Kungagårdsängen 27

Bilder

  • Såld!
  • Stor balkong i sydvästläge.
  • Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum med plats för både soffa och matsalsbord.
  • Vardagsrum

Kungagårdsängen 27 , Hovås , Göteborg

Mycket trevlig genomgångslägenhet i Nya Hovås med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en insynsskyddad balkong med markis i syd-västläge. Den ultimata uteplatsen med högt och öppet läge. Från balkongen är det fin utsikt över naturomgivningar. Här är det sol från lunchtid till dess att solen går ner. 1 garageplats följer med lägenheten och ingår i månadsavgiften.

80,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 986 kr Inkl. vatten & avlopp, sophämtning, bredband, kabel-tv (Telia basut),Ip-telefon
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80,5 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
27
Driftskostnad:
1 041 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80,5 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till Kungagårdsängen 27 i Nya Hovås!

Hallen är det första man ser när man kommer in i ett hem. Lägenhetens hall är öppen med bra avhängningsmöjlighet samt plats för mer ytterplagg i den fristående garderoben. Ljus färgsättning på väggarna och klinker i entrén, både snyggt och praktiskt regniga dagar.

Lägenheten har genomgående björkparkett på golvet och är ljus med stora fönsterpartier och en väl genomtänkt planlösning.

Sällskapsdel:
Vardagsrummet har många funktioner i ett hem. Lägenhetens vardagsrum ger dig och din familj alla möjligheter. Den öppna planlösningen mot köket gör att ljuset kommer in i vardagsrummet från syd, väst och norr. Det ger rummet extra ljus och luftighet. Ljus färgsättning på väggarna och parkett på golvet. Härifrån kommer ni ut till den stora insynsskyddade balkongen med markis i syd-västläge, som är den ultimata uteplatsen med högt och öppet läge. Från balkongen är det fin utsikt över naturomgivningar. Här är det sol från lunchtid till dess att solen går ner. En perfekt plats för sköna middagar utomhus på sommarhalvåret i solnedgången. Altanen är stor nog att rymma både matbord och loungedel.

Kök:
Köket är hemmets hjärta. Därför är det viktigt att det är inrett på ett sätt man tycker om och uppskattar. Köket är stort och välplanerat med goda arbetsytor och gott om skåpsutrymmen. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet gör det möjligt för er att umgås med familj och gäster under tiden ni lagar mat. Köket har smakfull och stilren inredning med ljusa luckor och silverknoppar, infälld diskbänk med två hoar. Parkett på golvet och ljus färgsättning. Kaklet ovanför arbetsbänken matchar bänkskivan och ger den ljusa köksinredningen liv och skapar en trevlig miljö att vistas i. Den maskinella parken består av kyl och frys i fullhöjd från 2016, diskmaskin från 2016, inbyggd micro från 2016, spishäll.

Sovrumsdel:
Sovrummet är hemmets viktigaste rum. Här vill man kunna sova gott och komma till ro. Sovrum 1 med ingång från hallen, här finns det gott om plats för garderober och byrå utöver dubbelsäng med sängbord. I anslutning till sovrum 1 finns en klädkammare. Sovrum 2 med fönster mot balkongen och i norrläge, även detta rummet är väl tilltaget. Här finns 5 fristående garderober. Ljus färgsättning på väggarna och björkparkett på golvet i båda rummen.

Badrum med delvis kaklade väggar, dusch och vädringsfönster. Stilren inredning i vitt med spegelskåp över tvättställ. Möjlighet finns att sätta in ett badkar om ni inte vill ha dusch. Stilrent, fräscht och lätt att hålla rent.

Tvättstuga i anslutning till badrum, tvättmaskin och torktumlare. Här finns även värmeanläggningen av märket Nibe från dec 2016.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

4 986 kr Inkl. vatten & avlopp, sophämtning, bredband, kabel-tv (Telia basut),Ip-telefon

Andel i föreningen

1,92122%

Andel av årsavgiften

1,92122%

Byggnad

Energideklaration

Utförd.
Energiprestanda: 70 kWh/m² (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

12 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 10 000 kr
Försäkring: 2 500 kr

Kommentar

Nätavgift ca 4000kr/år Elkostnad ca 6000kr/år

Övrigt

Stor insynsskyddad balkong/uteplats med markis i sydvästläge. Förråd.

Förening

Namn

Brf Båtsmansängen

Om föreningen

Varmt välkomna till Brf. Båtsmansängen, ett modernt och bekvämt boende med närhet till hav och natur!
Föreningen består av 50 bostäder byggda år 1998 fördelade på 1-planshus och 2-planshus med putsad fasad, 1 kvarterslokal, garagelängor samt flera p-platser för besökare. Nyanlagd Boulebana. Lekplats och spolad isbana vintertid. Övernattningslägenhet att hyra för föreningens medlemmar.

Brf. Båtsmansängen är fint belägen inte långt från Säröledens avfart mot Amundön. Närmsta grannar är ett villaområde. Fin natur finns att avnjuta på bekvämt promenadavstånd. Österut ligger Sandsjöbackas strövområde med skogar och sjöar. För mer information gå in på föreningens hemsida www.batsmansangen.se

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

50

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Bredband och Tv ( ansluten till kabelnät) ingår i avgiften.

Parkering

1 garageplats med innerväggar och eluttag, ingår i månadsavgiften. Gästparkering finns i anslutning till garagen.

Renoveringar

Inga större renoveringar är planerade. Varje lägenhet är utrustad med en elpanna och dessa är det dags att byta mot nya. Under år 2016 har 11 st lägenheter fått nya pannor. Under 2017 kommer ca 17 lägenheter få sina pannor utbytta. För mer information om föreningens underhåll gå in på www.batsmansangen.se.

Ekonomi

Föreningen ekonomi är mycket god. Avgiften sänktes med 5 % 2016-01-01, 1,5% 2015-01-01. 2017-01-01 sänktes avgiften med ytterligare 1,5%. I avgiften ingår: Inkl. vatten & avlopp, sophämtning, bredband, kabel-tv (Telia basut), Ip-telefon, 1 st garage, förråd.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Hovås

Välkommen till Nya Hovås!
Hovås ligger mitt emellan hav och natur. Här finns alla möjligheter till ett aktivt liv med promenadstråk och bad på Amundön, Hovåsbadet och Hovås Kallbadhus med sandstrand eller vintertid i Askims Sim- och Sporthall. Området Nya Hovås ligger i Södra Askim vid Brottkärrsmotet, ca 12 kilometer söder om Göteborg. Hovås har inte bara havet, seglingen och Sveriges äldsta golfklubb, här finns också GTK (Göteborgs Team och Konståkningsklubb) samt Hovås Hockey Club i Askims Ishall.
Området Nya Hovås har allt den moderna människan kan önska sig i form av livskvalitet med havet, vildmarken och stadens puls, allt på ett stenkasts avstånd. I väster ligger den gamla badorten Hovås med sina sekelskiftesvillor, hamnar och fina bad och direkt i öster, Sandsjöbacka naturreservat med fina vandringsleder, fiskevatten och bärmarker.
I området ligger Origo Huset där du hittar: ICA Kvantum Hovås, frisör, apotek, kemtvätt, din lokala fastighetsmäklare HusmanHagberg, Noble House Sushibar, Lasse-Maja Bageri & Café, Balans Yoga, Capio Vårdscentral, Friskis och Svettis, Peoplestraining.
I Spektrumhuset som också är beläget i Nya Hovås finns: blomsteraffär, Restaurang Sorellebistro, Yoko Yap mm.
På torget i Nya Hovås vid Ica Kvantum står fiskbilen där du köper färsk fisk och skaldjur.
Lunch, fin middag eller fest arrangeras på Golfkrogen och Hovås Kallbadhus. Hovås Pizzeria finns på Klåvavägen.
Kommunikation
Busslinje 82, 84, 88, Rosa och Lila Express från Frölunda Torg
Busslinje 180 och Rosa Express från Linnéplatsen .
Väg 158 tar dig in till Linnéplatsen på 7 minuter under normala förhållanden.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum
380 m
Gourmetkött & Delikatesser i Billdal AB
1,5 km
Köpcentrum & Gallerior
HB Sisjö Centrum
4,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Brottkärrsskolans Fritidshem
150 m
Förskola Brännemysten 6
160 m
Kollektivtrafik
Sandås
160 m
Högen
190 m
Grundskolor
Brottkärrsskolan F-3
150 m
Sandåsskolan
200 m
Universitet & Högskolor
AB Susanne Kullberg Ledarskap och Utveckling
870 m
Hallén Medicinkonsult AB
1,4 km
Banker
SEB
4,5 km
Nordea Bank AB
4,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Göteborgs Golfklubb
1,7 km
Askims Bangolfklubb
3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Nygårdsskolans Sporthall Idrottshall
980 m
Askims Ishall
1,2 km
Simhallar & Utomhusbad
Min Simskola
2 km
Askims Simhall
2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Izabela Nowak för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte