Hyggesvägen 4

Bilder

  • Såld!

Hyggesvägen 4 , Furulund , Partille

Nu erbjuds denna väldisponerade gaveltvåa med inglasad balkong! Funktionell bostad som är praktiskt belägen i markplan på välfördelade 61 kvm. Här finns möjligheter för den kräsne att sätta sin egna prägel och skapa sig sitt perfekta boende. Närhet till bland annat köpcentret Allum, avkopplande natur och badsjöar. Populär förening med bekvämt promenadavstånd till busshållsplats.

61 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 333 kr inkl värme, V/A och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
61 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
21
Byggår:
1992

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

61 kvm

Rumsbeskrivning

Väl tilltagen hall med förbindelse till bostadens badrum, kök samt vardagsrum. På vänster sida har man plats för avhängning av ytterkläder. Ljusa tapetserade väggar och på golvet en plastmatta i en mörkare ton. Via hallen når man även bostadens rymliga klädkammare/förråd med gott om förvaringsmöjligheter.

Från hallen når vi in till badrummet med en avskild duschhörna på höger sida. Badrummet inrymmer dusch, wc, handfat samt spegel- och badrumsskåp. För den som önskar finns plats och möjlighet att ansluta en tvättmaskin. Delvis kaklade väggar i vitt, i övrigt ljust målade väggar och på golvet en plastmatta.

Tillbaka ut i hallen går vi vidare in till bostadens rymliga funktionella kök. Gott om köksskåp för förvaring och goda arbetsytor. Maskinparken består av separat kyl och frys (båda från Electrolux), spis med ugn (Cylinda) samt fläkt (Minimaster). Vit kaklad köksdel, tapetserade väggar och en praktisk plastmatta på golvet.

Från köket når man det lättmöblerade vardagsrummet med generösa ytor som ger plats för olika sorters möblemang. Tapetserad vägg i ljus ton, parkettgolv och ett fönsterparti som ger rummet trevligt ljusinsläpp. Via vardagsrummet når man ut till bostadens balkong. Rymlig inglasad balkong med infravärme som kan utnyttjas större delen av året. Ordentligt med utrymme som ger plats för bord inklusive tillhörande stolar.

Bostadens sovrum når man från vardagsrummet. Rummet har ett garderobsparti som ger bra med förvaringsmöjligheter och ljust tapetserade väggar samt en slitstark plastmatta på golvet som medför enkel städning.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns

Avgift

3 333 kr inkl värme, V/A och kabel-tv

Andel i föreningen

0,289%

Byggnad

Byggnadsår

1992

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 juni 2009
Energiprestanda: 134 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Skulltorp 1:873

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn

Brf Pepparkaksstaden

Om föreningen

Brf Pepparkaksstaden bildades 2005 och består av 266 st lägenheter och 6 st lokaler i totalt 18 flerbostadshus byggda runt 1992. Föreningens 266 bostäder har en sammanlagd lägenhetsyta på 20 731 kvm och fördelas på 2-4 rum och kök. Lägenheterna är belägna på adresserna Hyggesvägen 1-7, 2-16, Nävervägen 1-7, 2-14.
Det finns 82 garageplatser (500 kr/mån) och 207 p-platser (250 kr/mån för p-hus och 170 kr/mån för p-plats). Föreningen har två gemensamhetslokaler som medlemmar kostnadsfritt får använda. Det finns dessutom en bastu på Hyggesvägen 3 som medlemmarna får utnyttja och en övernattningslägenhet på Nävervägen 3 som kan hyras för 300 kr/dygn.

Kabel-TV (grundutbudet) via Comhem ingår i avgiften.
Gällande internet och bredbands-tv finns möjlighet att ansluta sig via Comhem eller Bredbandsbolaget.

Läs gärna mer om föreningen på deras hemsida: www.pepparkaksstaden.se

Kontaktperson

Föreningen

Telefon

031-448040

Om området

Furulund

Här bor du med närhet till härlig skog, sjö och natur men ändå med alla bekvämligheter och närservice inom kort räckhåll. I närheten finner man bland annat Kåsjön för härliga bad och strövområden. För aktivitet kan man förslagsvis besöka Skateparken nära Björndammens torg eller varför inte fiska i själva Björndammen.
Furulunds skola ligger nära Furulunds centrum för åk 1-9.

Kommunikation

Från Partille tar det bara tio minuter att åka in till Göteborgs Centrum och ta del av storstadens utbud.
Det går nästan lika snabbt antingen du tar bilen, tåget eller bussen. Om du vill åka längre bort ligger Landvetter flygplats med destinationer över hela världen mindre än tio minuters bilresa från kommunens södra gräns.

Närservice

På få minuters avstånd når man Allum Köpcenter med all typ av shopping som man kan tänkas behöva i runt 100-talet butiker, såsom kläder, dagligvaror, apotek, restauranger, caféer och Ica Maxi för matinköp. Än närmre ligger Furulund Centrum med matbutiker, vårdcentral mm.

Parkering

Partille kommun tar inte ut parkeringsavgift på gator, vägar eller parkeringar på allmän plats. Det innebär att alla bilar, inklusive miljöbilar, parkerar gratis.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Matöppet
360 m
Nya Fiskeriet i Gamlestaden
1,5 km
Köpcentrum & Gallerior
Allum
2,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Hyggesvägens förskola
50 m
Nävervägens Förskola
200 m
Kollektivtrafik
Stubbvägen
90 m
Furulund centrum
420 m
Grundskolor
Furulundsskola
410 m
Furulundskolan
680 m
Gymnasium
Partille Gymnasium
2,3 km
Gymnasieförvaltningen
2,3 km
Universitet & Högskolor
Refugium
800 m
Asoaciación Cultural Universo Latino
2,3 km
Banker
SEB
2,2 km
Swedbank
2,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Björndammens Idrottshall Simhall
1,5 km
Bowlingcenter i Partille AB
2,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Prästtjärn
900 m
barnbryggan Kåsjön
1,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Andreas Bengtsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte