Ringstedsgatan 54, 1 tr

Bilder

Utgångspris

1 995 000 kr

Bevaka slutpriset

Ringstedsgatan 54, 1 tr , Kista , Stockholm

Modernt renoverad bostad med nytt badrum och kök från 09/10! Genomgående vitmålade väggar och moderna golv. Badrum med golvvärme samt tvättmaskin. Kök i vitt samt rostfria vitvaror och svart mosaik samt bänkskiva. Belägen i ett av Kistas lugnaste kvarter med promenadavstånd till tunnelbana och naturreservat! Solid HSB-förening som äger sin fastighet och där allt ingår i avgiften.

76,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 546 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband & Ip-Telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
76,5 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
20
Utgångspris:
1 995 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Budgivning pågår

Bud Budgivare Tidpunkt
2 090 000:- 1 2018-01-15 16:18
2 030 000:- 3 2018-01-15 16:17
2 020 000:- 1 2018-01-15 14:10
2 010 000:- 2 2018-01-15 14:07
2 000 000:- 1 2018-01-15 12:48

* = Annullerat bud

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

76,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Rymlig och luftig hall med ljusinsläpp från kök och vardagsrum. Här ligger ett exklusivt grått stengolv i blankt utförande samt vitmålade väggar och säkerhetsdörr.

Badrum: Modernt badrum med exklusiva materialval som inger en hemtrevlig spakänsla. Brunt klinkergolv med golvvärme samt brun fondvägg. I övrigt vita helkaklade väggar samt matchande badrumsmöbler i brunt/vitt samt wc och toppmatad tvättmaskin. Praktiskt vädringsfönster samt möjlighet att installera badkar i duschplatsen som är utrustad med glasvägg.

Förråd/Klädkammare: Från hallen nås lägenhetens förråd som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Ekparkett och vita väggar.

Kök: Modernt kök renoverat i ett klassiskt utförande med vita skåpsluckor, svart bänkskiva, svart mosaik samt rejäla skåpshandtag i rostfritt stål som matchar vitvarorna i rostfritt utförande. Kökets maskinella utrustning består av rostfri köksfläkt, diskmaskin, inbyggd ugn, spishäll, kyl/frys med ismaskin. Skafferi i separat del mittemot den större delen av köket där du även finner inbyggd ugn och micro i ergonomisk höjd. Matplats för 4-10 personer invid fönsterparti med vädringsfönster. I köket ligger ett snyggt valnötsgolv och väggarna är klädda i vit tapet med diskret mönster.

Sovrum 1: Master bedroom med plats för kingsize säng och sängbord på vardera sida. Här ryms även hemmakontor. 4 fönster samt garderobsvägg med skjutdörrar. Ekgolv och vitmålade väggar. Detta rum går att dela upp till 2 mindre sovrum för den som önskar.

Sovrum 2: Lämplig barnkammare med rymmer även en dubbelsäng eller 2 enkelsängar för den som önskar. Ekgolv och vitmålade väggar.

Vardagsrum: Ett klassiskt Kista-vardagsrum om ca 20 kvm som rymmer både tv-hörna med soffor och matplats. Stort fönsterpari samt balkongdörr i sydväst-läge.

Balkong: Mycket trevligt balkongläge i sydväst som betyder bra ljusexponering och många soltimmar. Balkongen är utrustad med trägolv, eluttag samt ett mindre förråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns

Pris

1 995 000 kr Utgångspris

Avgift

4 546 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband & Ip-Telefoni

Allmänt om fastigheten

Övrigt

Lägenhetens förråd finns i bostaden.

Förening

Namn

HSB:s Brf Agersö i Stockholm

Om föreningen

Föreningen har bredband indraget från både Bredbandsbolaget och Com Hem. Com Hem levererar även kabel-TV där basutbudet ingår i månadsavgiften.

48 stycken garageplatser finns att hyra genom separat avtal, dock kötid. 146 stycken uppställningsplatser utomhus finns att hyra genom separat avtal, kortare kötid.

Fullutrustad tvättstuga finns att tillgå medlemmarna på Ringstedsgatan 14, 17 och 32.
Föreningslokal med bastu finns även detta att tillgå medlemmarna, liksom barnvagnsrum och cykelbodar.
I fastigheterna finns sopnedkast och medlemmarna har tillgång till miljöstation.

Föreningen har tecknat gemensamt bostadsrättstillägg till försäkringen, medlemmarna behöver såleds inte teckna något sådant själv. Detta ingår i månadsavgiften.

Agersö införde i juni 2006 "Enhetsmätning av elförbrukningen". Det innebär att föreningen har ett gemensamt elabonnemang för samtliga 257 lägenheter.Föreningen betalar först samtliga elfakturor. Varje lägenhets faktiska förbrukningskostnader debiteras sedan respektive lägenhet.

Området: Mycket trevligt bostadsområde med lekparker, daghem, skolor mm. runt knuten.
Promenadavstånd till Kista Galleria med öppettiderna 10-21 nästan året om med stort utbud. På promenadavstånd finns även Järva naturreservat med milslånga gång- och cykelvägar samt ett oexploaterat naturliv.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Mathålet AB
230 m
Hodells Livsmedel AB
240 m
Köpcentrum & Gallerior
Kista Galleria - Citycon
730 m
Kista Galleria
730 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Pysslingen Förskolor och Skolor AB Förskolan Fenix
140 m
Lyckostugan Förskola
150 m
Kollektivtrafik
Ärvingevägen
300 m
Kista
480 m
Grundskolor
SverigeFinska Skolan
180 m
Kista Playschool AB
310 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Kista
860 m
Fryshuset Grundskola Västra
910 m
Universitet & Högskolor
Institutet för Internationell Ekonomi
990 m
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
990 m
Banker
Handelsbanken Kista
460 m
Danske Bank
460 m
Golfbanor & Golfklubbar
Hio HB
2,8 km
Akalla-Kanaan 98 Bgk
2,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ärvinge Bollplan
270 m
Kvarnbacka Bollplan
760 m
Simhallar & Utomhusbad
Badplats
3,2 km
Strandvägen Edsviken
3,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Ramzi Hamam eller Heidar Sawaza för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,74 %
Ansök om lånelöfte