Klockhammarsgränd 4, 4 & 5 tr

Bilder

  • Kommande®

Accepterat Pris

3 500 000 kr

Bevaka slutpriset

Hagsätra , STOCKHOLM

ACCEPTERAT PRIS!
Nu finns en unik möjlighet att skapa sitt drömboende, även för den stora familjen! Den nuvarande ägaren har köpt vinden ovan lägenheten om totalt 54 kvm golvyta (34 kvm Boa & 20 kvm Bia). Bygget kommer att genomföras och stå klart i maj 2017. Som köpare har man därför nu en unik möjlighet att bestämma utformningen av vindsvåningen och sätta upp riktlinjer utifrån hur många sovrum man vill ha, om man behöver ytterligare förvaringsmöjligheter samt om man efterfrågar en separat WC. (Se förslagna planskisser).

Den nuvarande lägenheten är en 2:a om 60 kvm men kommer efter tillbyggnaden av vinden att vara en etagelägenhet på hela 114 kvm golvyta (94 kvm Boa + 20 kvm Bia).

Lägenheten är otroligt välplanerad och upplevs som väldigt ljus och luftig tack vara det höga läget i huset samt de stora fönsterpartierna. Hög standard med byggår 2007. Lättmöblerat vardagsrum med plats för stor soffa, helkaklat badrum med golvvärme samt ett stort kök med plats för flera sittande gäster. Stor balkong i fritt läge med trätrall och en makalös utsikt.

Lugnt område med närhet både till Hagsätraskolan (F-9), ett brett serviceutbud, idrottsplats och kommunikationer med tunnelbana och bussar.

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning.

94 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
5 483 kr Värme, VA, kabel-TV, Förråd, Bredband (Ownit) 100/100 Mbit

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Henrik Nyberg eller Patric Olsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!