Bredängen 41

Bilder

  • Såld!
  • Underbar altan i söderläge
  • Välkommen in
  • Välkommen in i hallen
  • Hallen
  • Gästtoalett BV

Bredängen 41 , Billdal , Göteborg

Nu är en av totalt 28 st lägenheter i etage till salu. Fritt och luftigt läge med altan och balkong i söder. De 83 kvm fördelas på två plan. Kök, matplats, vardagsrum, gästtoalett och hall i entréplan. På övre plan finns två sovrum, badrum med badkar, dusch och tvättmaskin samt klädkammare.

83 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 326 kr inkl VA , två st förråd och p-plats
Typ:
Lägenhet
Boarea:
83 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
575
Byggår:
1976
Driftskostnad:
1 296 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

83 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till Bredängen 41, en elegant och fräsch lägenhet i etage.

Ljus och välkomnande hall med grå klinkergolv som överstiger i stilren ekparkett. Det finns avhängningsmöjligheter samt plats för minder möblemang.

Direkt till höger om hallen finns en nyrenoverad gästtoalett med ett fönster för bästa comfort.

Hallen mynnar ut i vardagsrummet. Vardagsrummet och matplatsen ligger i öppen och luftig planlösning och i anslutning till köket.

Ett fräscht kök från 2008/2009 med köksluckor i björk, ljusa väggar, vitt kakel samt terrakottafärgat klinkergolv. Maskinellutrustning i rostfritt. integrerad ugn, micro, spishäll och diskmaskin samt ny kyl/frys (2014).

Vardagsrum och matsal har ny ekparkett och ljusa väggar. Från vardagsrummet nås altanen med soligt söderläge. Altanen har blomstrande rabatt samt markis som skyddar både mot sol och regn.

En trappa upp ligger två sovrum, badrum och klädkammare.

Det första sovrummet med utgång till balkongen har ljusa väggar och vacker fondtapet samt eklaminatgolv.
Det finns gott om plats i nya garderober.

Till höger om sovrummet finns praktiskt klädkammare.
Därefter finns lägenhetens badrum, kaklat i stilltrena färger. Här finns handfat med underskåp och spegel, wc, badkar och tvättmaskin från 2013.

Längst bort i den övre hallen ligger master bedroom med ljusa väggar, fondtapet och eklaminatgolv. Även här finns gott om plats i nya garderober.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Avgift

5 326 kr inkl VA , två st förråd och p-plats

Andel i föreningen

0,34823%

Andel av årsavgiften

0,34823%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

enl. överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1976

Uppvärmning

Direkt El och golvvärme

Energideklaration

Utförd.
Energiprestanda: 126 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Till lägenheten tillhör en fantastiskt uteplats i söderläge med sol hela dagen. Lägenheten har även en underbar solg balkong.
Till lägenheten tillhör vindsförråd samt ett kallförråd i anslutning till garaget.
Det finns även en gemensam tvättsuga.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

15 559 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 10 889 kr
Försäkring: 2 150 kr
Övrigt: 2 520 kr

Förening

Namn

Brf Skintebodalen

Om föreningen

Vår bostadsrättsförening är en av de största i Sverige och ligger i Skintebo, Billdal söder om Göteborg på gränsen till Hallands län. Här bor man nära både Göteborg, Frölunda Torg, Sisjöns shoppingområde och Kungsbacka, i natursköna omgivningar med både skog och hav inpå knuten. I området finns förskolor, skolor, tandläkare, ishall och ridhus. I nya Hovås finns ett växande serviceutbud med affärer och restauranger, vårdcentral samt flera gym och hälsovårdsföretag t ex Friskis & Svettis och Balansyoga. Vi har en välordnad förvaltning med en Fastighetsexpedition där vår kunniga personal arbetar med skötsel och underhåll av våra fastigheter samt service till våra medlemmar. För vår ekonomiska förvaltning har vi valt att samarbeta med SBC Sveriges Bostadsrättscentrum AB. Detta ger oss en god ekonomi, hög boendestandard och medlemmar som trivs.

Skintebodalens Brf är en av de största i Sverige och består av 320 lägenheter fr. 39-112 kvm med en total boendeyta på 23 384 kvadratmeter.

Föreningens fastighetsbestånd består av 47 byggnader med byggår 1974-1976, de har ett taxeringsvärde på ca 240 miljoner kronor, marknadsvärde ca 400 milj. Fastigheterna är försäkrade hos Länsförsäkringar.

Föreningen har ca 140 miljoner kronor i lån och fonderat finns ca 4 miljoner. Underhållsplan finns upprättad för de närmsta 10 åren, med 30 års översikt.

Ekonomisk förvaltare är sedan 2014 Sveriges Bostadsrättscentrum, SBC

Föreningen har en Fastighetsexpedition med anställd personal som sköter underhåll, förvaltning och medlemsservice. Vi har en förvaltare och två fastighetsskötare

Skintebo som helhet består av 320 lägenheter (Brf) och 479 radhus (fastigheter) som delas in i 8 st samfälligheter som i sin tur utgör Skintebo Samfällighetsförening (SSF). Föreningen är en av Sveriges största samfällighetsföreningar och har totalt 481 medlemmar. Ca 2500 boende är anslutna till SSF.

(Från föreningens informativa hemsida, se länk i webbannons)

Organisationsform

Bostadsförening

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Delat ägande

Ja

Överlåtelseavgift

1112 kr

Pantsättningsavgift

445 kr

Om området

Billdal

Välkommen till Billdal som är ett charmigt och hemtrevligt område, som attraherar ung som gammal med sin närhet till skog, natur, hav och stad. Området ligger i södra delen av Göteborgs kommun. Det gränsar i norr till Brottkärr och i väster till havet. Här bor ni i ett populärt område med barnvänliga miljöer, mycket gång och cykelbanor samt gröna ytor. Här har du på bekvämt avstånd, dagis, skolor, låg- till högstadium, mataffär och kommunikationer in till Göteborg. Här finns också möjlighet till många aktiviteter för den som vill, ridhus, tennisbana, seglarklubb, ishall och trevliga restauranger. I Billdals park finns vackra strövområden, för lek och motion. Närhet till Askims sim- och sporthall. Här når du Säröbanan, som i norrgående riktning tar dig till Linnéstaden och söderut når man Särö, med naturreservatet Särö Västerskog och Restaurang Blomstermåla. Säröbanan var förr ett smalspår för tåg och är ett fint sätt att uppleva kusen via cykel eller inlines. Längs kusten ligger flera friluftsbad och där finns också flera hamnar för fritidsbåtar. På cykelavstånd når du även Sandsjöbackareservatet med olika långa vandringsleder för den som vill vistas i vackert skogslandskap.

Kommunikation

Från Skintebo tar er Råsa express till centrala Göteborg på en knapp timme.

För mer information om hur och när bussen går se http://www.vasttrafik.se/

Närservice

Ett fantastiskt bra utbud på mataffärer, stora och små butiker och matställen finner man både på Kungsporten och i Nya Hovås som växer under kommande år. Vid Origohuset i Billdal finns ICA-kvantum, blomsterhandel, apotek och flera andra butiker.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Gourmetkött & Delikatesser i Billdal AB
180 m
ICA Kvantum
1,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Lilla Skintebovägen 8
210 m
Cassiopeja Förskola Personalkooperativ
360 m
Kollektivtrafik
Skintebo
160 m
Johannesberg
320 m
Grundskolor
Nygårdsskolan skola
560 m
Sandåsskolan
1,2 km
Universitet & Högskolor
Hallén Medicinkonsult AB
90 m
AB Susanne Kullberg Ledarskap och Utveckling
550 m
Banker
Handelsbanken
3,4 km
Swedbank
4,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Göteborgs Golfklubb
2,8 km
Askims Bangolfklubb
4,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Nygårdsplan
450 m
Askims Ishall
450 m
Simhallar & Utomhusbad
Billdal
910 m
Killingholmen
1,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte