGAR

2007 Ombyggnad ventilationssystem
2007 Kök
2007 Badrum
2007 Dusch källare
2011 Bytt altan-balkongdörr
2011 Uterum rivet

Fiberanslutning är beställd via Telia. Installation genomförs av ny ägare.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla i souterräng

Byggnadsår

1981

Uppvärmning

El (vattenburen)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 16 december 2015
Energiklass: E
Energiprestanda: 93 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Murad
Stomme: Trä
Fasad: Murad/Trä
Fönster: 2 och 3-glas
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Fastighetsbeteckning

Aspenäs 6:1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

32 668 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 13 787 kr
El: 5 727 kr
VA: 5 704 kr
Renhållning: 1 440 kr
Sotning: 710 kr
Försäkring: 5 300 kr
Beräknat antal personer: 1

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 874 000 kr

Summa pantbrev

1 481 700 kr

Tomt

Areal: 1 681 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tryggad

Tryggadmärkningen på en bostadsrätt innebär att bostaden är besiktigad. Tryggadmärkningen på en villa innebär att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Tryggad på husmanhagberg.se/tryggad eller prata med din mäklare.

Om området

Aspenäs

I Lerum bor man omgiven av vacker natur och med närhet till storstadens utbud i Göteborg. Lerum centrum erbjuder ett fullt serviceutbud med bland annat butiker, restauranger och caféer, vårdcentral, tandläkare. Dessutom erbjuds ett rikt frilufts- och föreningsliv, bra förskolor, skolor och äldreomsorg. Ett populärt utflyktsmål är Vattenpalatset med aktiviteter som äventyrsbad och friskvård. Vid sjön Aspen kan man ta svalkande bad och sjön bjuder även på goda fiskemöjligheter såsom gös, gädda och abborre mm. Flera stationer medför goda pendlingsmöjligheter till Göteborg och Alingsås. I Lerum har man ett bekvämt naturnära boende kombinerat med storstadsregionens fördelar.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Hallsås
1,9 km
Systrarna Fasth AB
2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Seatons Allés förskola
880 m
Riddarstens förskola
1000 m
Kollektivtrafik
Södra Häcksjöbäcksvägen
250 m
Ljungmansås
670 m
Grundskolor
Aspenässkolan Rektor
1,6 km
Aspenässkolan
1,6 km
Gymnasium
Dalslands Gymnasium AB
2,7 km
Banker
SEB
2 km
Nordea Bank AB
2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Bowling Lerum
1,8 km
VattenPalatset i Lerum
1,8 km
Simhallar & Utomhusbad
VattenPalatset i Lerum
1,8 km
Aspen
1,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Andreas Bengtsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte