Björndammsterrassen 67

Bilder

  • Såld!
  • Björndammsterrassen 67 - Via vardagsrummet når man
  • Björndammsterrassen 67 - Öppen planlösning
  • Björndammsterrassen 67 - Matsal
  • Björndammsterrassen 67 - Rymlig balkong
  • Björndammsterrassen 67 - Större sovrummet

Björndammsterrassen 67 , Björndammsterrassen , Partille

Välkomna till denna generösa trea på 86 kvm med en härlig balkong i insynsskyddat läge! Här finns möjligheter för den kräsne att sätta sin egna prägel och skapa sig sitt drömboende i en välskött och populär förening. Här erbjuds en lägenhet med bra ljusinsläpp i hela bostaden. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger sociala möjligheter. Goda förvaringsutrymmen i form av en stor klädkammare och ett källarförråd. Närhet till bland annat naturstråk och köpcentret Allum. Skyddad parkering under tak ingår i månadsavgiften.

86 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 745 kr inkl värme, V/A, kabel-tv och p-plats
Typ:
Lägenhet
Boarea:
86 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
193
Byggår:
1984
Driftskostnad:
316 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

86 kvm

Rumsbeskrivning

Väl tilltagen hall med plats för avhängning av ytterkläder samt ett garderobsparti. Ljusa vitmålade väggar och ett parkettgolv som återfinns i flera av bostadens övriga rum. I hallens bortre del finns en klädkammare/förråd med gott om förvaringsutrymme.

Från hallen når vi in till badrummet som inrymmer tvättmaskin och torkskåp (båda från Electrolux), duschkabin, wc, handfat och ett badrumsskåp. Innersta väggen är kaklad i vitt, i övrigt ljus våtrumstapet och på golvet en plastmatta i mörkare ton.

Genom hallen leds man vidare till bostadens kök med en matsalsdel med plats för 4-6 personer. Funktionellt kök med arbetsyta på båda sidor och bra förvaringsmöjligheter. Maskinparken består av kyl, frys, spis och ugn (samtliga från Electrolux) samt fläkt. I dagsläget finns ingen diskmaskin installerad men yta finns för den som så önskar. Köket har en öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet vilket medför sociala möjligheter. Ljusa väggar och samma parkettgolv som bland annat även återfinns i vardagsrummet.

Vidare kommer vi in i bostadens mindre sovrum som även kan utnyttjas som ett arbetsrum eller barnrum. Plats finns för exempelvis säng och garderober. Ljust tapetserade väggar och en slitstark plastmatta på golvet som medför enkel städning.

Från köket når man vardagsrummet med generösa ytor och bra ljusinsläpp. Här finns plats för olika sorters möblemang. Ljus tapet på väggarna och parkettgolv. Via vardagsrummet når man ut till bostadens balkong. Rymlig balkong i ett skyddat läge med vy över grönska där man kan njuta av naturens lugn. På sommaren har man sol från tidig förmiddag till sen eftermiddag. Ordentligt med utrymme som ger plats för bord inklusive tillhörande stolar.

I bortre delen av sovrummet finner vi bostadens största sovrum. Här finns plats för säng och andra typer av möbler. Rummets fönsterparti medför bra med ljusinsläpp. Ljusa väggar och samma parkettgolv som är genomgående i större delen av lägenheten.

Till lägenheten hör även ett källarförråd på ca 4 kvm.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns

Avgift

4 745 kr inkl värme, V/A, kabel-tv och p-plats

Andel i föreningen

0,24%

Andel av årsavgiften

0,24%

Byggnad

Byggnadsår

1984

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 september 2008
Energiprestanda: 120 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Partille 3:307-3:317

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

3 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 900 kr
Försäkring: 900 kr

Förening

Namn

Brf Björndammsterrassen

Om föreningen

Bostadsföreningen registrerades 1982 och bebyggdes 1984. Den omfattar 22 stycken flerbostadshus med fn. 372 lägenheter med bostadsrätt samt 10 lokaler med hyresrätt.
Föreningen har en möteslokal som kan hyras av dess medlemmar för enklare tilldragelser. Föreningsmedlemmar disponerar även en bastu, grovtvättstuga,mangelrum och ett övernattningsrum som kan hyras för 250 kr/natt. Kabeltv från ComHem ingår i avgiften.

Se gärna mer information om föreningen på deras hemsida: www.brfbjorndammsterrassen.se

Kontaktperson

Styrelsen för Brf Björndammsterrassen

Telefon

031-448816

Om området

Björndammsterrassen

Björndammsterrassen ligger mysigt avskilt men fortfarande med perfekt läge med nära till allt. Området är omgett av härlig skog, sjö och natur. På kort avstånd finner man Kåsjön med fina badstränder och strövområden. För aktivitet kan man förslagsvis besöka Skateparken nära Björndammens torg eller varför inte fiska i själva Björndammen.

Kommunikation

Det tar bara tio minuter att åka in till Göteborgs Centrum där man kan ta del av storstadens utbud.
Det går nästan lika snabbt antingen du tar bilen, tåget eller bussen. Om du vill åka längre bort ligger Landvetter flygplats med destinationer över hela världen mindre än tio minuters bilresa från kommunens södra gräns.

Närservice

På få minuters gångavstånd når man Allum Köpcenter med all typ av shopping som man kan tänkas behöva i runt 100-talet butiker, såsom kläder, dagligvaror, apotek, restauranger, caféer och Ica Maxi för matinköp.
I närliggande Björndammens centrum finns det också BVC sjukgymnast, fritidsgård, Friskis & Svettis samt en simhall.
Stora Terrassens förskola ligger längst upp i området och alldeles i närheten ligger Björndammens skola för årskurs 1-9.

Parkering

Partille kommun tar inte ut parkeringsavgift på gator, vägar eller parkeringar på allmän plats. Det innebär att alla bilar, inklusive miljöbilar, parkerar gratis.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Tgs Marknad AB
850 m
Bellas Fisk & Delikatess
850 m
Köpcentrum & Gallerior
Allum
1,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Stora Terrassens förskola
310 m
Finngösa Förskola
660 m
Kollektivtrafik
Björndammsterrassen
110 m
Björndammen
490 m
Grundskolor
Björndammens Skola Skolbarnomsorg
560 m
Furulundskolan
1,4 km
Gymnasium
Partille Gymnasium
1,4 km
Gymnasieförvaltningen
1,4 km
Universitet & Högskolor
Asoaciación Cultural Universo Latino
1,1 km
Refugium
2,2 km
Banker
FOREX Bank
1,1 km
Nordea Bank AB
1,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Björndammens Idrottshall Simhall
530 m
Partillebohallen
1,4 km
Simhallar & Utomhusbad
Björndammens Idrottshall Simhall
530 m
Prästtjärn
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Andreas Bengtsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte