Själlandsgatan 126

Bilder

  • Såld!
  • Fasad
  • Framsida
  • Hall
  • Badrum
  • Hall

Själlandsgatan 126 , Kista , Stockholm

Bostadsrättsradhus med föreningens bästa gavelläge. Totalrenoverad 2017 i smakfull stil. Billigt boende med låg avgift i stabil förening! Bo i radhus med alla dess fördelar och en förening som tar hand om yttre underhåll av fastigheten. Gigantisk tomt att kunna disponera i bästa läge i detta barnvänliga kvarter.
Genomgående ekparkett samt vitmålade väggar. Halvöppen planlösning mellan det ljusa vardagsrummet och köket med bardisk. Fullutrustat vitt kök med vitt kakel och vit bänkskiva. Inbyggd diskmaskin, micro samt full size kyl och frys!

På Själlandsgatan 126 bor du inte. Här lever du livet! Njut av ett färdigrenoverat hem med en tomt som lämpar sig ypperligt för barnen eller barnbarnen! Få radhus i Stockholm har 5 minuters promenadavstånd till tunnelbana som tar dig vidare till City på 17 minuter! Ett stenkast bort ligger Ursviksskogen, Järvafältet och Igelbäckens naturreservat samt ett kolonilott-område.

Välkommen på visning!

78 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 200 kr inkl värme
Typ:
Radhus
Boarea:
78 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
3028
Byggår:
1979

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

78 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Ljus och välkomnande hall med fönster samt grått klinkergolv vid entrén. Längre in i hallen övergår golvet till ekparkett som är genomgående för hela bostaden samt de vitmålade väggarna.

Badrum: Badrum från 2017 med spotlightbelysning, svart klinkergolv och vita helkaklade väggar samt svart bård vid duschen. Badrummet är utrustat med 2 vädringsfönster, wc, handfat med kommodskåp, spegelskåp samt element. Här finns även yta för att installera tvättmaskin och torktumlare. Duschplats med glasvägg, takdusch samt möjlighet att installera badkar.

Vardagsrum: Luftigt vardagsrum med fönster i 2 väderstreck samt altandörr som skänker ett rikligt ljus till rummet. Öppen planlösning mot matplats och bardisk mot köket. Här ligger ekparkett och väggarna är vitmålade.

Kök: Helt nytt kök från 2017 med vita köksluckor och vitt kakel i en stilren layout! Fullutrustat kök med inbyggd diskmaskin, inbyggd kyl och frys, varmluftsugn, spishäll och inbyggd micro samt köksfläkt. Vit bänkskiva av laminat med flertalet eluttag för köksmaskiner. Flexibel matplats vid fönster för 4-5 personer till vardagsmiddagar men också möjligt att duka upp festliga långbord tack vare den öppna planlösningen.

Sovrum 1: Master bedroom med plats för dubbelsäng. Ekparkett och vitmålade väggar samt 2 fönsterpartier. Här finns även möjlighet att installera en garderobsvägg till höger om entrén.

Sovrum 2: Perfekt rum för barnen som rymmer enkelsäng eller våningssäng samt skrivbord och lekyta. Ekparkett och vitmålade väggar.

Klädkammare: Praktiskt klädkammare med vita hyllor och klädstång. Ekparkett och vitmålade väggar.

Framsida: Vid husets entré finns en modern träaltan med markis. Här finns även belysning och vattenutkastare. Här finns även bostadens förråd. Uteplatsen på framsidan ligger i soligt sydväst-läge med dags- och eftermiddagssol.

Baksida: Uteplatsen som nås från vardagsrummet ligger i ett svalt nordost-läge med morgonsol. Här finns möjlighet att bygga träaltan eller stenlägga en uteplats, med föreningens godkännande.

Tomten ägs av föreningen med får disponeras av bostadsrättsinnehavaren och ska skötas om av bostadsrättsinnehavaren av Själlandsgatan 126.

Sökord: radhus , Själlandsgatan , Ärvinge , Kista , bostadsrättsradhus , bostadrättsradhus , gavel , gavelradhus , hus ,

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 1, hiss finns ej

Avgift

3 200 kr inkl värme

Andel i föreningen

1,677%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättsradhus

Byggnadsår

1979

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 3 november 2008
Energiprestanda: 145 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas

Övrigt

Obligatorisk avgift för bredband tillkommer om 199 kr/mån för 100/100 mbit fiber via Ownit stadsnät.

Kallt och varmt vatten debiteras enligt lägenhetens mätare. Nuvarande ägare har en cirkaförbrukning om 110 kr/månad.

Förråd till denna bostad finns i anslutning till huset med entré från den egna tomten.

Bostaden renoverades genomgående invändigt under Augusti-September 2017.

Förening

Namn

Brf Själland

Om föreningen

Brf Själland är tomträttsinnehavare av kvarteret Själland 3 sedan 1993, tomtens areal är 15.631
kvadratmeter. Brf Själland bildades 1. februari 1993.
Brf Själland består av 69 stycken lägenheter i rad- och parhus i en eller två våningar, samt en
gemensamhetslokal med tvättstuga. Lägenheterna är byggda 1979. Till varje lägenhet hör ett
uteförråd på ca 5 kvadratmeter.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

69

TV och Bredband

Föreningen är kopplade till Comhems nät. Det åligger varje hushåll att välja utbud av kanaler och betala eller avstå.
Det finns fibernät draget till varje lägenhet. Anmälan sker till Styrelsen och till bredbandsleverantören Ownit. 100/100 kostar 199 kr/månad.

Parkering

Garage finns. Garaget kostar 658 kr/månad utan bur och 760 kr/månad i bur. För nuvarande finns lediga platser (2017-10-06)

Renoveringar

1. Fasadmålning av alla hus skedde 2005.
2. Fönstermålning skedde under 2011-2013.
3. Spolning av avloppsrör 2012
4. Tvättstuga renoverades 2012
5. Föreningslokalen renoverades 2013.
6. Takrenoveringar fr o m 2014.
7. Föreningen planerar att byta ut samtliga tak inom 3-4 år (info från ordförande maj 2015)

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Nej

Överlåtelseavgift

1113 kr

Pantsättningsavgift

445 kr

Övrigt

Tvättstugan på Själlandsgatan 110 blev renoverad mars 2012. Festlokal finns på Själlandsgatan 110
Brandsläckare, brandvarnare, tvättstugenycklar, tjänstefördelare för bredband hör till lägenheten.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Jokhadar Frukt & Grönt AB
340 m
Coop Konsum
560 m
Köpcentrum & Gallerior
Akalla Centrum
2,1 km
Spånga centrum
3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Igelbäcksskolans Fritidshem
110 m
Pysslingen Förskolor och Skolor AB Förskolan Fenix
140 m
Grundskolor
Kista Playschool AB
50 m
Igelbäcksskolans Fritidshem
110 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
820 m
Fryshuset Grundskola Västra
940 m
Universitet & Högskolor
Institutet för Internationell Ekonomi
980 m
Svenska Sällskapet För Antropologi Och Geografi
980 m
Banker
Handelsbanken Kista
530 m
Nordea Bank AB
680 m
Golfbanor & Golfklubbar
Kista Golfcenter Driving range
2,9 km
Ulriksdals Golfklubb
3,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ärvinge Bollplan
150 m
Kvarnbacka Bollplan
530 m
Simhallar & Utomhusbad
Nälstaspåret Motionsspår
4,5 km
Smedjan Uthyrningslokal
4,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ramzi Hamam för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte