Björndammsterrassen 100

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Björndammsterrassen 100!
  • Avkopplande terrass
  • Rymlig hall
  • Nyrenoverat Badrum
  • Lättmöbelerat Vardagsrum

Björndammsterrassen 100 , Björndammsterrassen , Partille

Välkomna till denna ljusa gavellägenhet med terrass och balkong i soligt söderläge! Nyrenoverat helkaklat badrum och med möjlighet att bygga ut bostaden i etage. Belägen i ett lugnt läge i populära Björndammsterrassen med grönska runt knuten. Garageplats ingår i månadsavgiften.

106 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
6 052 kr inkl värme, V/A, kabel-tv och garage
Typ:
Lägenhet
Boarea:
106 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
341
Byggår:
1984
Driftskostnad:
508 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

106 kvm

Biarea

70 kvm

Rumsbeskrivning

Via en avkopplande rymlig terrass, under tak, med plats för möblemang kommer vi in i bostadens hall med avhängning av ytterkläder på högersida. Vita tapeter och praktiskt mörkt klinkergolv i entrén som övergår i enhetlig ekparkett i hall, vardagsrum och kök. Direkt till vänster ligger det större av bostadens två badrum. Stort och fräscht utrymme med fönster för ljusinsläpp. Nyrenoverat (2015) med mörkt klinkergolv och vita helkaklade väggar. Längst in finner man duschen med duschväggar i glas som effektivt skyddar mot stänk av vatten. På höger sida har man tvättmaskin och torktumlare (Bosch från 2011).

Längre ner i hallen, på vänster sida, finner vi det rymliga lättmöblerade vardagsrummet. Här finns plats för större soffmöblemang, hyllor samt bord med tillhörande stolar. Ekparkett på golvet och vita tapetserade väggar. Stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp och en utgång till bostadens trevliga balkong. Ordentlig balkong med plats för bland annat två stolar inklusive ett bord. Balkongen är belägen i söderläge med sol från förmiddag till kväll.

Längst in i vardagsrummet på vänster sida finns ett mindre rum som i dag utnyttjas som ett sovrum men som även kan användas som ett barn- eller kontorsrum. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet.

Tillbaka till hallen bredvid vardagsrummet ligger en stor klädkammare som med fördel kan byggas om till trapphus för den som önskar bygga ut bostaden i etage. Den stora råvinden ovan bostaden nås idag via en utdragbar vindstege i hallen och används i dagsläget endast till förvaring. Utrymmet är mycket rymligt (ca 70 kvm) och kan inredas med flertalet lösningar som alternativ!

Rakt över vardagsrummet finner vi ett av bostadens sovrum. Rummet kan med fördel möbleras med en större säng, garderobsparti, hylla och skrivbord. Vita tapetserade väggar med ett laminatgolv i björk.

Vid sidan om sovrummet ligger köket som är stilrent inrett med vita köksluckor, rostfri diskbänk och mosaik i mörkare ton. Vid matplatsen finns fönsterpartier som ger bra med ljusinsläpp och en vidsträckt utsikt. Komplett kök med diskmaskin (Bosch), spishäll med ugn (Bosch från 2015), fläkt (Franke från 2015) kyl och frys (Bosch från 2011). Ekparkett på golvet och vita tapetserade väggar.

Från köket kommer man vidare in i bostadens mindre hall. Härifrån når vi ett andra badrum och bostadens största sovrum. Badrummet inrymmer wc, handfat och en duschhörna i vitt kakel samt plastmatta på golvet i mörkare ton. Från hallen finns även en alternativ entré att utnyttja för den som önskar. Ekparkett på golvet och tapetserade väggar i vitt. Bostadens största sovrum är beläget i ett insynsskyddat läge med grönska utanför fönstret. Ordentligt med plats och fönsterpartier som ger trevligt ljusinsläpp. Charmigt snedtak, laminatgolv i bok samt en vacker fondvägg och i övrigt vittapetserade väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

6 052 kr inkl värme, V/A, kabel-tv och garage

Andel i föreningen

0,31%

Andel av årsavgiften

0,31%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadsår

1984

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Partille 3:307-3:317

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

6 100 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 500 kr
Försäkring: 2 600 kr

Förening

Namn

Brf Bj��rndammsterrassen

Om föreningen

Bostadsföreningen registrerades 1982 och bebyggdes 1984. Den omfattar 22 stycken flerbostadshus med fn. 372 lägenheter med bostadsrätt samt 10 lokaler med hyresrätt.
Föreningen har en möteslokal som kan hyras av dess medlemmar för enklare tilldragelser. Föreningsmedlemmar disponerar även en bastu, grovtvättstuga,mangelrum och ett övernattningsrum som kan hyras för 250 kr/natt. Kabeltv från ComHem ingår i avgiften.

Se gärna mer information om föreningen på deras hemsida: www.brfbjorndammsterrassen.se

Kontaktperson

Styrelsen för Brf Björndammsterrassen

Telefon

031-448816

Om området

Björndammsterrassen

Björndammsterrassen ligger mysigt avskilt men fortfarande med perfekt läge med nära till allt. Området är omgett av härlig skog, sjö och natur. På kort avstånd finner man Kåsjön med fina badstränder och strövområden. För aktivitet kan man förslagsvis besöka Skateparken nära Björndammens torg eller varför inte fiska i själva Björndammen.

Kommunikation

Det tar bara tio minuter att åka in till Göteborgs Centrum där man kan ta del av storstadens utbud.
Det går nästan lika snabbt antingen du tar bilen, tåget eller bussen. Om du vill åka längre bort ligger Landvetter flygplats med destinationer över hela världen mindre än tio minuters bilresa från kommunens södra gräns.

Närservice

På få minuters gångavstånd når man Allum Köpcenter med all typ av shopping som man kan tänkas behöva i runt 100-talet butiker, såsom kläder, dagligvaror, apotek, restauranger, caféer och Ica Maxi för matinköp.
I närliggande Björndammens centrum finns det också BVC sjukgymnast, fritidsgård, Friskis & Svettis samt en simhall.
Stora Terrassens förskola ligger längst upp i området och alldeles i närheten ligger Björndammens skola för årskurs 1-9.

Parkering

Partille kommun tar inte ut parkeringsavgift på gator, vägar eller parkeringar på allmän plats. Det innebär att alla bilar, inklusive miljöbilar, parkerar gratis.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Bellas Fisk & Delikatess
900 m
Tgs Marknad AB
900 m
Köpcentrum & Gallerior
Allum
1,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Stora Terrassens förskola
150 m
Ensittarevägens förskola
560 m
Kollektivtrafik
Björndammsterrassen
150 m
Björndammens torg
300 m
Grundskolor
Björndammens Skola Skolbarnomsorg
330 m
Furulunds Skola
1,1 km
Gymnasium
Partille Gymnasium
1,3 km
Gymnasieförvaltningen
1,3 km
Universitet & Högskolor
Asoaciación Cultural Universo Latino
1,2 km
Refugium
2 km
Banker
FOREX Bank
1,1 km
Nordea Bank AB
1,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Björndammens Idrottshall Simhall
310 m
Partillebohallen
1,3 km
Simhallar & Utomhusbad
Björndammens Idrottshall Simhall
310 m
Prästtjärn
930 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Andreas Bengtsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte