Borgarfjordsgatan 21 A, våning 31

Bilder

  • Kök
  • Kök
  • Vardagsrum
  • Matplats
  • Loggia

Utgångspris

2 495 000 kr

Bevaka slutpriset

Borgarfjordsgatan 21 A, våning 31 , Kista , Stockholm

100 meter över Kista bor du kvalitativt i denna 2:a på våning 31! Storslagen utsikt och en exklusiv interiör i denna bostad från 2016. Vitt kök med smakfulla tillval samt halvöppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Rymligt badrum med spotlights och harmoniska kulörer i modern tappning. Centralt läge nära tunnelbana som tar dig till City på 17 minuter. Granne med Kista Galleria med sin generösa service och öppettider 10-21.

52 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 165 kr inkl värme, kallvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
52 kvm
Våning:
31, hiss finns
Lägenhetsnummer:
14105
Byggår:
2015
Utgångspris:
2 495 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

52 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Ljus och välkomnande hall med ett stort ljusinsläpp från vardagsrummets stora fönsterparti. Hallen är utrustad med 2 garderober. Ekparkett och vitmålade väggar samt säkerhetsdörr.

Badrum: Stort badrum med egen tvättstuga utrustad med kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Siemens. Ovanför finns praktisk bänkskiva och vitt väggskåp. Rymlig duschplats med möjlighet att installera badkar. Badrummet är även utrustat med wc, handfat med kommodskåp och spegel. Spotlightbelysning och grått klinkergolv samt vita helkaklade väggar.

Sovrum: Väl tilltaget sovrum som rymmer en dubbelsäng samt sängbord på vardera sida. Här ryms även ett hemmakontor för den som önskar invid det stora fönsterpartiet. Garderobsvägg med 2 vita garderober och klädförvaringssystem från ELFA. Ekparkett och vitmålade väggar.

Vardagsrum: Härligt vardagsrum med stort ljusinsläpp från fönsterparti av större modell samt från loggian med glasväggar. Öppen planlösning mot kök samt parkettgolv och vitmålade väggar. Lättmöblerat vardagsrum som även inrymmer en en matplats.

Kök: Vedum-kök med vita luckor i blankt utförande och rostfria vitvaror från välkända märken. Köket är utrustat med kyl/frys, inbyggd micro, fristående köksfläkt, varmluftsugn, spishäll samt integrerad diskmaskin. Dubbel diskho med engreppsblandare samt gott om arbetsytor på laminatskiva i valnöt-utförande samt svart kakel ovanför arbetsbänken.. Ekparkett och vitmålade väggar.

Loggia: Modern loggia som fungerar som ett vanligt rum samt balkong. Ett vikbart fönsterparti som går att öppna upp i ett trevligt balkongläge. Loggian är utrustad med element, mörkt klinkergolv och vita väggar. Nordost-läge med fantastiskt utsikt över grönska, skyskrapa samt Stockholm.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

31 av 35, hiss finns

Pris

2 495 000 kr Utgångspris

Avgift

3 165 kr inkl värme, kallvatten

Andel i föreningen

0,2821%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Övrigt

Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer årsavgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) om 220 kr/månad. Månadsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Varje bostad har ett tillhörande lägenhetsförråd, och parkeringsplatser finns i husets varmgarage. Separata cykelförråd, barnvagnsförråd och rullstolsförråd finns på entréplan samt i källaren.

I föreningen finns även bastu med relaxavdelning, gemensamhetslokal samt en gemensam takterass 120 meter upp på våning 36!

Förening

Namn

Brf Kista Torn

Om föreningen

Med sina 35 bostadsvåningar blir Kista Torn Stockholms högsta bostadshus. I föreningen finns även bastu med relaxavdelning, gemensamhetslokal samt en gemensam takterrass 120 meter upp på våning 36!

Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer årsavgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) 220 kr/månad. Årsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Varje bostad har ett tillhörande lägenhetsförråd. Parkeringsplatser finns i varmgarage i huset som nås via trapphuset. Separata cykelförråd och rullstolsförråd finns i på entréplan samt i källaren. Föreningen har gästlägenheter som kan bokas mot avgift.

Antal lägenheter

266

Antal lokaler i föreningen

1

Parkering

Föreningen har 177 garageplatser, varav 11 mc-platser, i varmgarage. P-plats: 1000 kr/månad. MC-plats 500 kr/månad.
Uthyrningen av föreningens garage, parkeringsplatser och MC-platser administreras av Q-Park. Certego hanterar även nycklarna/taggarna som går till garageporten och entrédörrarna. Kontakta därför Q-Park om du har frågor angående hyresavtal och om du vill beställa fler eller har tappat bort någon nyckel kontaktar du Certego.

Q-Park nås på följande kontaktuppgifter: 0771-96 90 00
Certego hanterar brickor för in-/utfart i garaget:
http://www.certego.se/sv/site/certegose/hitta-oss/stockholm-kista/

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Övrigt

Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Avfallet lämnas i en gemensam miljöstation nära trapphusentrén.

I miljöstationen sorteras förutom komposterbart och brännbart även tidningar, glas, pappersförpackningar, metallförpackningar, plastförpackningar och batterier.

Grovsopor som till exempel möbler lämnas till någon av kommunens återvinningscentraler. För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.

För miljöns skull är det viktigt att alla i föreningen hjälps åt att sortera sopor, dessutom minskar det föreningens kostnader för sophämtning.

För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Meribz HB
140 m
Coop Konsum
200 m
Köpcentrum & Gallerior
Kista Galleria
120 m
Kista Galleria - Citycon
120 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Minichipsen AB
200 m
Föräldraföreningen Mini-Chipsen
200 m
Kollektivtrafik
Kista
160 m
Kista
170 m
Grundskolor
Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
170 m
Kista Grundskola F-9
330 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Kista
170 m
Stockholm Science & Innovation School , SSIS
340 m
Universitet & Högskolor
Institutet för Internationell Ekonomi
340 m
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
340 m
Banker
SEB
350 m
Swedbank
380 m
Golfbanor & Golfklubbar
Akalla-Kanaan 98 Bgk
2,3 km
Attunda Revision AB
2,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kvarnbacka Bollplan
500 m
Ärvinge Bollplan
870 m
Simhallar & Utomhusbad
Tensta Sim- och Idrottshall
2,7 km
Badplats
2,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Ramzi Hamam eller Patrik Barej för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte