Imatragatan 101

Bilder

  • Såld!
  • Kök
  • Matplats/ Entré
  • Entré
  • Badrum
  • Kök

Imatragatan 101 , - , Stockholm

Trädgårdsstaden i Akalla erbjuder just nu många bostadsalternativ, men detta specifika boende slår det mesta! Det här radhuset med soldränkt och blomstrande uteplats på trädäckad altan ger innehavaren ett ljust boende att trivas i året om! Hela bostaden utom köket har genomgått en TOTALRENOVERING 2017 med nytt badrum. Hela lägenheten har också i slutet av september fått nya persienner. Köket är av märket Puustelli och genomgick en total omvandling 2007 då Puustellis egen köksdesigner ritade det och granitbänkskiva sattes in. Genomgående ljus design i hela radhuset med högkvalitativa golv och tapet av non-woven typ samt generöst med förvaringsytor i platsbyggda garderober, klädkammare och i ett externt förråd. Alla tre sovrummen är insynsskyddade tack vare att det inte finns grannar tillräckligt nära i anslutning till huset. Allt detta på promenadavstånd till Akalla T-bana som tar dig till City på 20 minuter. Välkommen till ett boende att kalla för hem!

82,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 967 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
82,5 kvm
Våning:
Lägenhetsnummer:
299
Byggår:
1975
Driftskostnad:
550 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

82,5 kvm

Rumsbeskrivning

Nedervåning:

Hall: Välkomnande hall i med gott om plats för avhängning och förvaring i stor platsbyggd garderob med skjutdörrar i spegelglas. Klinkergolv med värmeslinga för ökad värme och trivsel.

Kök: Kökets planlösning och design är gjord av Puustelliköks egen köksdesigner på plats. Granitbänkarna är specialgjorda i ett stycke för att passa in. Köksgolvet består av italienskt klinker och värms av inbyggd golvvärme. Hela elsystemet i köket styrs av en elpelare med dimmerfunktion. Elfasystem med hyllor göms bakom Puustellis gliddörrar. Kyl- och frys i rostfritt utförande med energisparklass A++ med märket Elektro Helios är inköpta 2015. Varmluftsugn är försedd med stödglidskenor för att möjliggöra säkrare och bekvämare matlagning i ugn. Till ugnen tillhör också inkopplingsbar köttermometer. Induktionshäll är energisnål. Inbyggd mikro med inbyggt ventilationsgaller ovanför. Diskmaskin i rostfritt stål. Alla maskiner kommer från AEG Electrolux.

Gäst- WC: Stilrent designad toalett med vitt kakel och svart klinkergolv. Utrymmet är utrustat med wc-stol, handfat, kommod och spegelanordning med inbyggda spotlights.

Vardagsrum: Stort och öppet med gott om ljusinsläpp från både fönster och altandörr i sydligt läge. Vardagsrummet inrymmer en stor soffgrupp, tv, tv-bänk samt en liten arbetshörna. Laminatgolv och ljusa tapeter.

Altan: Uteplats på trädäckad altan i sydvästligt läge med sol mestadels av tiden. Här ute erbjuds möjligheter för festliga grillmåltider vid utematbord samt solbad på solstolar.
Trädgården mot innergården pryds med pergola med vildvin och doftande kaprifol. Staketet är delvis nytt från 2017. I trädgården finns dessutom svartvinbärsbuske som förser boende med C-vitamin, doftjersmin, tulpaner, rosor, pioner m fl. Framsidan pryds bland annat av rhododendron.

Övervåning:

Alla övervåningens rum är belagda med högkvalitativt laminatgolv i ljus träimitation och väggarna är av ljus modern tapet av non-woven typ.

Sovrum 1: mindre sovrum anpassat för de mindre barnen som har plats för en mindre säng och en garderob. Insynsskyddat fönster i sydvästläge ger rikligt med ljusinsläpp. Intill detta sovrum finns en stor klädkammare, perfekt för förvaring av kläder eller annat.

Sovrum 2: mindre sovrum anpassat för de mindre barnen som har plats för en mindre säng och en garderob. Insynsskyddat fönster i sydvästläge ger rikligt med ljusinsläpp.

Badrum: Rymligt och modernt badrum nyrenoverat i augusti/september 2017. Våtutrymmet är inrett med vitt kakel och mörkgrått klinker med matchande badrumsmöbler. Badrummet är utrustat med WC-stol, handfat, kommod, spegelskåp, handdukstork, duschplats bakom duschväggar i glas. Möjlighet finns att byta ut duschplatsen mot ett badkar och dessutom finns rör indraget för installation av en tvättmaskin.

Sovrum 3: Insynsskyddat stort sovrum med plats för stor garderobsgrupp, stor dubbelsäng och ytterligare förvaringsmöbler så som nattduksbord eller byråer.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

4 967 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV

Andel i föreningen

0,26339%

Andel av årsavgiften

0,26339%

Reparationsfond

129 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättsradhus

Byggnadsår

1975

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas

Fastighetsbeteckning

Nykarleby Nr 4

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

6 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Försäkring: 3 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Övrigt

-Avgift för internetuppkoppling tillkommer med 30 kr / månad
-Avsättning till inre reparationsfond görs med 43 kr/ månad och ingår i avgiften
-Föreningen har 2 stora p-ytor vid infarten till området. Här finns uteplatser som det för nuvarande (2015-06) är kö till. Däremot finns möjlighet att hyra garageplats med bur i grannföreningen på Helsingforsgatan för 800 kr/mån.

Förening

Namn

Brf Trädgårdsstaden i Stockholm

Om föreningen

Föreningens hemsida: http://www.tradgardsstaden.net/startsida.htm

Föreningen har en stabil och välskött ekonomi samt bra underhållna fastigheter. 2014-2015 gjordes fasadbyten i hela föreningen. Taken är nylagda sedan ca år 2005.
Samtliga fönster och altandörrar är utbytta med aluminiumbågar samt att även ytterrutan är utbytt till en sk. isolerruta - ca år 2011-2013

Stambyte är inte något som är på gång i nuläget (juni 2015) - stammarna är filmade och ser ut att vara i bra skick - däremot kan man ju aldrig garantera att det kommer att dröja med stambyte om något radikalt händer. Om en bostadsrättsinnehavare ska renovera badrummet så måste föreningen kontaktas först!

Ovanstående uppgifter 2015-06 från Ingrid Nordahl på HSB som själv har bott i föreningen sedan 1975.

Av föreningens 421 lägenheter upplåts samtliga med bostadsrätt. Föreningen äger också förskolorna Nykarlebygatan 5 och Nykarlebygatan 163 som hyrs av Stockholms Stadsdelsförvaltning samt en lokal som hyrs av BEAB AB.
Den totala bostadsytan uppgår till 34 283 kvm och lokalarean till 2098 kvm.

Uppdelningen på olika lägenhetsstorlekar är:
1 ROK 46 st
2 RKV 24 st
2 ROK 48 st
3 ROK 180 st
4 ROK 123 st

Under året har 45 överlåtelser skett.
På föreningens fastigheter finns 328 parkeringsplatser varav 279 hyrs ut till medlemmar och 49 till andra hyresgäster. Föreningen har 26 extra mindre förråd för uthyrning till medlemmar boende i Brf Trädgårdsstaden.

Antal lägenheter

421

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

ComHem levererar Tv-kanaler till oss. Har du några frågor, kontakta ComHem på
www.ComHem.se .
Brf Trädgårdsstaden har tillsammans med Akalla Husby Närt (AHN) slutit ett treårigt gruppavtal
med ComHem som innebär att du får tillgång till:
Analogt grundutbud: 15 kanaler

BREDBAND
Brf Trädgårdsstaden ingår i Akalla-Husby-Nätort (AHN) och har ett fibernät fram till varje bostad. Vår Internetleverantör är Bahnhof bredband www.bahnhof.se

Parkering

Föreningen har 2 stora p-ytor vid infarten till området. Här finns uteplatser som det för nuvarande (2015-06) är kö till. Däremot finns möjlighet att hyra garageplats med bur i grannföreningen på Helsingforsgatan för 500 kr/mån.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
LiDL
300 m
ICA Supermarket Husby
480 m
Köpcentrum & Gallerior
Akalla Centrum
350 m
Kista Galleria - Citycon
1,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Personalkooperativet Morgondagens Förskola Ek för
140 m
Nykarlebygatan 163 Förskola
140 m
Kollektivtrafik
Akalla
370 m
Helsingforsgatan
390 m
Grundskolor
Oxhagsskolan
310 m
Oxhagsskolans Särskola
310 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Kista
1,7 km
Stockholm Science & Innovation School , SSIS
1,7 km
Universitet & Högskolor
Institutet för Internationell Ekonomi
1,7 km
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
1,7 km
Banker
Nordea Bank AB
1,9 km
SEB
1,9 km
Golfbanor & Golfklubbar
Akalla-Kanaan 98 Bgk
820 m
Lw International AB
1,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Husby Bollplan
90 m
Akalla Gårds Bollplan
170 m
Simhallar & Utomhusbad
Strandvägen Edsviken
3,4 km
Medley Sollentuna sim- och sporthall
4,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Fabian Hedlund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,74 %
Ansök om lånelöfte