Borgarfjordsgatan 21 A, våning 8

Bilder

  • Kök
  • Matplats
  • Kök
  • Badrum
  • Vardagsrum

Utgångspris

3 300 000 kr

Bevaka slutpriset

Borgarfjordsgatan 21 A, våning 8 , Kista , Stockholm

Med tillval för 80.000 kr sticker denna bostad ut i Kista Torn! Valnötsparkett och svart kök med många påkostade tillval. Största modellen av 3:a för dig som söker en hög livskvalité och möjlighet att bygga om till en 4:a! Lyxigt badrum med många spotlights, duschhörna och egen tvättstuga med maskiner från Siemens.

Här bor i Stockholms högsta bostadshus på behaglig höjd och kan nyttja föreningens takterrass och festlokal på våning 36! Kista Torn ligger i nära anslutning till Kista galleria med generösa öppettider och bred service. Tunnelbana tar dig till City på 18 minuter och du har bussförbindelser till Arlanda, Bromma och hela norra Storstockholm.

För privatvisningar kontakta ansvarig mäklare Ramzi Hamam på ramzi.hamam@husmanhagberg.se för tidsbokning! Varmt välkomna till ert nya hem!

97 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 972 kr inkl värme, kallvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
97 kvm
Våning:
8, hiss finns
Lägenhetsnummer:
11807
Byggår:
15/16
Utgångspris:
3 300 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

97 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenheten är utrustad med tillval för ca 80.000 kr! Genomgående utrustad med lackad valnötsparkett och vitmålade väggar samt en generös takhöjd och stora fönsterpartier i samtliga rum.

Hall: Stor hall med gott om plats för klädavhängning samt barnvagn. Intill hallen ligger en praktisk klädkammare med vita hyllor och klädstänger samt ett städskåp.

Badrum: Generöst badrum med egen tvättstuga! Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Tvättstugan är utrustad med vit bänkskiva ovanför maskinerna samt vägghängt skåp för textilförvaring. Badrummet är utformat i klassisk stil med mörkt klinkergolv och vita kaklade väggar av kakel i större modell. Badrummet är utrustat med spotlightbelysning samt LED-belysning vid spegeln. Glasvägg vid duschplats där även badkar kan installeras. Handfat med svart kommodskåp med 2 lådor samt eluttag finns i badrummet.

Kök: Lägenhetens hjärta! Svart kök med matplats för 6-10 personer med ett större fönsterparti. Stilrent och svart kök med bänkskiva i valnötsutförande. Fullutrustat kök med vitvaror från välkända Siemens; inbyggd diskmaskin, full size kyl & frys, köksfläkt, induktionshäll, rostfri varmluftsugn och rostfri micro som är inbyggda i kökspelare med ergonomisk höjd för hemmakocken. Här finns gott om arbetsytor med belysning och eluttag.

Vardagsrum: Önskar du dig stora sällskapsytor? Här har du Kista Torns största vardagsrum av samtliga 3:or! Här finns plats för stora sällskap samt större TV. Mysig hörna intill loggian som kan nyttjas som bibliotek, lekhörna, hemmakontor, etc. Detta går även att göra om till ett extra sovrum och därmed gör lägenheten till en 4:a.

Loggia: Det moderna fenomenet loggia i sin bästa utformning. Loggian är utrustad med klinkergolv, glasväggar, eluttag, element och kan därmed nyttjas som ett vanligt rum och balkong.

Sovrum 1: Rymligt sovrum med plats för enkelsäng och ytterligare möblemang. Här finns en större platsbyggd garderob med vita skjutdörrar. Utsikt i söder mot Stockholms skyline.

Sovrum 2: Master bedroom med plats för king size säng och ytterligare möblemang. Utsikt i söder mot Stockholms skyline.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

8 av 35, hiss finns

Pris

3 300 000 kr Utgångspris

Avgift

4 972 kr inkl värme, kallvatten

Andel i föreningen

0,4431%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

15/16

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tomträtten Danmark 6

Allmänt om fastigheten

Övrigt

Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer årsavgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) om 220 kr/månad. Månadsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Varje bostad har ett tillhörande lägenhetsförråd, och parkeringsplatser finns i husets varmgarage. Separata cykelförråd, barnvagnsförråd och rullstolsförråd finns på entréplan samt i källaren.

I föreningen finns även bastu med relaxavdelning, gemensamhetslokal samt en gemensam takterass 120 meter upp på våning 36!

Förening

Namn

Brf Kista Torn

Om föreningen

Med sina 35 bostadsvåningar blir Kista Torn Stockholms högsta bostadshus. I föreningen finns även bastu med relaxavdelning, gemensamhetslokal samt en gemensam takterrass 120 meter upp på våning 36!

Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer årsavgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) 220 kr/månad. Årsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Varje bostad har ett tillhörande lägenhetsförråd. Parkeringsplatser finns i varmgarage i huset som nås via trapphuset. Separata cykelförråd och rullstolsförråd finns i på entréplan samt i källaren. Föreningen har gästlägenheter som kan bokas mot avgift.

Antal lägenheter

266

Antal lokaler i föreningen

1

Parkering

Föreningen har 177 garageplatser, varav 11 mc-platser, i varmgarage. P-plats: 1000 kr/månad. MC-plats 500 kr/månad.
Uthyrningen av föreningens garage, parkeringsplatser och MC-platser administreras av Q-Park. Certego hanterar även nycklarna/taggarna som går till garageporten och entrédörrarna. Kontakta därför Q-Park om du har frågor angående hyresavtal och om du vill beställa fler eller har tappat bort någon nyckel kontaktar du Certego.

Q-Park nås på följande kontaktuppgifter: 0771-96 90 00
Certego hanterar brickor för in-/utfart i garaget:
http://www.certego.se/sv/site/certegose/hitta-oss/stockholm-kista/

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Övrigt

Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Avfallet lämnas i en gemensam miljöstation nära trapphusentrén.

I miljöstationen sorteras förutom komposterbart och brännbart även tidningar, glas, pappersförpackningar, metallförpackningar, plastförpackningar och batterier.

Grovsopor som till exempel möbler lämnas till någon av kommunens återvinningscentraler. För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.

För miljöns skull är det viktigt att alla i föreningen hjälps åt att sortera sopor, dessutom minskar det föreningens kostnader för sophämtning.

För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Meribz HB
160 m
Msamma Trading
200 m
Köpcentrum & Gallerior
Kista Galleria
140 m
Kista Galleria - Citycon
140 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Minichipsen AB
190 m
Föräldraföreningen Mini-Chipsen
190 m
Kollektivtrafik
Kista
160 m
Kista
180 m
Grundskolor
Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
190 m
Kista Grundskola F-9
340 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Kista
190 m
Stockholm Science & Innovation School , SSIS
350 m
Universitet & Högskolor
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
350 m
Institutet för Internationell Ekonomi
350 m
Banker
Nordea Bank AB
370 m
SEB
370 m
Golfbanor & Golfklubbar
Akalla-Kanaan 98 Bgk
2,3 km
Lw International AB
2,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kvarnbacka Bollplan
500 m
Ärvinge Bollplan
870 m
Simhallar & Utomhusbad
Badplats
2,9 km
Strandvägen Edsviken
3,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Ramzi Hamam för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte