Ängsäters Gränd 6

Bilder

  • Fasad från innergården.
  • Modernt och bekvämt boende med busshållplats och butiker utanför dörren
  • Köksinredning.
  • Skåpsluckor, bänkskiva, diskho och blandare i köket. Bild från lägenheten.
  • Bänkskiva i köket

Eller Högstbjudande

2 900 000 kr

Bevaka slutpriset

Ängsäters Gränd 6 , Nya Hovås , Göteborg

Nu kan vi erbjuda er en ytterst välplanerad 2:a belägen i markplan med fönster och uteplats om ca 10 kvm i sydostläge mot en lugn innergård.Vänligen kontakta Izabela Nowak för en personlig visning och presentation av lägenheten, inredningen, materialvalen och tillvalen gjorda av den nuvarande ägaren!

51 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 762 kr inkl. bredband,telefoni,kabel-tv via Telia Triple Play.värme,sophämtning,exkl. varmvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
51 kvm
Våning:
1
Byggår:
2017
Eller Högstbjudande:
2 900 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

51 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till Ängsäters Gränd 6 och Brf. Hovås Park. Ni möts av moderna och nybyggda hus mitt i Nya Hovås med busshållplats, mataffär, apotek mm runt hörnet. Praktiskt och bekvämt boende med brevlådor i entrén. Lägenheten är mycket bra belägen i entréplan med uteplats i sydostläge om ca 10 kvm.

Välkommen in i lägenhetens hall, här finns bra avhängningsmöjlighet direkt i entrén samt en garderob att förvara mer ytterkläder och skor i. På golvet ligger ekparkett som är genomgående för hela lägenheten förutom i badrummet där det istället ligger klinker. Ljus färgsättning på väggarna.

I anslutning till hallen på er vänstra sida ligger badrummet. Väggar är helkaklade med 20x40 cm vitt matt kakel och 10x10 cm grå klinker på på golvet. Snyggt, fräscht och lätt att hålla rent. Här finns golvstående WC och kommod med två utdragslådor, dusch i klarglas med duschset Venado, spegelskåp med integrerad belysning ovan tvättställ. Handdukskrokar, 2 krok i krom Solution och handdukskrokar, 4 krok. Handdukstorken från PAX håller era handdukar torra och varma oavsett årstid. Kombinerad tvättmaskin med torktumlare av märket Siemens. Bänkskiva i laminat på vilken ni kan vika er nytvättade tvätt. I badrummet finns även vita väggskåp från Marbodal där ni kan förvara tvättmedel mm.

Vardagsrummet har många funktioner i ett hem. Lägenhetens vardagsrum ger dig och din familj alla möjligheter. Den öppna planlösningen gör att ljuset kommer in i vardagsrummet från flera håll. Ljus färgsättning på väggarna och parkett på golvet. Härifrån kommer ni ut till den fina uteplatsen om ca 10 kvm som är den ultimata uteplatsen. Här är det sol från tidig morgon, en perfekt plats för sköna middagar utomhus på sommarhalvåret.

Köket är hemmets hjärta. Därför är det viktigt att det är inrett på ett sätt man tycker om och uppskattar. Köket är välplanerat med goda arbetsytor och gott om skåpsutrymmen. Stilren och smakfull inredning från Marbodal med ljusgråa luckor (se bild från Marbodalkatalog under bilder där ni även hittar bilder på övrig inredning och utrustning i lägenheten) med rostfria handtag Gourmé. Det vita kaklet ovanför arbetsbänken matchar bänkskivan i Laminat Grå Betong 600 från Marbodal och ger den ljusa köksinredningen liv och skapar en trevlig miljö att vistas i. Belysningen från SG Chef med spottar under skåpen lyser upp under tiden du lagar maten. Den maskinella parken är komplett med allt ni behöver och består av energieffektiva vitvaror i vitt av märket Siemens förutom fläkten som är av märket LGG. Kombinerad kyl/frys, inbyggnadsugn, induktionshäll, diskmaskin och micro inbyggt i köksskåp.

Sovrummet är hemmets viktigaste rum, här vill man kunna sova gott och komma till ro. Lägenhetens sovrum är belägen med fönster mot norrläge. Här finns garderob med silverspegelskjutdörrar inredd med hängskenor, hyllor och stång.

ÖVRIGT: eftersom lägenheten är under produktion har vi inga invändiga bilder att presentera. Bilderna som finns på objektet är hämtade från leverantören. Vänligen kontakta Izabela Nowak för en personlig visning och presentation av lägenheten, inredningen, materialvalen och tillvalen gjorda av den nuvarande ägaren.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns ej

Pris

2 900 000 kr Eller Högstbjudande

Avgift

2 762 kr inkl. bredband,telefoni,kabel-tv via Telia Triple Play.värme,sophämtning,exkl. varmvatten

Andel i föreningen

1,0795%

Andel av årsavgiften

1,0795%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Vattenburna radiatorer.

Allmänt om fastigheten

Övrigt

Postox finns i entrén.
Lägenhetsförråd finns i källaren med nätväggar, hylla och klädstång.
Garage under huset.
Uteplats om ca 10 kvm mot innergården.
Värmesystem, vattenburna radiatorer.

Förening

Namn

Brf Hovås Park

Om föreningen

Brf Hovås Park består av 68 bostadsrätter och 45 garageplatser. Husen är Svanmärkta och energisnåla med låg klimatpåverkan. Lägenheterna blir inflyttningsklara i februari 2018. Huset värmes med bergvärme. Värme distribueras som vattenburen värme till radiatorer. Ventilation är av typ FTX, från- och tilluftsventilation med återvinning. Med ett TFX-system tas värmeenergin i den förbrukade ventilationsluften tillvara istället för att gå direkt ut i det fria. Energi sparas samtidigt som inomhusklimatet blir bättre. Driftskostnaden för uppvärmning av lägenheterna ingår i månadsavgiften. Lägenheterna har individuell mätning av varmvatten, miljövänligt och smart. Kostnaden för varmvatten ingår med en schablon i månadsavgiften och regleras kvartalsvis i efterskott. Varje lägenhet tecknar eget elavtal för hushållsel. Föreningen ansvarar för drift och skötsel av gemensamma utrymmen och utvändig mark inom fastigheten. Till dessa hör hissar, trapphus, entréér, miljöhus, planteringar, gångytor, snöröjning mm. Kostnaden för ovanstående är inkluderad i månadsavgiften

Cykelparkering, det kommer finnas gott om plats för cyklar både i utomhusställ och låsta inomhusförråd för cyklar.
Förråd, till varje lägenhet kommer det finnas ett förråd i källaren.
Innergård, innergården blir en mötesplats för stora och små. Spaljéliknande planteringar fungerar som rumsavdelare mellan sittplatser, buskar och den lilla lekhörnan. Vacker nedpendlad belysning bildar ett "tak" över gården.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

68

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår Telia Triple Play-TV, bredband och IP-telefoni. Multimediauttag finns i sovrum, kök samt vardagsrum. En multimediacentral finns i varje lägenhet.

Parkering

Föreningen disponerar 45 garageplatsen i källarplan till en kostnad av 1500kr/mån. Det är kö till garageplatserna.

Ekonomi

Brf Ekonomen Telefon: 08-588 85 740 | Mail: info@brfekonomen.se

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

E-post

info@brfekonomen.se

Om området

Nya Hovås

Nya Hovås - en småskalig blandstad i världsklass! Det är egentligen kombinationen av två saker som gör Nya Hovås unikt. Vi börjar med det grundläggande, nämligen: läget, läget, läget. Det är helt enkelt väldigt bra. Man kan säga att Nya Hovås ligger lantligt. Med cykel rullar du ner till havet på bara fem minuter och till skogen är det ännu närmare. Men trots närheten till naturen tar du dig in till centrala Göteborg på bara 15-20 minuter med expressbuss.

Det andra som i kombination med läget gör Nya Hovås så unikt är att det växer fram en fantastisk småskalig handel i området. Här vill vi skapa platser där människor möts på ett naturligt sätt i vardagen. Genom att låta en aktör ta ett helhetsgrepp för all handel och service i Nya Hovås kan man landa en handplockad mix som av butiker och verksamheter som stärker hela området. Nya Hovås blir ett utmärkt komplement till alla större köpcentrum och handelsområden som ligger i sydväst. Blandningen av bostäder, butiker, kontor och andra verksamheter som växer fram blir just precis som man önskade sig, på riktigt. Resultatet blir en naturligt levande stadsdel som är trevlig och trygg att vistas i alla dagar i veckan.

Men hur skapar man ett småskaligt utbud i en stadsdel med bostäder och kontorsverksamheter? Det är naturligtvis många faktorer som spelar in. En förutsättning är det nära samarbete mellan alla exploatörer som utvecklar området som pågår. Genom vårt sätt att arbeta går vi i mål med visionen om en levande och efterlängtad stadsdel ute i sydväst.

Texten kommer från Nya Hovås.se, se mer på deras fina hemsida under länkar!

Kommunikation

Kommunikation
Busslinje 82, 84, 88, Rosa och Lila Express från Frölunda Torg
Busslinje 180 och Rosa Express från Linnéplatsen .
Väg 158 tar dig in till Linnéplatsen på 7 minuter under normala förhållanden.

Närservice

I Nya Hovås ligger Origo Huset där du hittar: ICA Kvantum Hovås, frisör, apotek, kemtvätt, din lokala fastighetsmäklare HusmanHagberg, Noble House Sushibar, Lasse-Maja Bageri & Café, Balans Yoga, Capio Vårdscentral, Friskis och Svettis, Peoplestraining. I Spektrumhuset som också är beläget i Nya Hovås finns: blomsteraffär, Restaurang Sorellebistro, Yoko Yap mm.
På torget i Nya Hovås vid Ica Kvantum står fiskbilen där du köper färsk fisk och skaldjur.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum
70 m
Gourmetkött & Delikatesser i Billdal AB
1,5 km
Köpcentrum & Gallerior
HB Sisjö Centrum
4,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Brottkärrsskolans Fritidshem
230 m
Förskola Brännemysten 6
420 m
Kollektivtrafik
Bassås
70 m
Sandås
220 m
Grundskolor
Brottkärrsskolan F-3
230 m
Sandåsskolan
480 m
Universitet & Högskolor
AB Susanne Kullberg Ledarskap och Utveckling
970 m
Hallén Medicinkonsult AB
1,4 km
Banker
Handelsbanken
4,2 km
SEB
4,7 km
Golfbanor & Golfklubbar
Göteborgs Golfklubb
2,1 km
Askims Bangolfklubb
3,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Nygårdsskolans Sporthall Idrottshall
840 m
Nygårdsplan
1 km
Simhallar & Utomhusbad
Billdal
2,2 km
Min Simskola
2,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Izabela Nowak för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte