Helsingörsgatan 10

Bilder

  • Kök
  • Kök
  • Vardagsrum
  • Badrum
  • Uteplats

Accepterat Pris

1 895 000 kr

Bevaka slutpriset

Helsingörsgatan 10 , Kista , Stockholm

Här kommer en fantastisk och unik 1,5:a med absolut närhet till Kista Galleria med sin breda service, t-bana samt bussar. Genomgående fräscha ytskikt. Här har ni en underbar uteplats i sydvästläge med gott om plats för utemöbler. Stort vardagsrum, helkaklat badrum och gott om utrymme för att laga goda middagar i köket.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visningstid:
Aria Karadaghi 070-750 31 78.
Aria Karadaghi 070-750 31 78.

53,5 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 981 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
53,5 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
66
Byggår:
1978
Accepterat Pris:
1 895 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

53,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Här finns garderober. Laminatgolv, tapetserade samt säkerhetsdörr.

Badrum: Stort helkaklat badrum utrustat med WC, handfat med kommod, spegel samt vädringsfönster. Här finns plats för tvättmaskin samt badkar.

Kök: Trevligt kök med goda förvaringsutrymmen bakom vita skåpsluckor samt kakel ovan arbetsbänk. Köket är utrustat med spis/ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Invid stort fönster finns det plats för matbord för 8-10 personer.

klädkammare/förråd: Perfekt utrymme att nyttja för förvaring. Använd som förråd, kontor eller gör om till en fantastisk walk-in-closet.

Vardagsrum: Stort vardagsrum med generöst ljusinsläpp från fönsterpartier. Stora sällskapsytor när familj och vänner är på besök. Rummet går att dela upp i en sovdel och ett vardagsrum. Här finns plats för större soffgrupp, TV-bänk, arbetsbänk samt dubbelsäng. Parkettgolv samt tapetserade väggar. Här finner ni utgången till uteplatsen.

Uteplats: Fantastisk uteplats i sydvästläge med gott om plats för utemöbler. Här finns även ett förråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns

Pris

1 895 000 kr Accepterat Pris

Avgift

2 981 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV

Andel i föreningen

0,29402%

Andel av årsavgiften

0,29402%

Reparationsfond

3465 kr

Tillträde

Flexibelt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 juli 2010
Energiprestanda: 184 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas

Fastighetsbeteckning

Helsingör Nr 1

Allmänt om fastigheten

Övrigt

Tvättstuga finns på Helsingörsgatan 16.

Förening

Namn

Brf Drejö

Om föreningen

Föreningen har ca 250 lägenheter samt lokaler som uthyrs. Bostadsrättsföreningen består av de hus som har adress; Helsingörsgatan 2-32 (jämna nummer) samt Vejlegatan 9, vilka alla är byggda 1977-1978.

Föreningslokal finns att hyra för medlemmarna genom föreningen. Bastu finns även för disponering vid intresse. Två stycken boulebanor finns på föreningens område - på Helsingörsgatan 16 & 32.

Föreningen har en bra och informativ hemsida: http://www.brfdrejo.se/

TV och Bredband

Föreningen har indraget bredband via Bredbandsbolaget och ComHem, det står medlemmarna fritt att välja. Kabel-TV levereras av ComHem där basutbudet ingår i månadsavgiften.

Parkering

Varmgarage finns att tillgå för medlemmarna genom separata avtal med HSB. Dock längre kötid. Även kallgarage för bil finns att tillgå. Kortare kötid.

Garage cirkapriser, 425/550 kr/mån

Övrigt

Tvättstuga finns på Helsingörsgatan 16 som skall användas av boende på Vejlegatan 9 och Helsingörsgatan 6-18. Tvättstuga finns på Helsingörsgatan 32, som skall användas av boende på Helsingörsgatan 22-32.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Matkanonen
60 m
Coop Konsum
250 m
Köpcentrum & Gallerior
Kista Galleria
360 m
Kista Galleria - Citycon
360 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Igelbäcksskolan Förskola Fröhuset
200 m
Fröhuset Förskola
200 m
Kollektivtrafik
Kista
130 m
Kista
180 m
Grundskolor
Kista Grundskola F-9
120 m
SverigeFinska Skolan
210 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Kista
510 m
Fryshuset Grundskola Västra
630 m
Universitet & Högskolor
Institutet för Internationell Ekonomi
660 m
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
660 m
Banker
Handelsbanken Kista
260 m
Danske Bank
260 m
Golfbanor & Golfklubbar
Akalla-Kanaan 98 Bgk
2,6 km
Hio HB
2,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ärvinge Bollplan
460 m
Kvarnbacka Bollplan
470 m
Simhallar & Utomhusbad
Badplats
3,1 km
Strandvägen Edsviken
3,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Aria Karadaghi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,74 %
Ansök om lånelöfte