Rangstagatan 18

Bilder

  • Inspirationsbild
  • Inspirationsbild
  • Inspirationsbild
  • Rangstagatan 18
  • Ditt blivande vardagsrum?

Accepterat Pris

3 350 000 kr

Rangstagatan 18 , Högdalen/Bandhagen , Stockholm

Missa inte chansen att förvärva byggnadens största trea i detta fantastiska nybyggnadsprojekt. Bli bland de allra första att bosätta dig i helt nya Brf Scenen i Teaterkvarteret som står klart under 2017. Tillträde till den här lägenheten är satt till september. Förutom de fina standardvalen som kommer med Veidekke så har säljaren dessutom gjort många tillval, vilket ger lägenheten ett ännu bättre och mer exklusivt intryck.

Tack vare de stora fönsterpartierna som går från golv till tak får du ett fantastiskt ljusinsläpp i hela lägenheten, vilket bidrar otroligt till den trivsamma känslan. Dessutom finns en riktigt stor balkong i bästa solläge. Här kan du njuta av trevliga middagar och goda drinkar. Rymliga sovrum, stor klädkammare och god förvaring är bara några av de praktiska sakerna med det här boendet.

Teaterkvarteret är ett boende för dig som vill ha en bostad med hög standard - nära kommunikationer och butiker.

Observera att lägenheten inte går att visa då den ej är färdigställd. Bilder är tagna i flera olika treor för att få till en så rättvisande bild av lägenheten som möjligt. Lägenheten till salu är bland annat större och har andra fönster än lägenheter på bild. Kontakta mäklaren för mer information.

Läs mer om projektet på Teaterkvarterets hemsida: http://veidekkebostad.se/teaterkvarteret/

70 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 027 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
70 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2017
Driftskostnad:
583 kr/månad
Accepterat Pris:
3 350 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

70 kvm

Rumsbeskrivning

Bli först med att flytta in i detta attraktiva boende i nya Teaterkvarteret. Lägenheten är perfekt planerad, och har standard och dessutom en mängd tillval. En lägenhet för dig som vill underlätta vardagspusslet, och vill ha en lägenhet att trivas i.

Hall: Känn dig som hemma i den rymliga och välkomnande hallen. Smidig och smart med goda avhängningsmöjligheter. Här finns också en stor garderob för bra förvaringsmöjligheter.

Badrum: Badrummet är kaklat och klinkat och är utrustat med dusch samt tillhörande duschväggar. Här finns dessutom både tvättmaskin och torktumlare från Siemens, vilket underlättar i vardagen. Säljaren har valt till ett annat golv än standard, vilket innebär ett annat klinker med en lite ljusare grå färg för ett mer exklusiv intryck. På väggarna sitter vitt kakel som bidrar till en ljus och fräsch känsla. Här har säljaren också valt till ett badrumsskåp för ännu bättre och smidigare förvaring. I taket sitter spotlights för ett snyggt och behagligt ljus.

Master bedroom: Eftersom lägenheten är större än övriga treor är bland annat sovrummet större än vad som är normalt. Här finns gott om plats för både dubbelsäng och sängbord. Längs hela ena väggen finns en väldigt stor och praktisk skjutdörrsgarderob som erbjuder riktigt bra förvaringsmöjligheter. Dessutom har den här lägenheten underbara fönster från golv till tak som ger en fantastiskt härlig känsla och ett fenomenalt ljusinsläpp.

Sovrum: Även det lite mindre sovrummet är större än normalt. Antingen perfekt som sovrum eller som kontor, beroende på vilka behov du har. Det tio kvadratmeter stora rummet har en stor garderob och ett skåp som är tänkt som städskåp. Även här finns ett stort fönsterparti med gott ljusinsläpp.

Kök: Underbart kök från Marbodal som är perfekt för matlagning. Med stora fönsterpartier får du ett fantastiskt ljusinsläpp. I köket finns induktionshäll, integrerad ugn och mikrovågsugn, kombinerad kyl/frys, fullstor integrerad diskmaskin och fläkt från Franke. Där det normalt finns en bänkskiva av laminat ligger nu istället en högglansig svart bänkskiva med stenkänsla som ger ett väldigt elegant och exklusivt intryck samtidigt som den är väldigt hållbar. Skivan förhöjer kvaliteten avsevärt i köket. Säljaren har även uppgraderat samtliga vitvaror till rostfria istället för den vita färg som är standard. Vitvarorna kommer från tyska Siemens.

Vardagsrum: I en modern öppen planlösning ansluter vardagsrummet till köket. Härifrån har du utgång till den mycket stora och fina balkongen i bästa solläge. Vardagsrummet är trevligt och ljust med fönster åt två håll, och här får du plats med såväl matplats som annat möblemang. Fina och stora sociala ytor som lämpar sig perfekt för både familjemiddagar och andra tillställningar.

Klädkammare: Ingen modern lägenhet utan en stor klädkammare. Den är djup och bra, och här du får plats med väldigt mycket. Den här gör lägenheten komplett, och erbjuder en bra förvaring utöver den goda förvaring som redan finns i form av garderober, skåp och den stora skjutdörrsgarderoben i det största av sovrummen. Även denna är såklart inredd med mattlackad ekparkett och vitmålade väggar. Klädkammaren är ungefär 2,5 kvadratmeter stor.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 16, hiss finns

Pris

3 350 000 kr Accepterat Pris

Avgift

4 027 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Andel i föreningen

0,7081%

Andel av årsavgiften

0,8445%

Tillträde

Beräknat tillträde 13/9

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Köksluckan 2

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

7 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 300 kr
Försäkring: 3 000 kr
Övrigt: 1 700 kr

Kommentar

Beräkningar enligt schablon vid upplåtelsen. Posten övrigt avser kostnad för varmvatten.

Förening

Namn

Brf Scenen i Teaterkvarteret

Om föreningen

Föreningen består av 150 st lägenheter, fördelade på ett höghus (16 vån) och ett lamellhus (5 vån).

Boarea: 7846 kvm
Lokalarea: 240 kvm

Föreningen kommer vid färdigställandet vara fullvärdesförsäkrat. Kollektivt upphandlat bostadsrättstillägg som omfattar samtliga lägenheter. Försäkringsbolag är ännu ej fastställt. (Enl. den ekonomiska planen).

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

150

TV och Bredband

Kabel-TV:
Basabonnemang för TV ingår i avgiften s k "must carry" från Telia.

Bredband:
Fiber finns indraget i huset. Separat avtal.

IP-telefoni:
Separat avtal.

Parkering

I anslutning till huset kommer ett gemensamt garage byggas och för detta hus avsätts ca 53 platser. Kostnaden är beräknad till ca 1125kr/plats. Garaget beräknas stå färdigställt under kvartal 4, 2019 och ersätter då de provisoriska p-platserna på närliggande fastigheter.

Provisoriska p-platser: 48 st och kostar 350 kr/mån (enl. den ekonomiska planen).

Renoveringar

Nyproduktion som står klar 2017

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Ja, föreningen äger fastigheten Köksluckan 2.

Överlåtelseavgift

1150 kr

Pantsättningsavgift

410 kr

Viktiga dokument

Om området

Högdalen/Bandhagen

Högdalen växte fram under slutet av 50-talet. I området finns härliga strövområden vid Högdalstoppen där det finns elbelyst motionsspår. Sjön Magelungen ligger inte långt bort med utbyggda strandpromenader och cykelleder. Något längre bort ligger Ågesta friluftsområde med bland annat golfbanor, skid- och motionsspår som gränsar mot Magelungen. En stor nybyggd skateboardpark finns nära Högdalstoppen.

Kommunikation

Det är gångavstånd till Högdalen Centrum där kommunikationerna är mycket goda. Härifrån kan du med gröna linjen ta dig in till T-Centralen på under tjugo minuter. Dessutom finns gott om bussförbindelser i området.

Närservice

Ett stenkast bort, i Högdalen centrum, finns all önskvärd service i form av bland annat butiker, restauranger, apotek och bank. För den aktiva personen finns även ett gym cirka trettio meter bort.

Parkering

I området råder fri gatuparkering. Dessutom kommer det att finnas parkeringsmöjligheter i det garage som håller på att byggas i området.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Konsum
180 m
Högdalens Fisk & Delikatesser
220 m
Köpcentrum & Gallerior
Stuvsta Centrum
2,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Delfinen
120 m
Gläntan Förskola
120 m
Kollektivtrafik
Vantörs kyrka
190 m
Högdalen
220 m
Grundskolor
Bäckahagens Skola
370 m
Bäckahagens Särskola
370 m
Gymnasium
Teknik & Service Gymnasiet
2 km
Martinskolan Söders Waldorfskola
2,7 km
Universitet & Högskolor
Diana Redeker AB
1,1 km
Frida Rosenberg Studio
2,1 km
Banker
Handelsbanken Högdalen
190 m
My Card i Bandhagen AB
760 m
Golfbanor & Golfklubbar
Östberga Bangolf
280 m
Årsta Golf
2,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Högdalens Bollplan
40 m
Högdalens Bowlingpalatz
200 m
Simhallar & Utomhusbad
Älvsjöbadet
1,8 km
Vattenhuset AB
2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Niklas Johnson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte