Uggledals Byväg 16

Bilder

  • Luftigt vardagsrum med utgång till uteplatsen i västerläge.
  • Den stora uteplatsen på baksidan av huset i västerläge.
  • Stor matplats i vardagsrummet.
  • Stort och luftigt vardagsrum med plats för rejäl soffgrupp.
  • Trppan från vardagsrummet leder er upp till övervåningen.

Accepterat Pris

4 195 000 kr

Bevaka slutpriset

Uggledals Byväg 16 , Billdal , Göteborg

Varmt välkomna till Uggledals Byväg 16 i Billdal. Fastigheten är belägen i ett lugnt och barnvänligt området med lekplatsen utanför dörren och promenadavstånd till förskola och skola. Bekvämt boende med gångavstånd till natur och butikerna i Nya Hovås. Cykelavstånd till flera fina badplatser i Billdal och Brottkärr.

106 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 590 kr inkl. VA, kabel-tv & bredband, p-plats
Typ:
Radhus
Boarea:
106 kvm
Biarea:
6 kvm
Lägenhetsnummer:
16
Byggår:
1991
Driftskostnad:
1 000 kr/månad
Accepterat Pris:
4 195 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

106 kvm

Biarea

6 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till Uggledals Byvägen 16 i Billdal, 2-plans bostadsrättsradhus med möjlighet att inreda vinden, träfasad och barnvänlig innergård, p-platser utanför. Från p-platsen är det enbart några få meter in till bostaden, praktiskt och bekvämt när ni har storhandlat. I förrådet utanför bostaden förvarar ni barnvagnar, cyklar mm. Ett modernt och bekvämt boende med närhet till hav och natur!

Ni möts av en grönskande framsida med uteplats i sydvästläge, en utmärkt plats att börja dagen på med en kopp kaffe. Härifrån har ni full koll på barnen när de leker på lekplatsen.

Hallen är det första man ser när man kommer in i ett hem. Här finns det mycket bra avhängningsmöjlighet för familjen och era gäster. Redan härifrån har man bra överblick över större delen av entréplanet och de generösa sällskapsytorna. Den snyggt renoverade tappan från hallen leder er upp till övervåningen. På detta plan finns det tre sovrum och badrum.

Vardagsrummet har många funktioner i ett hem. Oftast har man det för att se på tv, koppla av efter en arbetsdag eller umgås med familjen och era vänner. Bostadens vardagsrum ger dig och din familj alla möjligheter. Det stora fönsterpartiet mot uteplatsen i västerläge ger rummet extra ljus och luftighet. Härifrån kommer ni ut till trädgården och uteplatsen i västerläge som är den ultimata uteplatsen. Här kan ni avnjuta flera trevliga middagar med familjen och era vänner i solnedgången.

Köket är hemmets hjärta. Det är ofta det rummet man har som central punkt i ett hem då man tillbringar mycket tid i just köket varje dag. Därför är det otroligt viktigt att det inrett på ett sätt man tycker om och uppskattar. Köket är stort med generös matplats vid fönstret. Smakfull och stilren inredning med ljusa luckor. Det vita kaklet ovanför arbetsbänken matchar bänkskivan och ger den ljusa köksinredningen liv som skapar en trevlig miljö att vistas i. Den maskinella parken består av kyl i full höjd, frys i full höjd, spis, fläkt och diskmaskin.

Badrum med helkaklade väggar och plastmatta på golvet. Badrumsskåp med spegel ovanför, wc, dusch. Snyggt och enkelt att hålla rent. Här finns även tvättmaskin med bänkskiva ovanför på vilken ni kan stryka eller vika den rena tvätten.

Övervåning:
Trappan från entréplanet leder er upp till detta plan. Här finns det tre sovrum och badrum.

Sovrumsdel:
Sovrummet är hemmets viktigaste rum. Här vill man kunna sova gott och komma till ro. Därför är det en fördel att sovrummen ligger på övervåningen bort från sällskapsytorna. Samtliga sovrummen har ljus färgsättning på väggarna, två av sovrummen har fönster i sydvästerläge mot framsidan av huset och den öppen innergården med lekplatsen. Det andra sovrummet har fönster i västerläge mot baksidan av huset och uteplatsen.

Helkaklat badrum med fönster i västerläge och stilren inredning, badrumsskåp med spegel ovanför, badkar, wc.

Vinden:
Vinden kan inredas till extra rum/sovrum. Utrymmet används idag till förvaring av kläder, möbler mm.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 1, hiss finns ej

Pris

4 195 000 kr Accepterat Pris

Avgift

4 590 kr inkl. VA, kabel-tv & bredband, p-plats

Driftskostnad

12 000 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 5 000 kr
El: 5 000 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,0526632%

Andel av årsavgiften

5,26316%

Byggnad

Byggnadstyp

Boatadsrättsradhus

Byggnadsår

1991

Uppvärmning

Vattenburen el med frånluftsåtervinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 3 juni 2009
Energiprestanda: 58 kWh/m² (Atemp) och år

Förening

Namn

Brf Uggledal

Om föreningen

Brf Uggledal är en bostadsrättsförening med 19 st bostadsrättsradhus som byggdes 1991. Området består av 4 radhuslängor, med 5 familjer i varje länga (en 4-länga). I anslutning till varje radhus finns ett vidbyggt förråd. Husen är byggda på gammal 'gårdsmark' och de fyra längorna är placerade runt en stor öppen gräsyta, vilket ger ett mycket luftigt intryck. Till alla husen hör en 'tomt' som bostads-rättsinnehavaren har ansvar för. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC. Underhåll som gjorts är ny sand i sandlådan samt ny gungställning i lekplatsen samt mindre takreparationer och dräneringsarbeten.

Gemensamma lokaler: 2 cykelrum, soprum, förråd med trädgårdsverktyg, samlingslokal.

Föreningen har godkänt möjligheten att bygga upp på vinden för de som önskar större boende samt att bygga uterum på baksidan. Medlemmar i föreningen ingår även i en samfällighet som turas om att sköta föreningens grönområden. Det anordnas även en städdag varje vår och höst. Stabil förening med god ekonomi, föreningen har haft en till två avgiftsfria månader de sista åren. I avgiften ingår vattenförbrukning för 100kr/mån. Avläsning görs en gång per år och har man då förbrukat mer än detta får man betala mellanskillnaden och har man förbrukat mindre får man pengar tillbaka.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

19

TV och Bredband

Fiber Telia 100/100

Parkering

1 p-plats följer med bostaden och ingår i månadsavgiften.

Renoveringar

Inga större renoveringar är planerade.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Kontaktperson

Anton Berneblad

Telefon

0703-774773

E-post

anton@bernblad.se

Om området

Billdal

Välkommen till Billdal som är ett charmigt och hemtrevligt område, som attraherar ung som gammal med sin närhet till skog, natur, hav och stad. Området ligger i södra delen av Göteborgs kommun. Det gränsar i norr till Brottkärr och i väster till havet. Här bor ni i ett populärt område med barnvänliga miljöer, mycket gång och cykelbanor samt gröna ytor. Här har du på bekvämt avstånd, dagis, skolor, låg- till högstadium, mataffär och kommunikationer in till Göteborg. Här finns också möjlighet till många aktiviteter för den som vill, ridhus, tennisbana, seglarklubb, ishall och trevliga restauranger. I Billdals park finns vackra strövområden, för lek och motion. Närhet till Askims sim- och sporthall. Här når du Säröbanan, som i norrgående riktning tar dig till Linnéstaden och söderut når man Särö, med naturreservatet Särö Västerskog och Restaurang Blomstermåla. Säröbanan var förr ett smalspår för tåg och är ett fint sätt att uppleva kusen via cykel eller inlines. Längs kusten ligger flera friluftsbad och där finns också flera hamnar för fritidsbåtar. På cykelavstånd når du även Sandsjöbackareservatet med olika långa vandringsleder för den som vill vistas i vackert skogslandskap.

Kommunikation

Från Kungsporten "Hållplats, Bolsheden" tar er Blå express till centrala Göteborg på en knapp timme.

För mer information om hur och när bussen går se http://www.vasttrafik.se/

Närservice

Ett fantastiskt bra utbud på mataffärer, stora och små butiker och matställen finner man både på Kungsporten och i Nya Hovås som växer under kommande år. Vid Origohuset i Billdal finns ICA-kvantum, blomsterhandel, apotek och flera andra butiker.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum
650 m
Berjo HB
2,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Uggledalsvägen 31
190 m
Brottkärrsskolans Fritidshem
770 m
Grundskolor
Nygårdsskolans Sporthall Idrottshall
430 m
Brottkärrsskolans Fritidshem
770 m
Universitet & Högskolor
AB Susanne Kullberg Ledarskap och Utveckling
940 m
Banker
Handelsbanken
3,6 km
Golfbanor & Golfklubbar
Göteborgs Golfklubb
2,7 km
Askims Bangolfklubb
3,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Nygårdsskolans Sporthall Idrottshall
430 m
Nygårdsplan
580 m
Simhallar & Utomhusbad
Askims Simhall
2,9 km
Min Simskola Göteborg AB
2,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Izabela Nowak för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte