Klarinettgatan 18

Bilder

  • Såld!

Klarinettgatan 18 , Ruddalen , Göteborg

Nu finns möjlighet att förvärva en av de populära treorna på Klarinettgatan i Ruddalen. Uppskattad planlösning med två rymliga sovrum och en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Balkong med högt och fritt läge med eftermiddagssol. Helkaklat och toppfräscht badrum! Välkommen att kontakta mäklaren för mer information eller för att boka dig på visning!

66 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 800 kr inkl värme, VA och kabel-tv (grundutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
66 kvm
Våning:
3
Byggår:
1951
Driftskostnad:
350 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

66 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉ/HALL
Gott om plats för avhängning av ytterkläder samt flera stora garderober med överskåp. På golvet finner du ett ljust laminatgolv och väggarna är tapetserade. Snygg fondtapet skapar liv i hallen.

SOVRUM
Här finner du flertalet garderober som erbjuder gott om plats till förvaring. Ett stort luftigt fönster som vetter mot nordost. På golvet ligger ett snyggt laminatgolv i ek och väggarna är tapetserade i ljusblått.

KÖK
Härligt ekkök med en bänkskiva i svart laminat. Över bänkskivan sitter en snygg mosaik i natursten. Gott om förvaring i flertalet över och underskåp. Fönstret vetter mot sydväst med utsikt över omgivningen. Ljust laminatgolv och ljusa väggar.
I köket finner du en spishäll, fläkt, diskmaskin, inbyggd varmluftsugn och mikro samt en kombinerad kyl & frys. Öppen planlösning in till vardagsrummet.

BADRUM
Snyggt helkaklat badrum som renoverades 06/07 samtidigt som föreningen utförde stambyte i fastigheten. Kakel och klinkers i vitt/grått. Här finner du WC, tvättställ, spegelskåp, handdukstork, dusch med glasvägg. Här finns också plats för en tvättmaskin om så önskas.

VARDAGSRUM
Ett väldigt ljust och luftigt rum med fönster som vetter mot sydväst. Fin fiskbensparkett sträcker sig över golvet och väggarna går i vitt. Här finns även en snygg fondvägg som piggar upp.
Från vardagsrummet når du lägenhetens balkong samt gästrum.

BALKONG
Med ett ultimat sydvästläge så är det väldigt svårt att hitta en mer perfekt balkong för dig som gillar mycket sol på din balkong. Under semestern kan du sitta här från förmiddag till sen kväll och njuta av solen. Härlig utsikt över omgivningen. En balkong som också ger möjlighet att njuta lite extra av vackra planteringar och blommor.

GÄSTRUM/SOVRUM
Från vardagsrummet når du ytterligare ett sovrum. Laminatgolv samt väggarna målade och tapetserade i glada färger. Stort fönster mot nordost.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 800 kr inkl värme, VA och kabel-tv (grundutbud)

Andel i föreningen

0,3057%

Andel av årsavgiften

0,30561%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadsår

1951

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 27 oktober 2008
Energiprestanda: 144 kWh/m² (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 3

Övrigt

Till lägenheten följer ett vindsförråd.
Närmaste gemensamma tvättstuga finns på Klarinettgatan 19.

Förening

Namn

Riksbyggens Brf Göteborgshus Nr 17

Om föreningen

Bostadsrättsförening Riksbyggen Gbghus Nr 17 är en stor förening med sammanlagt 373 st lägenheter som fördelas på adresserna Saxofongatan 1-3 och 2-18, Klarinettgatan 3-19 och 4-28 samt Basungatan 1-15 och 2-16. Husen är byggda 1954 på tomträtt och har förutom bostäderna även lokaler. Lägenheterna är fördelade enligt följande: 1 rokv-36 st, 1 rok-8 st, 2 rok-204 st, 3 rok-107 st samt 4 rok-18 st. Dessutom finns det 15 st lokaler.

Fastighetsexpedition
Saxofongatan 18
421 39 Västra Frölunda

Gå gärna in på föreningens hemsida om du vill veta mer: www.gbghus17.se

Antal lägenheter

373

Antal lokaler i föreningen

15

TV och Bredband

Föreningen är anslutna till både ComHem http://www.comhem.se/
och till Telias FiberLAN http://www.telia.se
För abonnemang kontakta respektive företag.

Båda Comhem och Telia erbjuder IP Telefoni men det fungera även med andra leverantörer.
OBS! vid innehav av Trygghetstelefon är IP-telefoni inte tillförlitligt då Trygghetsjour inte kan garantera att det fungerar.

Parkering

Det finns 238 p-platser, hyra 170 kr/mån. Besöksparkeringar 19 st. Separat kö till vanliga p-platser samt garage. Det finns 34 garage. Kostnad för garage ligger mellan 377-430 kr/mån. P-platser för MC finns på Klarinettgatan och Basungatan. Riksbyggens Ekonomicenter i Västerås sköter frågor kring parkeringar och garage: tfn: 0771860860.

P-platser för uthyrning
80 st "Musikvägen" (e.g.Flöjtgatan)
10 st Saxofongatan
38 st Basungatan
110 st Klarinettgatan (Större delen ligger på södra sidan av Hus A)

Besöksparkering
4 st platser på "Musikvägen", bredvid Clean Park (biltvätt)
7 st platser på Basungatan 12-14

Garage för uthyrning
17 st Klarinettgatan
5 st Saxofongatan
12 st Basungatan

MC-Garage för uthyrning
1 st Klarinettgatan med 3 platser
1 st Basungatan med 3 platser

Renoveringar

Gjorda renoveringar: År 2003 installerades säkerhetsdörrar i föreningen och under 2005 utfördes tak- och fasadunderhåll. Föreningen genomgick stambyte och elrenovering under 2007-2008. I och med det byttes VA-ledningar och elinstallationer samt en total renovering av badrummen utfördes. I samband med stamrenoveringen gjordes även tvättstugorna iordning i föreningen. För övrigt planerat underhåll avsattes medel löpande. År 2008-2009 installerades portlås i entrédörrarna i bottenplan, med tillgång till portkod samt porttelefon. Under 2011-2012 totalrenoverades hissarna i höghuset. Under 2014 genomgick föreningen trapphusrenoveringar samt fönsterbyte samt nytt plåttak på Saxofongatan 1 och 3. 2014 renoverades trappuppgångarna och man satte in nya ytterdörrar till trappuppgångarna.

Under 2015-2016 renoveras stödmuren på baksidan Klarinettgatan genom en förstärkas, yttre entréer etapp 2 startas på Saxofon 1-18, Basun 3-15 och Klarionett 3-17, trädgård/lekplats ses över vid klarinett, upprustning gällande parkering vid musikgatan/flöjtgatan ligger i plan samt källarinventering vad gäller cyklar/mopeder osv pågår.

Ekonomi

Föreningen ändrade årsavgiften senast 2010-07-01 då den höjdes med 1,2%. Efter att ha antagit budgeten för det kommande verksamhetsåret har styrelsen beslutat om oförändrad årsavgift (2016).

Överlåtelseavgift

1113 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Telefon

0708 65 33 57

E-post

info@gbghus17.se

Övrigt

Gemensamma utrymmen
Bastu på Basungatan 6
Slöjdlokaler på Klarinettgatan 17 - 19, Basungatan 5-7, Basungatan 10 (särskild nyckel, kontakta fastighetsskötaren), Saxofongatan 2 (särskild nyckel, kontakta fastighetsskötaren)
Bordtennisrum och Hobbylokal på Klarinettgatan 9, källaringången

Om området

Ruddalen

Bor ni i omtyckta Ruddalen har ni närhet till dagis, skola, den härliga naturen, strövstigar samt skridsko- och tennisbana. Bra kommunikationer till centrum finns inom gångavstånd. Frölunda Torg ligger i närheten och där finner ni mer än 200 butiker, kulturhuset med bio, simhall och träningsanläggning. Från Frölunda Torg går även ett nätverk av busslinjer till de olika delarna av staden. Härifrån tar ni er också snabbt till badplatser vid Näset eller Askim. Det är cykelavstånd till såväl centrum som till salta bad.

Kommunikation

Kommunikationer: Spårvagn 1, 7 och 8 går förbi hållplatserna Musikvägen och Positivgatan. Flexlinje i området. Från området finns också fina cykelvägar till några av Göteborgs vackraste badplatser vid havet. Både Näsetbadet och Askimsbadet ligger nära.

Närservice

Mataffären Lidl finns i närområdet, precis som bageri, pizzarestauranger och småbutiker. Hemköp finns på Frölunda Torg och Willys hemma vid Kaverös centrum.

I närheten

Livsmedelsbutiker
LiDL
160 m
Willy:s Hemma
490 m
Köpcentrum & Gallerior
Frölunda Torg
1,1 km
Radiotorget
1,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Gitarrgatan 5
150 m
Förskola Gnistgatan 3
350 m
Kollektivtrafik
Frölunda Musikvägen
470 m
Göteborg Nymilsgatan
570 m
Grundskolor
Frölundaskolan Bräcke
540 m
Frölundaskolan F-9
540 m
Gymnasium
Frölunda Gymnasiet
540 m
MTG Motorbranschens Tekniska Gymnasium
690 m
Universitet & Högskolor
Pilback Psykiatrikonsult AB
2,3 km
Hur Konsult AB
2,7 km
Banker
SEB
1,1 km
Handelsbanken
1,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Backa Säteri Fastighets AB
2,2 km
Backa Säteri Golf AB
2,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Rudalens Idrottscentrum
170 m
Ekebäcksplan
170 m
Simhallar & Utomhusbad
Frölundabadet Frölunda Kulturhus
950 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Robin Sjöström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte