Transistorgatan 31

Bilder

  • Såld!
  • Matplats i anslutning till kök och vardagsrum med utgång till balkong i västerläge.
  • Inglasad balkong i västerläge. Den ultimata uteplatsen oavsett årstid.
  • Inglasad balkong i västerläge.
  • Smakfull och stilren inredning i köket med flyttbar köksö.
  • Stort kök i anslutning till matsalen  och vardagsrummet.

Transistorgatan 31 , Järnbrottsparken , Göteborg

Högt och fritt västerläge med utsikt mot Järnbrottsparken erbjuder denna 3:a (omgjord 4:a) om ca 87 kvm på Transistorgatan i Järnbrott. Modernt hem med genomtänkta lösningar, bra förvaring och ljusa öppna ytor. Den moderna tekniken som abonnemang för kabel-tv, IP-telefoni och bredband ingår i månadsavgiften enligt föreningens avtal. Stor inglasad balkong i västerläge. Bekvämt boende i ett av västra Göteborgs mest attraktiva områden med närhet till förskola och fina lekplatser, Frölunda Torg och Göteborg. Möjlighet till p-plats.

87 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 474 kr Vatten, avlopp, sophantering, bredband, värme, kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
87 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
2012
Driftskostnad:
748 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

87 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkommen till Transistorgatan 31 och Brf. Järnbrottsparken. Ni möts av två moderna och välskötta sjuplanshus med automatisk dörröppnare, barnvagns-/rullstolsrum och brevlådor i entrén. Förråd på vinden. Lägenheten är belägen på våning 4 med stor inglasad balkong i västerläge utan insyn med utsikt mot parken mittemot fastigheten.

Planlösning:
Öppen och möblerbar entré/hall som är inredd med inbyggd garderob med skjutdörrar. Här finns det gott om plats till förvaring av skor och ytterplagg. På golvet ligger ekparkett 3-stav, klarlackad som är genomgående för hela lägenheten förutom i badrummet där det istället ligger klinker med skön golvvärme. Belysningen i taket är med dimmerfunktion med fjärrkontakt. Ljus färgsättning på väggarna.
I anslutning till entrén finns gäst wc med klinker på golvet och vita väggar. Handfat med stänkskydd ovanför, wc-stol, toalettpappershållare, handdukskrokar, belysning i tak.

Från hallen har man mycket bra överblick över större delen av lägenheten. Här finns badrummet som är smakfullt och stilrent inrett med duschpelare och duschdörrar i glas, nedsänkt tak med infällda spotlights. På golvet i ligger golvsten med golvvärme. Väggen bakom duschpelaren är klädd med mosaik. Snyggt, fräscht och lätt att hålla rent. I badrummet finns även tvättmaskin, torktumlare, städskåp samt bänkskiva på vilken ni kan stryka och vika den nytvättade tvätten.

Vardagsrummet har många funktioner i ett hem. Lägenhetens vardagsrum ger dig och din familj alla möjligheter. Den öppna planlösningen gör att ljuset kommer in i vardagsrummet från flera håll. Ljus färgsättning på väggarna och parkett på golvet. Solskydd (plisségardiner) i fönstren samt fast takskena till gardiner. Fönsterbänkar i natursten som är genomgående för hela lägenheten. Belysning med dimmerfunktion.

I anslutning till vardagsrummet finns matplatsen med plats för stort matsalsbord och många gäster. Härifrån kommer ni ut till den stora inglasade balkongen med trägolv, belysning och eluttag i västerläge, den ultimata uteplatsen med högt och öppet läge. Från balkongen är det fin utsikt mot parken utanför. En perfekt plats för sköna middagar utomhus på sommarhalvåret i solnedgången.
Vardagsrummet kan delas av om man behöver ytterligare ett sovrum, se bifogad planlösning.

Köket är hemmets hjärta. Därför är det viktigt att det är inrett på ett sätt man tycker om och uppskattar. Köket är stort och välplanerat med goda arbetsytor och gott om skåpsutrymmen. Stilren och smakfull inredning med ljusa luckor, köksö, infälld diskbänk med två hoar, draglådor med handtag. Kaklet ovanför arbetsbänken matchar bänkskivan och ger den ljusa köksinredningen liv och skapar en trevlig miljö att vistas i. Spotlights under köksskåpen lyser upp under tiden ni lagar mat. Den maskinella parken är av rostfri kyl/frys, rostfri inbyggnadsugn och micro, helintegrerad diskmaskin, induktionshäll, fläktkåpa. Nedsänkt tak med infällda spotlights med dimmerfunktion. Solskydd (plisségardiner) i fönstren.

Sovrummet är hemmets viktigaste rum. Här vill man kunna sova gott och komma till ro. Båda sovrummen ligger intill varandra med fönster i västerläge mot parken. Det stora sovrummet är inrett med inbyggd garderob med skjutdörrar. Belysning med dimmerfunktion. Det andra sovrummet används idag som arbetsrum. Här finns en fristående garderob. Båda sovrummen har ljus färgsättning på väggarna och parkett på golvet. Persienner i fönstren skyddar mot den starka solen och håller sovrummen svala på sommaren.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 7, hiss finns

Avgift

4 474 kr Vatten, avlopp, sophantering, bredband, värme, kabel-TV

Driftskostnad

8 982 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 398 kr
Försäkring: 4 584 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,022071%

Andel av årsavgiften

2,20709%

Tillträde

2017-11-15

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2012

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX (Mek. till- & frånluft med återvin.)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 maj 2015
Energiklass: C
Energiprestanda: 66 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Gemensamma utrymmen:
Barnvagns-/rullstolsrum, lägenhetsförråd
och teknikrum i huset.

Övriga byggnader

Gemensamma utrymmen:
Soprum och cykelparkering
på gården.42 parkeringsplatser finns att hyra.

Övrigt

Förråd finns på vinden. Här kan du förvara allt det som du inte dagligen behöver ha nära till hands. Hissen tar dig snabbt och enkelt dit när det är dags att plocka fram skidorna eller sommarparasollet. I nära anslutning till husen finns ett parkeringsdäck i två plan med möjlighet att hyra parkeringsplats.

Förening

Namn

Brf Järnbrottsparken

Om föreningen

Precis vid Järnbrottsparkens skogsbryn ligger två nyproducerade hus under 2012/2013 med totalt 52 lägenheter i olika storlekar. Föreningen äger fastigheten "Marken". Båda byggnaderna har genomgått tvåårsbesiktning av båda fastigheterna med bra resultat.

2 st 1 rum och kök, ca 45 kvm.
14 st 2 rum och kök, ca 66 kvm.
22 st 3 rum och kök, ca 76-97 kvm.
14 st 4 rum och kök, ca 86-108 kvm.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Barnvagns-/rullstolsrum, lägenhetsförråd och teknikrum i huset. Soprum och cykelparkering på gården.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

52

TV och Bredband

Fiber: Kabel-Tv och bredband genom Telia

Parkering

42 parkeringsplatser finns att hyra.
P-däck 500:-, garage 700:- Ingen kö till däcket, mindre kö till garaget

Ekonomi

Föreningens ekonomi är stabil och god. 2019-01-01 höjs avgiften med 2% på kapital delen. För lägenheten A1001 innebär detta en höjning med 337kr/mån till 2.284kr/mån.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Föreningen äger marken.

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Järnbrottsparken

Här återfinns tydliga spår av 50-tal i arkitekturen och stadsdelen präglas av välskötta grönområden med vackra buskar och uppväxta träd. Här bor man nära sköna naturområden, men har samtidigt snabba och enkla kommunikationer till Göteborgs centrum.
Att bo i väst betyder att bo nära havet. Askims och Näsets härliga badplatser ligger inte långt borta. Det är även nära till storslagen
natur i Ruddalen och naturreservatet Änggårdsbergen. Här, i det bergiga området, hittar man ett omväxlande landskap med dammar, ljunghedar och skogar som lockar såväl motionärer som söndagsflanörer. Ett nät av stigar gör det enkelt att ta sig fram och att upptäcka sina egna smultronställen.

Kommunikation

Frölunda Torg är västra Göteborgs största knutpunkt. Här ifrån kan man med lätthet tas sig till staden alla hörn!
Spårvagn:
1, 7 och 8.
Buss:
20, 50, 83, 84, 86, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 185, 186, 191, 199, 751, 771, 773 och Orange Express

Närservice

Det nya Frölunda Torg lockar besökare från hela Göteborg. Med över hundra butiker, restauranger och caféer samlade under
samma tak finns det någonting för alla. Här hittar man såväl de stora kedjorna som små exklusiva specialbutiker. Den som tycker
om att laga och äta god mat hittar både delikatesser och vardagsmat på det stora salutorget med butiker och serveringar.
Området omkring Frölunda Torg erbjuder mycket mer än shopping. Här finns såväl service som kultur. I Frölunda Kulturhushittar
man såväl bibliotek, scener och utställningslokaler som simhall och gym.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Bryan Livs
390 m
LiDL
550 m
Köpcentrum & Gallerior
Mürbecks Cykel och Hockey AB
720 m
421 Köpcenter
1,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Transistorgatan 2
220 m
Bildradiogatan 38 Förskola
290 m
Kollektivtrafik
Göteborgs Spårvägar AB
4,3 km
Grundskolor
Marconiplan 1-2
180 m
Frölundaskolans fritidshem
360 m
Gymnasium
Frölundaskolans fritidshem
360 m
Yrkesförberedande centrum YFC
800 m
Universitet & Högskolor
Pro:s Folkhögskola
1,4 km
Nordiska högskolan för folkhälsovetenskap
3,5 km
Banker
SEB
720 m
FOREX Bank
720 m
Golfbanor & Golfklubbar
World Of Golf Scandinavia AB
1,7 km
Sisjö Golf
2,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Marconiplan 1-2
180 m
Frölundabadet Frölunda Kulturhus
730 m
Simhallar & Utomhusbad
Frölundabadet Frölunda Kulturhus
730 m
Frölundaborgs Ishall
2,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Izabela Nowak för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte